Sad si me sjetio, zar nisam ja pobijedio na natječaju za najbrži rast dionice za studeni 2007. godine i nitko mi nije uplatio 100 kuna, hihi
Ajd dobro znam da nije lako priznati poraz ali svejedno, kakvi su to ulagači koji nemaju sto kuna??
Sad si me sjetio, zar nisam ja pobijedio na natječaju za najbrži rast dionice za studeni 2007. godine i nitko mi nije uplatio 100 kuna, hihi
Ajd dobro znam da nije lako priznati poraz ali svejedno, kakvi su to ulagači koji nemaju sto kuna??
Kad dodamo 500 od zadnje oklade koju si izgubio, još mi duguješ 400…ajde počasti dečke "na moj račun". [smiley]
Znam i stojim kod obveze, ali nisi li ti izgubio onu puno važniju……crobex na 4.400??….. [smiley]
Znam i stojim kod obveze, ali nisi li ti izgubio onu puno važniju……crobex na 4.400??….. [smiley]
To si se kladio sa Febom…. [wink]
Joj što smo vrckasti kad treba izbjeći plaćanje janjetine………. [thumbsup]
Joj što smo vrckasti kad treba izbjeći plaćanje janjetine………. [thumbsup]
ajmo mi prvo sa Pippenom…doći ćemo i do janjetine… [thumbsup]
prvo janjentina dok si to još možemo priuštiti prije velike depresije…………nije korektno jesti janjentinu dok narod gladuje [lol]
prvo janjentina dok si to još možemo priuštiti prije velike depresije…………nije korektno jesti janjentinu dok narod gladuje [lol]
Istina, istina…a da mi odmah maznemo 2? [lol]
Možda bi mogli nešto organizirati u zadarskom zaleđu…kod kolege brko7. Njemu vidim dobro ide, pa je sigurno spreman žrtvovati par dionica ATPL za dobro društvo. Možda i koji HT za pivo? Kaj veliš? [lol]
Može, Brko je odlična ideja………..a ako nas dobro pogosti ima da osnujemo fond fondova [thumbsup] u koji će svi moći ući s parama ali će biti nemoguće izić, nešto zatvorenog tipa
Može, Brko je odlična ideja………..a ako nas dobro pogosti ima da osnujemo fond fondova [thumbsup] u koji će svi moći ući s parama ali će biti nemoguće izić, nešto zatvorenog tipa
I nema više laganja jel?… [lol]