Ahahahahaha kupio po diskontu???
Što bi tek rekao da si kupovao po 1.100 kn??
Biti će toga diskonta još, tek je nedavno bilo otvorenje………….trebalo bi pričekati siječanj.
Ima da vam oči ispadnu od popusta, a vilica objesi do poda [shocked]
Kolega, ja sam to kupovao po 850 kuna dok je još bila podcijenjena.
Sad na ovim razinama očita je precijenjenost od barem 100%.
To stvarno moraš biti lud sad kupovati ali dobro svako je kovač svoje sreće.
[/quote]
Pa ne znam baš da je tada bila tako jako podcijenjena, tu je već prešla book a ja to zdravoseljački po Booku i Grahamu ( pecivu )
Znam sad će neko reći zašto si ti kupovao po 1.100 kuna i biti će u pravu?
E pa nisam imao što drugo. Ostalo je bilo još precjenjenije………
Znam sad će netko reći ali ti si stajao na bidu neki dan? Naravno da jesam, i ovaj prodavač na Dalekovodu, Viaduktu, Ulpl i Atpl isto stoji na bidu da ohrabri kupce………..to je naša stara brokerska taktika i zove se …………..prodajem kupujući…………. [thumbsup]
Pitajte iskusne brokere poput Denisa Fudurića-Fude kako se to radi
A ja sam učio od najboljeg od najboljih [proud]
hehe kolega predator, pa vi samo prodajete. Vjerojatno doma imate tvornicu dionica. A kolega Vidra pak samo dokupljuje. Taj valjda ima štampariju novca. Baš si lijepo pristajete. kao Puzle. [smiley]
nego kolega, imate li vi kakav best buy za preporučiti ili samo trkeljate? Imam naime viška love od prodaje Leda PBZ-u po 7400 i JNAF-a po 3570 a te dvije dionice su mi činile 55% portfelja. pa eto.. volio bih čuti neku vašu preporuku na ovom topicu. Ali argumentiranu molim. Ovako kako to argumentira kolega Plavi. unaprijed hvala.
srdačno Vaš,
guvernerov mlađi brat, GUBERNATOR
nebi se štel mešat ali ak mi možete pojasnit ovo oko 850 i sada 1700 i podcijenjena i precijenjena i 100% i sve ostalo … kak bi brankica rekla bik mamicu
nebi se štel mešat ali ak mi možete pojasnit ovo oko 850 i sada 1700 i podcijenjena i precijenjena i 100% i sve ostalo … kak bi brankica rekla bik mamicu
[/quote]
Pa šta vam nije jasno kolega?
Ja sam kupovao na 850 kuna dok je bila podcijenjena a sad je 100% skuplja i precijenjena.
Kad dođe na 850 kuna opet ću je kupiti.
A do tada ću taj užitak prepustiti ivani i 7 patuljaka.
Mislim da im je prag boli negdje oko 1000.
Možda se postavim tu negdje oko 1000, iz humanitarnih razloga
Dečko daj piši sa izvornog nicka nemoj se skrivati iza novootvorenog…..sa dudicom
Nema tu nikakvog vrijeđanja to su sve dobre i iskrene želje Governerovom malom braci.
Da je živ i zdrav i da obavezno uloži u Lkpc, Vdkt, Dlkv i Ulpl samo ne prerano……..
Dakle ponavljam, Lkpc ne prije 1.100 kn, Dlkv na 230 kn, Vdkt na 200 kn, Ulpl na 120 kn i Atpl na 250.
Todex bi svakako trebalo čim prije rasprodati ( vidim da je forumaš Gubernator dobro počeo sa rasprodajom dotičnih) jer je Toda jako čudljiv i mogao bi sve svoje delistati s burze pa će te moratzi to nuditi preko oglasnika………hehe to sam se sad sjetio kad si me ti podsjetio….
Ćao [bye]
Za ovakve dezinformacije i izmišljotine postoji uskok.
A sto se tice delistacije s burze, ja sam zvao u hanfu kad je ledo bio 2800 i kad se pricalo o delistaciji…
Ljubazna gospođa se samo nasmijala i rekla da su to novinarske gluposi..
Hvala još jednom novinarima zbog kojih je taj dan ledo pao na 2500..nisam doduse kupio po 250 ali sam se brutalno nakrcao do 3k..
Nakon nekoliko mjeseci ledo je dosao do 7600
Ostalo je povijest
Best buy su sve dionice čije cijene bezveze padaju zato što sve pada a imaju bilancu s kojom mirno spavate i RDG koji vam zarađuje znatno više od kamate u banci ili ako zarađuje manje ali dobivate dobar diskont na svaku kunu kapitala koji kupujete.
-da malo probamo konstruktivnije,dosta je ovog preupucavanja
-po meni je best buy,ona drzavna firma koja ce prva na privatziacijski bubanj,jer rijetko da ce neka dionica potegnuti vise na ovako nelikvidnoj banana burzi
-dakle,drage kolege i kolegice,volio bi cuti vasa razmisljanja?
-moje misljenje je sljedece:imamo tri favorita
1.ina(rusi pokazuju interes,jaca ode u moskvu da napravi deal po principu mi vama prisup juznom toku vi nama inu,oslobada se veliki dio casha,puni se prenapuhani proracun
2.ptkm(nevjerovatna je akumulacija u top 10,svi kupuju,od mirovinaca pa do skrbnickih i na kraju bakica)
3.podr(norvezani su unutra,iako kupuju simbolicne koliciine,mozda i oni cekaju da se utvrdi kolika je stvarna steta)
dakle,dame i gospodo,tko ce prvi?
Informanka.
Tržište.
– evo prije neki dan nam se vratio milijunski promet na burzu.
– a imamo i dosta anonimnih dionica koje prave milijunske promete.
– još važnije od tog prometa je prekrasan rast koje te dionice ostvaruju.
– a imali smo priliku i vidjeti što se događa s dionicom kada iziđe iz okova trgovanja u 13.00 .
– I love this game.
Pozdrav !
HGSP.
– prekrasna dionica koja je jednostavno oživila ovo naše tržište.
– dobro sada ne bih ulazila u detalje same vrijednosti dionice jer je to zbilja nebitno.
– ono najvažnije što me na toj dionici zadovoljava je velika likvidnost i veliki rast cijene,
– stvarno mi je tu bila uživancija pisati puno malih naloga.
– kupim, pa odmah pišem i prodajni nalog.
– i još puno važnije od toga je da se cijena i varaća za sve one koji su se zaboravili ukrcati.
– za tu dionicu sam na ovoj temi na vrijeme napisala nova zvijezda tržišta.
– I love this game.
Pozdrav !
Informanka.
Tržište.
– evo prije neki dan nam se vratio milijunski promet na burzu.
– a imamo i dosta anonimnih dionica koje prave milijunske promete.
– još važnije od tog prometa je prekrasan rast koje te dionice ostvaruju.
– a imali smo priliku i vidjeti što se događa s dionicom kada iziđe iz okova trgovanja u 13.00 .
– I love this game.
Pozdrav !
Ivana, jesi li se na vrijeme riješila Luke Ploče? [thumbsup]
KSST.
– e ovo je današnja zvijezda.
– nažalost nisam ju kupovala zbog onog blesavog ogranićenja u 13.00 .
– i tu je isto potpuno nebitno što oni rade i čime se bave,
– jer kupnjom te dionice mi u stvari ne kupujemo tu bezveznu firmu nego zemljište na prekrasnoj jadranskoj obali, a i avionska pista je u neposrednoj blizini, a do mora ni 5min lagane šetnje.
– samo tu je uprava načinila veliku grešku što ju nisu splitali, a split tako blizu.
– jer uskoro kada iziđe iz okova trgovine u 13.00 će biti skuplja od JMNC.
– stvarno prekrasna dionica za sve ljubitelje kocke.
– I love this game.
Pozdrav !