uh,sve sami bogataši tu ,svjetski putnici,moreplovci,pustolovi a ja ni za kartu do prištine [cry]
…osim toga Ivanice,sve neka dječica sa dudom…,
a znaš onu…tko sa djecom ima posla ostane popišan… [proud]
a znaš i sama pelene,bočice …dude…
Evo kada na ovoj temi raspravljamo ja i jedan slikar,
– stvarno jako, jako puno niškorisnog teksta.
– ali dobro je to, jer se ovaj put bar ne svađamo.
– a sada gdje su moderatori da obrišu ovih par niškorisnih stranica.
– I love this game.
Pozdrav !
Ja se isto slazem da se Ivanine beskorisne gluposti obrisu. Ali kompletno. Samo se bojim da ne bi 2 posta ostala sveukupno
Daj budi korisna pa napiši kolega iz Druk dooa što da rade sutra??
Vidiš d aim više ništa nije jasno!
Daj pomozi im sad kad im je to najpotrebnije, jer ako oni propadnu s kim će surađivati.
Ipak ti imaš navodno najbolji tim strušnjaka, sve sami generali i pobočnici.
A znanje kolega Druk doo se izgleda ukiselilo, valjda nisu pretakali dovoljno često??
– trenutana suradnja između naša dva d.o.o. je i više nego dobra.
– jedino mi možemo napisati koja će dionica rasti,
– i gle čuda ona raste.
– nisu generali, ali neki su članovi neke mense (ne menze).
– evo za razliku velike većine vas ja znam točno što će sve sutra na burzi rasti.
– ja ne trebam biti na vrhu Velebita kako bi sve vidjela, meni je i tunel previše.
– ali većina vas, bez obzira na kojim ste visinama je u velikoj magli bar što se burze tiće.
– I love this game.
Pozdrav !
…namjerno ne pratim ba,da ih ne ureknem…
a i volim iznenađenja… [rolleyes] [smiley]
a i u tunelu se zna svašta desiti… [proud]
Informanka.
– evo na opće veselje investitora s ovog foruma ja danas u minusu.
– ali LKPC u plusu, a Crobex u minusu.
– puno mi je pao JNAF.
– pa INA u minusu.
– i brodari isto loše.
– ipak je bila najbolja odluka sve ovo prespavati.
– čestitam DELUXE ekipi na prometu i rastu cijene LEDA.
– I love this game.
Pozdrav !
bit ce placa.
[/quote]
Poštovani Tigruse, tko će plakati? Moj brat kojemu je Ledo odradio sa 2500 do 7500 i sa kojim je pomoću margin poluge uzeo preko 300% u 6 mjeseci ili PBZ mirovinskom fondu koji je kupio 2 500 komada u zadnjih mjesec dana i pobrao apsolutno sve dionice od malih ulagača? Nisam razumio, tko će točno plakati?
Unaprijed zahvalan na odgovoru,
Srdačno vaš, Governorov mlađi brat GUBERNATOR
[/quote]
Gospon brat kak sad 300% kad je sam neki dan napisao 200%?
[/quote]
Dozvolite kolega da ne znam točno u kunu financije svoga brata, ali znam da mu je prosjek ulaska u LEDO bio 3000 maksimalno, a pola količine je kupio sa novcima banke. Pa sad ako je cijena danas oko 7500 to mi nalaže da je zarada na njegovu glavnicu cca 300% na ovom tickeru. Sad desetak ili dvadesetak % više manje i nije toliko bitno.
…evo ludjak pita…kako stoji Bosna na zeničkoj burzi…
…ja od straha ne gledam…
evo,poznajući našu Ivanu,ona se sigurno kladila…
… hoćel biti onda i večeras brutalna zarada… [proud] [smiley]
Informanka.
– evo na opće veselje investitora s ovog foruma ja danas u minusu.
– ali LKPC u plusu, a Crobex u minusu.
– puno mi je pao JNAF.
– pa INA u minusu.
– i brodari isto loše.
– ipak je bila najbolja odluka sve ovo prespavati.
– čestitam DELUXE ekipi na prometu i rastu cijene LEDA.
– I love this game.
Pozdrav !
bit ce placa.
[/quote]
Poštovani Tigruse, tko će plakati? Moj brat kojemu je Ledo odradio sa 2500 do 7500 i sa kojim je pomoću margin poluge uzeo preko 300% u 6 mjeseci ili PBZ mirovinskom fondu koji je kupio 2 500 komada u zadnjih mjesec dana i pobrao apsolutno sve dionice od malih ulagača? Nisam razumio, tko će točno plakati?
Unaprijed zahvalan na odgovoru,
Srdačno vaš, Governorov mlađi brat GUBERNATOR
[/quote]
Koliko se ja sjecam tvoj braco je kupovao na 3000.Samo me zanima na koliko je Direktor1 kupovao [lol]
Cisto sumnjam da braco nije u međuvremenu izlazio,jer je dionica jedno vrijeme stagnirala na 4000 dok je sve raslo, a sada raste kada sve pada.Trebalo joj je malo dizela [rolleyes]
[/quote]
Veleštovani kolega budala, mislim da ne znate moga brata. On ne da je prodavao LEDO po 4K nego ga je još i kupovao . To što je LEDO jedno vrijeme stagnirao njega nije pretjerano uzbuđivalo, dapače… dok su mnogi nestrpljivci pisali da je LEDO bezveze dionica jer ne pobjeđuje crobex i po topicu LEDA pričali kako je bolje prodati i ući u "perspektivne" građevinare, on im je kratko i jasno dao do znanja da… nemaju znanje [smiley].
Rekao mi je: "Mladi GUBERNATORU, na burzi nema mjesta za nemirne duše. Ovi što trejdaju danas su sretni, sutna nesretni, a od toga kruha nema. I nemoj misliti da ti solim pamet GUBI, to ne kažem ja. To kaže g.Warren Buffet."
Tako je i bilo. Bravo braco, gdje god bio.
uh,sve sami bogataši tu ,svjetski putnici,moreplovci,pustolovi a ja ni za kartu do prištine [cry]
http://www.youtube.com/watch?v=8E7Jlf0ckx4&feature=related
Nemaš znanje maco.
[/quote]
hvala za ovo maco [lol] ….mlad si pa sve doslovno shvačaš mačore …v mom selu vele ,ko se fali njemu treba dati,ko kuka njemu zeti,ak ne razmeš skokni na google translate.
Evo malo i mene k vama……………..kad neće Muhamed u JAR, doći će JAR k Muhamedu……..
Best buy i dalje HT, ZABA, PBZ i PODR……………..barem za one koji misle ostati u dionicama prije dolaska Great Depression II
Nemojte se samo jako naživcirati gledajući sutrašnje trgovanje………..
Evo malo i mene k vama……………..kad neće Muhamed u JAR, doći će JAR k Muhamedu……..
Best buy i dalje HT, ZABA, PBZ i PODR……………..barem za one koji misle ostati u dionicama prije dolaska Great Depression II
Nemojte se samo jako naživcirati gledajući sutrašnje trgovanje………..
Vele na HTV da je potencijalna šteta na PODR zbog onih afera 300 mil. kuna??