Ma mirno spavajte, pa vidjeli ste koliko je kupnja na JNAF jaca od prodaje. Kao na rijetko kojoj dionici [wink]
– za razliku od vas ja slobodno mogu ići krstariti Pacifikom 6 mjeseci,
– i apsolutno sam sigurna kako će moj portfelj u tom periodu bez trejdanja biti veći za min. 100%.
– a da ne kažem kako ću tada dobiti i puste dividende koje su i više nego dovoljne za jedan raskošan život.
– ulažite u znanje, a ne u slikanje.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Ja imam za barem godinu dana krstarenja po Skandinaviji sto je "malo" skuplje nego krstarenjem Pacifikom koji je jako velik i pust i moze se dane provesti u plovidbi s minimalnim troskovima. A fotografiranje je zgodno jer onda mozete pokazati gdje ste bili pa da i mi koji to nismo dozivimo preko fotografija. Jer putovati Pacifikom po Google Earthu moze svatko ali onda nema fotografija.
…pusti sad dionice Ivana,odi gledat utakmicu… [wink]
– sport (naročito nogomet), slikanje, opera…
– zbilja me na zanimaju.
– I love this game.
Pozdrav !
Ja imam za barem godinu dana krstarenja po Skandinaviji sto je "malo" skuplje nego krstarenjem Pacifikom koji je jako velik i pust i moze se dane provesti u plovidbi s minimalnim troskovima.
– pa gori ste od onoga Sulje i Muje (izvinjavam se bosancima),
– Pacifik, nedostupnost interneta, ako nemate satelitsku vezu.
– znaći nema teorije da ste prisutni na burzi.
– nemojte sve bukvalno shvaćati.
– I love this game.
Pozdrav !
Ja imam za barem godinu dana krstarenja po Skandinaviji sto je "malo" skuplje nego krstarenjem Pacifikom koji je jako velik i pust i moze se dane provesti u plovidbi s minimalnim troskovima.
– pa gori ste od onoga Sulje i Muje (izvinjavam se bosancima),
– Pacifik, nedostupnost interneta, ako nemate satelitsku vezu.
– znaći nema teorije da ste prisutni na burzi.
– nemojte sve bukvalno shvaćati.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Pa sto ce Vam prisutnost burzi ako ste sigurni da ce Vam u "tom periodu bez trejdanja biti veći za min. 100%"? Dajte se dogovorite sami sa sobom: jeste li sugurni u citirani dio ili niste. Ako jeste onda vam internet na Pacifiku zbilja ne treba. Samo dobar ribolovni pribor za zabavu i kakav koktelic
p.s.
Pa vidite da Vas nisam doslovno shvatio pa sam spomenuo krstarenje Pacifikom pomocu Google Eartha. Dajte se skoncentrirajte. Nije Vas valjda ovaj danasnji mali minus poremetio?
Ja imam za barem godinu dana krstarenja po Skandinaviji sto je "malo"
– pa nisam ja škrtava kao i vi.
– za razliku od vas ja sam tamo i bila.
– North Kap u kafiću tri palme pa sam odatle išla do Murmanska.
– ali za vas bih prepuručila nešto još puno bolje.
– malo sjevernije imate jednu zemlju jednoga našeg cara Franje.
– tamo je dosta hladno pa me to nimalo ne privlači jer sam zimogrozna.
– ali tamo imate puno onih predivnih bijelih medvjedića.
– i već vas vidim, vi sami u prirodi uživate i slikate iz neposredne blizine te predivne medvjediće.
– I love this game.
Pozdrav !
– pa nisam ja škrtava kao i vi.
– za razliku od vas ja sam tamo i bila.
– North Kap u kafiću tri palme pa sam odatle išla do Murmanska.
– ali za vas bih prepuručila nešto još puno bolje.
– malo sjevernije imate jednu zemlju jednoga našeg cara Franje.
– tamo je dosta hladno pa me to nimalo ne privlači jer sam zimogrozna.
– ali tamo imate puno onih predivnih bijelih medvjedića.
– i već vas vidim, vi sami u prirodi uživate i slikate iz neposredne blizine te predivne medvjediće.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Samo ste od Nordkappa do Murmanska isli? To na tankeru nekom? To nije turizam. Probajte ono sto ja vec 3 ljeta cinim: od Zg pa do gore i natrag pa napravite po 8500-10400 km. Vidio vise Skandinavije od 99% skandinavaca. Usput, za bijele medvjedice Vi odite do Ledo frizidera, a ja cu u Longyearbyen na Svalbardu
p.s.
Ne kaze se North Kap vec Nordkapp kako je originalni naziv ili ak vec ocete engleski onda North Cape
…Ivanice,Ivanice…i ja na Nord Kappu bila…al kafića takvog imena nema,pa nema…
…Tri palme su samo na Otoku sreće…tamo mogu biti samo tri losa i tri soba… [rolleyes] [smiley]
…Ivanice,Ivanice…i ja na Nord Kappu bila…al kafića takvog imena nema,pa nema…
…Tri palme su samo na Otoku sreće…tamo mogu biti samo tri losa i tri soba… [rolleyes] [smiley]
Bakice on valjda misli na neku birtiju u Honningsvagu na Mageroyi nesto prije Nordkappa gdje je luka a tamo su i tankovi s naftom. A mozda je sve to samo gledao dalekozorom s broda. Znam ja kak je to: imam prijatelja moreplovca – oplovio doslovno cijeli svijet ali i znam po njegovim pricama da je vecinu tog svijeta gledao s broda jer se nije imalo vremena krociti na kopno. Istovar – utovar i tjeraj dalje jer te gazda prati prek GPS-a
Samo ste od Nordkappa do Murmanska isli? To na tankeru nekom? To nije turizam. Probajte ono sto ja vec 3 ljeta cinim: od Zg pa do gore i natrag pa napravite po 8500-10400 km. Vidio vise Skandinavije od 99% skandinavaca. Usput, za bijele medvjedice Vi odite do Ledo frizidera, a ja cu u Longyearbyen na Svalbardu
– toliko kilometara napraviti za gledati tamo neke gluposti.
– zar vam nije puno bliži i puno ljepši Velebit.
– I love this game.
Pozdrav !
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Bio sam i na Velebitu. Ne jednom. Covjek mora siriti vidike.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Tako je kolegice, nego jeste li skoro ubrali koju velebitsku degeniju, pazite se tamo je ekipa specijalaca postavljala puno mina, nekih smo se sjetili a nekih nismo, naročito oko Tulovih greda, Janafa i Luke Ploče
…………mora da se paziš kud hodaš!
Inače letiš u pm