Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas se vidilo koliko malo fali na LKPC da krene rasprodaja… A neki imaju municije rasprodavati do Božića 2010.g. uz tolike silne kupnje.

Kaže lik koji je prije misec dana javno reka kako je na LKPC nasta trostruki vrh ida će past na 1.100kn. Nakon toga je kupova malo ispod 1.700, pa proda oko 1.630 i uša u IGH. Vrhunski trejder, nema šta! Drugi put kad pišeš o nekoj dionici prouči malo kako se odvija k/p, a ne ka padobranac ulijetat za zaradit 2-3% pa stavljat drukerske grafove TA koji nemaju veze s ničim.

Evo da kolegica i kolega drukeri ne kukaju ja ću kupiti par komada te precjenjene dionice!
Samo molim pismenu potvrdu da kolegica i kolega neće prodavati prije nego se ostvare petogodišnji planovi.
Eto ako nije problem, neka se izjasne tu pred forumašima da neće prodati prije 2.014. godine i kupujem ( iako je bolesno preskupa ) samo da im udovoljim……..

Lp

People do not get what they want or what they expect from the markets; they get what they deserve!

Evo da kolegica i kolega drukeri ne kukaju ja ću kupiti par komada te precjenjene dionice!
Samo molim pismenu potvrdu da kolegica i kolega neće prodavati prije nego se ostvare petogodišnji planovi.
Eto ako nije problem, neka se izjasne tu pred forumašima da neće prodati prije 2.014. godine i kupujem ( iako je bolesno preskupa ) samo da im udovoljim……..

Lp

[lol] [lol] pa to i je problem kaj likovi tog kalibra ima 2000 kn i tu pametuje….komedija

Lp

Poštovani kolega Predator. Da li ste usporedili sektor luka u svijetu na kojim se multiplama trže, te da li ste LKPC usporedili sa LKRI? Kazati da je nešto skupo, a ne napraviti adekvatan benchmark multipla u sektoru spada u elementarno nepoznavanje burzovne materije. LKPC ne da nije skupa, nego je neopravdano jeftina. Ali nećemo vam to uzimati za zlo. Slično se pisalo i za LEDO po 4,5 K a znamo gdje je ledo i kamo ide. Eto kolega, samo toliko. Naravno da je LKPC skupa ako ju uspoređujemo sa nekim građevinarom, ali te dvije stvari se ne mogu uspoređivati. To je kao da uspoređujete Mercedesa S klasu sa Kiom i onda kažete da je Mercedes skup i/ili skuplji od Kie. Ako je vama LKPC skupa, nemojte je kupovati. Dapače. Prodajte ju. Uvijek možete kupiti građevinare.

I da citiram svoga starijeg brata: DRIVERI PRETHODNOG BULL MARKETA GOTOVO NIKAD NISU DRIVERI NOVOG BULL MARKETA.

Lijep pozdrav, imajte i štujte znanje.

Kolega mlađi brate, sve se ja s vama slažem osim oko pravca kretanja marketa u cjelini!
Vi i vaši konzultatni vidite bull market, a ja ne dijelim vaše mišljenje.
Pa ćemo vidjeti, ako vi pogodite zaraditi ćete brdo novca i svi ćemo vam čestitati, a ako ja pogodim izgubiti ćete brdo novca i ja ću vam ga uzeti!!
Eto sad smo svi pred rizikom, pa što nam dragi bog da i sreća junačka….

Lp

I pozdravite brata Vilima koji je odustao od praćenja burze [thumbsup]

People do not get what they want or what they expect from the markets; they get what they deserve!

Informanka.

Projekt LKPC.

– baš divno napreduje.
– riješili smo se trejdera.
– pojačala se je kupnja,
– smanjila se prodaja, sada se vide i oni nalozi preko 5.000kn,

– zanimljivo je i to što nam više to ne žele dati jeftino.

– I love this game.
Pozdrav !

Ti si Twixeru još jedini usamljeni jahač na ovoj temi koji ne uviđa da Ivanu ne zanima ničija dobrobit sem njene.

Kao i sve ostale 🙂
[/quote]
Istina :)…no, ne vjerujem da na putu ka cilju recimo ti koristiš moralno upitne metode.

Informanka.

– starno je divno gledati ovoliki promet na burzi.
– još nije prošlo ni sat vremena a promet je nevjerovatnih 42.461.585,oo kn.

– I love this game.
Pozdrav !

Informanka.

Projekt LKPC.

– baš divno napreduje.
– riješili smo se trejdera.
– pojačala se je kupnja,
– smanjila se prodaja, sada se vide i oni nalozi preko 5.000kn,

– zanimljivo je i to što nam više to ne žele dati jeftino.

– I love this game.
Pozdrav !

KOLEGICE 100TKA,,,opalite jos malo po asku….meni odgovara cjena od 1900 kn ,hvala

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ma sve pršti od likvidnosti na burzi [lol]

Projekt "Luka Zadar", to će tek biti SPEKTAKL!

Informanka.

trenutna situacija na burzi.

– apsolutni pobjednik po prinosu je PUNT, s nevjerojatnim prometom od čak 222kn.
– zatim slijedi PRFC, kojega akumulira naš cijenjeni forumaš Lopina.

– a na treće mijesto po porastu cijene se je probila naša tržišna zvijezda LKPC s rastom od 3.06%.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close