Ne znam možda će se na minicu svi okrenuti, to je istina, ja se uvijek okrenem ako su noge dobre. ali ako nisu onda nema šanse da se okrećem. Eto to smo raspravili.
A što se tiče druge tvrdnje da će ti vaši nalozi mnoge zbuniti, i to je istina. Ali zbuniti će samo početnike, nitko sa iskustvom vam neće na to nasjesti.
Ali ni o tome nije bila riječ, pitanje je bilo slijedeće – zašto je odjednom poželjno drukanje s najnižim mogućim sredstvom, a to je odnos kupnja/prodaja.
Dakle ponavljam pitanje. Što se to promijenilo u vašem načinu razmišljanja da se to odjednom može, čak je poželjno, a drugima ste se rugali i omalovažavali ih, ako bi naveli ime dionice za koju misle da je best buy?
Može li napokon odgovor ili da zamolim moderatora da briše te vaše niskointelektualne uradke……jer su običan spam!!
Jasno je da je kolegica pod stresom.Stvari izmiču kontroli.
Blato je sve dublje i dublje.Pomoć je sve dalje i dalje.
Ovo sad je borba za goli život
Ne znam možda će se na minicu svi okrenuti, to je istina, ja se uvijek okrenem ako su noge dobre. ali ako nisu onda nema šanse da se okrećem. Eto to smo raspravili.
A što se tiče druge tvrdnje da će ti vaši nalozi mnoge zbuniti, i to je istina. Ali zbuniti će samo početnike, nitko sa iskustvom vam neće na to nasjesti.
– dragi gospodine opet griješite.
– jer vi će te se sigurno zagledati bile noge po vašem ukusu lijepe ili ne.
– jer ako se niste zagledali to niti ne možete primijetiti, a vas zanima jesu li lijepe.
– potpuno isto je na burzi.
– koju paniku znam napraviti s tim nalozima.
– tada vi ne gledate je li to lijep ili nelijep nalog.
– tada ste vi samo jedna od mnogih preplašenih ovćica.
– I love this game.
Poizdrav !
Daj reci onda sigurno ti plašiš primjerice ove na IGH?
Ili ove na DLKV?
Ili na ATPL, pa zato čami na ovoj cijeni već mjesecima?
A možda držiš i Ptkm namjerno nisko?
Daj nas prosvijetli, gdje ti to tako opako plašiš sirote male ulagače?
Ili su to neke bezvezne nelikviduše?
Daj kad si tako moćna digni burzu na 2.800 pa nam se brutalno iskrcaj!
Nema razloga da to ne učiniš
-best buy su dionice koje bi mogle u privatizaciju u narednoj godini,ina prije svih,ali ima jos zanimljvih kandidata(podr,cros.ptkm)
-nema se para,kako u realnom gospodarstvu,kako u drzavi tako i na burzi,tko to ne vidi slijep je pored zdravih ociju
-iako neke dionice su na smjesnim razinama,tu prije svega mislim na brodare ako se bdi zadrzi na ovim razinama,ali ljudi nema se para,nema se snage i to je kljucno
-znaci ako je izbor biti u dionicama,brutalna zarada moci ce se ostvariti samo na metama preuzimanjima(i cast nekim izuzecima sa jako niskim ff,npr.ledo i janaf-ali te dvije su vec odradile jak rast)
Jasno je da je kolegica pod stresom.Stvari izmiču kontroli.
Blato je sve dublje i dublje.Pomoć je sve dalje i dalje.
Ovo sad je borba za goli život
– najbolji su mi ovi novi s dudicom.
– za sada bih vam ipak preporučila više čitati a manje pisati.
– I love this game.
Pozdrav !
ALi kolegice i kolege tema je best buy.
Evo još malo obveznog štiva za pročitati, ako razmišljate o ulaganju u luke, pročitajte slijedećih par stranica na ovoj temi i izvedite samo zaključak:
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=482&pg=120
Kaže se,
stara kineska – Učitelji otvaraju vrata, ali vi morate ući sami.
lp
Kolegice, Vaši kulinarski savjeti su za ovu temu irelevantni. Fokusirajte se na zarađivanje. Koliko Vas čitam nije baš najbolje, a sad ste počeli i navlačiti sa podacima k/p. Takve asimiramo.
– draga gospodična !
– ako već imate želje pisati na ovoj temi, tada je barem i pratite, barem ono osnovno.
– pa jučer sam sve svoje ljubitelje obavjestila o brutalnoj zaradi.
– ipak ta brutalna zarada se ne može ostvarivati svakodnevno.
– super je ako uleti i jednom mjesećno.
– I love this game.
Pozdrav !
DOk se vi svi i dalje prepucavate i idete mi na onu stvar ( isprika gospodični Ivani7, s oproštenjem molim ), bolje bi vam bilo da pročitate ono što je kolega trava napisao danas na temama LKPC i LKRI.
To oko kontejnera nisam niti ja dovoljnu pozornost obračao.
Moja predviđanja u narednim mjesecima oko LKPC ( a obično sam dobar u predviđanjima, to i sami znate ): S P E K T A K L
Nemojte reći da nisam na vrijeme upozorio, eto danas je završilo oko 1780 kuna, pa da vidimo.
Ne bi me iznenadila uskoro još poneka vijest, jer ovdje se očigledno nešto kuha, prometi su se znatno pojačali, što je cijena više rasla.
lp
-best buy su dionice koje bi mogle u privatizaciju u narednoj godini,ina prije svih,ali ima jos zanimljvih kandidata(podr,cros.ptkm)
– neke od tih dionica imam a neke i nemam, ali evo o svakoj nešto.
– INA, nažalost veliki gubitaš, već je i cijena išla dosta gore.
– CROS, dobro posluju, ali i cijena je tu dobro išla gore.
– PTKM, gubitaš, trenutno zbog problema s plinom ide i cijena dolje, ali i ona je već dobro odradila.
– a jeste li razmišljali o jednom biseru CRLL.
– tu cijena zbilja nije išla gore.
– tu je već godinama super dobro poslovanje.
– tu već godinama daju i više nego dobru dividendu.
– ali i ima jedan mali zaheb.
– skoro sve slobodne dionice se nalaze kod mene.
– dragi investitori, ako odriješite kesu možda ih i dobijete.
– I love this game.
Pozdrav !
DOk se vi svi i dalje prepucavate i idete mi na onu stvar ( isprika gospodični Ivani7, s oproštenjem molim ), bolje bi vam bilo da pročitate ono što je kolega trava napisao danas na temama LKPC i LKRI.
To oko kontejnera nisam niti ja dovoljnu pozornost obračao.
Moja predviđanja u narednim mjesecima oko LKPC ( a obično sam dobar u predviđanjima, to i sami znate ): S P E K T A K L
Nemojte reći da nisam na vrijeme upozorio, eto danas je završilo oko 1780 kuna, pa da vidimo.
Ne bi me iznenadila uskoro još poneka vijest, jer ovdje se očigledno nešto kuha, prometi su se znatno pojačali, što je cijena više rasla.
lp
Da se nešto kuha to je očito, jer netko ima inside infomaciju, a sve je vezano za konferenciju za novinstvo državnog tajnika za more koja je prošla skroz neopaženo, a tamo je lijepo rečeno da će sve u svezi LKPC biti riješeno u sljedeća 2-3 mjseca.Od toga je prošlo više od mjesec dana.
-nema se para,kako u realnom gospodarstvu,kako u drzavi tako i na burzi,tko to ne vidi slijep je pored zdravih ociju
-iako neke dionice su na smjesnim razinama,tu prije svega mislim na brodare ako se bdi zadrzi na ovim razinama,ali ljudi nema se para,nema se snage i to je kljucno
-znaci ako je izbor biti u dionicama,brutalna zarada moci ce se ostvariti samo na metama preuzimanjima(i cast nekim izuzecima sa jako niskim ff,npr.ledo i janaf-ali te dvije su vec odradile jak rast)
Evo za razliku od plavog i ivane koji samo drukaju svoje neperspektivne dionice, jedan pametan post od kolege Wiseguy-a kojem itekako priliči forumski nick.
I moram čestitati kolegi na ovome jer su sve dionice koje je naveo kao best-buy perspektivne dionice i ispunjavaju onaj prvi i jedini uvjet da bi bile perspektivne, a to je da ih posjeduje AZ fond.
Još jednom čestitam na vrhunskom odabiru i priznajte mi da ste bili vođeni mojom metodom perspektivnog portfelja.Jer ovo ne može biti slučajnost.
Pozdrav