pa ti si danas totalno pukla:
– počela si uživo prenositi što se dešava na janafu
– konačno si počela spominjati dionicu koju kupuješ
@ivana
Mislim da bi jedan dulji odmor pomogao
JNAF.
– lijepo bih zamolila onoga na 3.300kn neka briše nalog.
– nemojte zahebavati kad lijepo vozimo ka blokadi.
– I love this game.
Pozdrav !
A prije dva dana si na temi JNAF napisala kako nam rast predstoji tek u ožujku…nekako brzo vaši d.o.o. mjenjate mišlenja ili ste možda samo u krivu sa svojim procjenama [sealed]
di je nestao moj post o "kuhinji"?
danas sam brutalno zaradio i ide kupiti slike.
ULJPL-R-A – 8 komada – 3500 kn po asku
to Vam je definitnivo Best buy u doba krize i recesije.
[thumbsup]
ULJPL-R-A = ulje na platnu
@ivana
– nisam pukla.
– uživala sam u ovoj današnjoj igrici.
– malo sam vam prenosila u živo između transakcija, da kužite što se događa.
– danas sam puno trgovala, ne količinski, više sam usmijeravala ovćice s sitnim nalozima.
– zahvaljujem se svim sudionicima igrice.
– danas mi je bilo i malo teže jer sam igrala igricu na 6 dionica.
– cijeli ovaj vikend sam radila na ovom današnjem projektu.
– a kako je bilo ????????????????
– pa brutalno kao i obično.
– INA +10.01% blokada.
– JNAF +7.96% , skoro do blokade.
– LKPC +1.32% , ipak u plusu, ali smo izdržali, ipak su se danas tu ovćice masovno iskrcavale, ali ima dana.
– JNAF, e tu ste me zbilja razočarali, umijesto da ga uvalimo u blokadu vi navalili s prodajom kao da nema sutra.
– e tu vam neću pisati koje podmukle radnje će sutra biti na meniju.
– imam love za to dizati, ali će mi biti draže tu brutalno spuštati cijenu, kad već hoćete to prodati, pa onda će te to prodati jeftino.
– ipak sam ja danas zaradila brutalno koliko će vama (prosijek), trebati šljakati godinu dana kod nekog poslodavca.
– a i ja sam radila, cijeli vikend, ne dolazi lova sama tek tako.
– I love this game.
Pozdrav !
JNAF.
– lijepo bih zamolila onoga na 3.300kn neka briše nalog.
– nemojte zahebavati kad lijepo vozimo ka blokadi.
– I love this game.
Pozdrav !
A prije dva dana si na temi JNAF napisala kako nam rast predstoji tek u ožujku…nekako brzo vaši d.o.o. mjenjate mišlenja ili ste možda samo u krivu sa svojim procjenama [sealed]
[/quote]
Kolegice,
na cijelom forumu možemo naći na samo nekoliko iskrenih, pristojnih i poštenih nikova.
Da li oni pišu ovdje ili na nekim drugim temama prosudite sami.
p.s.
čestitke ivani 7, jer ona uvijek zarađuje,
a njezini čitatelji, oni uvijek gube na burzi
– JNAF, e tu ste me zbilja razočarali, umijesto da ga uvalimo u blokadu vi navalili s prodajom kao da nema sutra.
– imam love za to dizati, ali će mi biti draže tu brutalno spuštati cijenu, kad već hoćete to prodati, pa onda će te to prodati jeftino.
Komšinice, ja bi reko da si ti ovde malčice zaglavila. Ovo ču da protumačim ko nalet besa. Mora da je bio neki dogovor da se digne pa da se iskrcaš pa je neka smlata izletela van pre od dogovorenog. Lepo i sama kažeš da prodaju ko da nema sutra. Tu je malo više onih koji znaju da se igraju tako da mislim da tim svojim "manipulisanjem" možeš samo da izmanipulišeš sebe.
Komšinice, ja bi reko da si ti ovde malčice zaglavila. Ovo ču da protumačim ko nalet besa. Mora da je bio neki dogovor da se digne pa da se iskrcaš pa je neka smlata izletela van pre od dogovorenog. Lepo i sama kažeš da prodaju ko da nema sutra. Tu je malo više onih koji znaju da se igraju tako da mislim da tim svojim "manipulisanjem" možeš samo da izmanipulišeš sebe.
[/quote]
Mislim da čim se Ivana iskrca da dionice odoše 100% gore.
[/quote]
teško..bez farmakologije ne bu to išlo.
[/quote]
Pa ja joj lijepo rekao da ulaze u PODR jer pod Podravkom je i Belupo koje radi jako dobro, ali eto nesto ne voli PODR ne znam zasto
[/quote]
teško..bez farmakologije ne bu to išlo.
[/quote]
Pa ja joj lijepo rekao da ulaze u PODR jer pod Podravkom je i Belupo koje radi jako dobro, ali eto nesto ne voli PODR ne znam zasto
[/quote]
ma takve smo ti mi žene [lol] ..uvijek mislimo da mi znamo sve najbolje.
Navlačenje naivaca……….na veće kupnje JNAF-a , danas nisu uspjele…..pa sutra slijedi
taktička igra…rušenja cijene..ponovna kupnja na nižim razinama….i zalet …
Prije par dana….neočekivani pad Janaf…iznenadio je nadobudno društvo….ostao minus …
treba dokupiti…….vratiti cijene iznad 3500,00 i eto zarade…
Novaca nema……. ima samo pregršt lijepih želja….. i malo ženske taktike….. NEPROCJENJIVO…