Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što zar je navlakuša već gotova, a tek sam počeo prodavati…………..cccccccc ja uvijek zakasnim na party. Ali dobro nije bed, biti će još prilika.

– a što ste to počeli prodavati ???????????
– vaše virtualne dionice na virtualnoj burzi.

LKPC.

– evo imate na ovoj temi zabilježeno.
– prva kupnja na cca 1.000kn,
– pa prodala cca 1.500kn,
– pa ponovno nadokupila ispod 1.500kn,
– pa nadkupljivala,
– pa malo i dizala cijenu.
– ali trenutno se igram na više dionica,
– tako da LKPC i nemam previše koliko je potrebno za jednu pravu igricu.

– ali rast me svakako veseli,
– ako ju sruše burek investitori tada ide i moj dokup.

– I love this game.
Pozdrav !

Informanka.

– naljutili ste mi ovćice.
– a ovćice su sada i prepolovile moju brutalnu zaradu.

– trenutno su ovćice očito zbunjene.
– nemaju pojma što bi.
– neke i kapitaliziraju zaradu.
– ali sada opet nemaju pojma što bi s tom lovom.
– a očito bi željele zaraditi brutalno.

– ali bez rizika vam sigurno nema tih brutalnih zarada.
– ono sigurno vam ne postoji.

– I love this game.
Pozdrav !

Informanka.

– naljutili ste mi ovćice.
– a ovćice su sada i prepolovile moju brutalnu zaradu.

– trenutno su ovćice očito zbunjene.
– nemaju pojma što bi.
– neke i kapitaliziraju zaradu.
– ali sada opet nemaju pojma što bi s tom lovom.
– a očito bi željele zaraditi brutalno.

– ali bez rizika vam sigurno nema tih brutalnih zarada.
– ono sigurno vam ne postoji.

– I love this game.
Pozdrav !

Pozdrav !

na 4300 sve prodajem...

Što zar je navlakuša već gotova, a tek sam počeo prodavati…………..cccccccc ja uvijek zakasnim na party. Ali dobro nije bed, biti će još prilika.

Ali zar niste vi za Janaf pisali da ćete je braniti na 3.500, a sad je na 3.200kn??
Čini mi se da je branite s pogrešne strane?

nhf

Odkuda tebi pravio da nazoveš nešto navlakušom, bez iti jednog argumenta??
Bolje se drži svoje Podravke i PBZ-a, najgore investicije zadnjih dana koliko vidim.

Nažalost.

Može li gore?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ali zar niste vi za Janaf pisali da ćete je braniti na 3.500, a sad je na 3.200kn??
Čini mi se da je branite s pogrešne strane?

nhf

Odkuda tebi pravio da nazoveš nešto navlakušom, bez iti jednog argumenta??
Bolje se drži svoje Podravke i PBZ-a, najgore investicije zadnjih dana koliko vidim.

Nažalost.

Može li gore?

lp

[/quote]
PBZ si svojedobno hvalio….pa ljepo je odradio .zar nije?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kolega plavi, stvarno ste me doveli u veliku dilemu….teško je odgovoriti na vaše pitanje, međutim, današnja kupovina LKPC po 1810kn svakako zaslužuje da uđe u današnji top 5 kategorije "Može li gore?"

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Pa je, ali nije više pozitivan momentum.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pa je, ali nije više pozitivan momentum.

lp

[/quote]
slazem se….jos se nije dovoljno rasprodalo…. [yawn]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ja sam u zadnje vrijeme kupovao LKPC, činio mi se kao jedan od best buy-a.
Zašto?
Pa neznam da li je to uošće važno.
Možćda da se za početak pogleda usporedba sa LKRI, fundamentalna mislim ( imaju slične prihode ), pa da vidimo što tamo ima. Nemojte da vas zbuni što je LKRI na 3,8 booka, jer se luke i vani inače trže na nekoliko booka.

Ukratko čini se meni da je LKPC u nemalom fundamentalnom gapu za LKRI, a u isto vrijeme ima bolje poslovanje, pa ćemu to?
Nije LKRI u 1. kotaciji ili slično, da bi imala opravdanje za to.

S možda postoji i nešto drugo, tko zna što nam barba Luka sprema??

Kaže se – Kad svi misle isto, znači da nitko ne misli dovoljno.

lp

LKRI…ima li jos kamikaza bid je tu [wink] izgleda da nema vise raspolozenih prodavaca [cool]
[/quote]

cijenjeni gospodine Inverter.

– molila bih vas da ove stranice ne koristite zbog osobnog drukanja na loše dionice.
– ove stranice služe prvenstveno kako bi investitore naveli na jako dobre investicije.

– ako vam nije što jasno,
– molila bih vas da pročitate članak u Lideru.

– I love this game.
Pozdrav !

Zašto bi prodao Ledo? Ja to ne vjerujem. Pa to mu je osnovna djelatnost. Nije to Cosmo. Tako može prodati onda i Zvijezdu i Jamnicu i Dijamant i sve. Ama baš sve po toj logici.

sam jedno pitanjce- todi treba lova- kaj misliš jel bolje prodavat firmu koja ima prek 85% tržišta i lider je jebeni ili firma koja se razvija
[/quote]
ja nemam nikakvih saznanja da njemu treba lova. Zašto je onda prije vremena isplatio one obveznice?
Ako mu treba onda je to neka ogromanska suma za preuzimanje nečega negdje pa sad da li će mu pomoći ta sića od Leda pojma nemam. Moguće je da ako Jaca nešto dogovori sa Rusima da će mu ovi za uzvrat zdilati onu Lentu ili nešto slično.

who dares, wins

Ja sam u zadnje vrijeme kupovao LKPC, činio mi se kao jedan od best buy-a.
Zašto?
Pa neznam da li je to uošće važno.
Možćda da se za početak pogleda usporedba sa LKRI, fundamentalna mislim ( imaju slične prihode ), pa da vidimo što tamo ima. Nemojte da vas zbuni što je LKRI na 3,8 booka, jer se luke i vani inače trže na nekoliko booka.

Ukratko čini se meni da je LKPC u nemalom fundamentalnom gapu za LKRI, a u isto vrijeme ima bolje poslovanje, pa ćemu to?
Nije LKRI u 1. kotaciji ili slično, da bi imala opravdanje za to.

S možda postoji i nešto drugo, tko zna što nam barba Luka sprema??

Kaže se – Kad svi misle isto, znači da nitko ne misli dovoljno.

lp

LKRI…ima li jos kamikaza bid je tu [wink] izgleda da nema vise raspolozenih prodavaca [cool]
[/quote]

cijenjeni gospodine Inverter.

– molila bih vas da ove stranice ne koristite zbog osobnog drukanja na loše dionice.
– ove stranice služe prvenstveno kako bi investitore naveli na jako dobre investicije.

– ako vam nije što jasno,

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
nisu ti ovcice bas poslusne ha???? aha 14h je…prosao rucak….sad ce se bolje drukati [thumbsup]
LKRI best buy ,razlog je tehnicke prirode,,a to je oversold [cool]

– I love this game.
Pozdrav !

Taj članak u Lideru je rađen na podacima iz 06., 07. i 2008. god. i solidno je nepotpun, n.pr. proglašenjem pomorskog dobra za cijelo lučko podrućje, LKPC je smanjen temeljni kapital i oduzeto gotovo 90 posto imovine… ali to nije bitno, to je već uračunato u ovih 1800kn po dionici [huh]

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

New Report

Close