Zašto bi prodao Ledo? Ja to ne vjerujem. Pa to mu je osnovna djelatnost. Nije to Cosmo. Tako može prodati onda i Zvijezdu i Jamnicu i Dijamant i sve. Ama baš sve po toj logici.
Zašto bi prodao Ledo? Ja to ne vjerujem. Pa to mu je osnovna djelatnost. Nije to Cosmo. Tako može prodati onda i Zvijezdu i Jamnicu i Dijamant i sve. Ama baš sve po toj logici.
Core je Konzum. Bez Konzuma Ledo/Zvzd/Blje npr vrijedi ipak nešto manje. Konzum bez Leda/Zvzd/Belja i dalje vrijedi koliko je i vrijedio.
Ja sam u zadnje vrijeme kupovao LKPC, činio mi se kao jedan od best buy-a.
Zašto?
Pa neznam da li je to uošće važno.
Možćda da se za početak pogleda usporedba sa LKRI, fundamentalna mislim ( imaju slične prihode ), pa da vidimo što tamo ima. Nemojte da vas zbuni što je LKRI na 3,8 booka, jer se luke i vani inače trže na nekoliko booka.
Ukratko čini se meni da je LKPC u nemalom fundamentalnom gapu za LKRI, a u isto vrijeme ima bolje poslovanje, pa ćemu to?
Nije LKRI u 1. kotaciji ili slično, da bi imala opravdanje za to.
S možda postoji i nešto drugo, tko zna što nam barba Luka sprema??
Kaže se – Kad svi misle isto, znači da nitko ne misli dovoljno.
lp
Core je Konzum. Bez Konzuma Ledo/Zvzd/Blje npr vrijedi ipak nešto manje. Konzum bez Leda/Zvzd/Belja i dalje vrijedi koliko je i vrijedio.
[/quote]
Ma jasno ali sve je to kompatabilno. Gdje će smrzavati ono povrće što mu Belje uzgaja? Ili Vupik kad se razmaše.
[wink]
sam jedno pitanjce- todi treba lova- kaj misliš jel bolje prodavat firmu koja ima prek 85% tržišta i lider je jebeni ili firma koja se razvija
[/quote]
Ma jasno ali sve je to kompatabilno. Gdje će smrzavati ono povrće što mu Belje uzgaja? Ili Vupik kad se razmaše.
[/quote]
Kolega to je ko da kažete da ManU nije trebo prodat C.Ronalda jer ko će im sad izvodit aut. [tongue]
Meni se refinanciranje čini realno s obzirom da je EBRD suvlasnik, a ako će se prodavat nešto mislim da to nešto treba tražit između LEDO, ZVZD i TISK.
Nova zvijezda je rođena.
– evo dragi investitori možete se i sami uvjeriti kako imamo novu zvijezdu tržišta tvz. dionica xy.
– mnogi su me pitali, mnogima sam rekla.
– a sada molila bih i vaše zahvale !!!!!!!!!!!!!!!!
– ne na p.p., na ovoj temi.
– neki nisu vjerovali.
– a sva moja proročanstva ispunjena.
– i ne samo na dionici xy,
– za sve dionice koje sam slala na p.p. odradile rast.
– pisala sam i na temi JNAF, evo odleti nam i JNAF.
– evo još nije podne a kod mene već brutalna zarada.
– I love this game.
Pozdrav !
Što zar je navlakuša već gotova, a tek sam počeo prodavati…………..cccccccc ja uvijek zakasnim na party. Ali dobro nije bed, biti će još prilika.
Ali zar niste vi za Janaf pisali da ćete je braniti na 3.500, a sad je na 3.200kn??
Čini mi se da je branite s pogrešne strane?
nhf
Što zar je navlakuša već gotova, a tek sam počeo prodavati…………..cccccccc ja uvijek zakasnim na party. Ali dobro nije bed, biti će još prilika.
Ali zar niste vi za Janaf pisali da ćete je braniti na 3.500, a sad je na 3.200kn??
nhf
A šta to vi imate prodavati kada ste sve prodali na crobexu 1300 a sad ste izgleda prešli u onu skupinu koja se bavi virtualnom trgovinom, možda vas uzmu za predsjednika jer velika većina njih su vaši sljedbenici koje je tržište ošišalo na nulu.
– imala sam, i još imam previše toga, tako da nije bilo teorije iz toga izići.
– branila sam ju s kupnjom 3 dionice.
– ali brana očito nije izdržala.
– tada sam se i ja pridružila bujici i nemilosrdno ju rušila.
– pa pisala sam vam kako će cijena ići dolje.
– i onda opet ispod 3.000kn nadokupila dionice koje sam u toj bujici izgubila.
– ma igrica i više nego dobro odigrana.
– teško je raditi s velikim brojem dionica.
– a za vašu inf. trenutna cijena 3.270kn.
– ali ono još važnije nego ta cijena su i više nego dobre inf. koje nam stižu za tu dionicu.
– a na temelju tih inf. će cijena dionice sigurno rasti.
– neće biti pravocrtan rast, jer će uvijek biti iskrcaja.
– ali za ovu dionicu slobodno mogu napisati siguran rast do ožujka 2010.
– a sada koliko, to je sada teško pogoditi.
– I love this game.
Pozdrav !
Ja sam u zadnje vrijeme kupovao LKPC, činio mi se kao jedan od best buy-a.
Zašto?
Pa neznam da li je to uošće važno.
Možćda da se za početak pogleda usporedba sa LKRI, fundamentalna mislim ( imaju slične prihode ), pa da vidimo što tamo ima. Nemojte da vas zbuni što je LKRI na 3,8 booka, jer se luke i vani inače trže na nekoliko booka.
Ukratko čini se meni da je LKPC u nemalom fundamentalnom gapu za LKRI, a u isto vrijeme ima bolje poslovanje, pa ćemu to?
S možda postoji i nešto drugo, tko zna što nam barba Luka sprema??
Kaže se – Kad svi misle isto, znači da nitko ne misli dovoljno.
lp
LKRI…ima li jos kamikaza bid je tu [wink] izgleda da nema vise raspolozenih prodavaca [cool]