Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Stevica kaj se vi zajebavate ili sta?

Čoveče, pa daj gledaj malo. DDJH izgleda ošo u stečaj čim se ovolka halabuka digla. Škegro i Popijač ušli u vlast. Kao čovek sa životnim iskustvom ja se pitam zašto Škegro koji ima Questus, Metronet, Hospitaliju i ima dosta posla i problema sada oče da bude savetnik u vladi? Ako neče da bude bolje nama valjda če da bude bolje njemu.

Popijač bio gazda u FINI. Mislim da je jedan od bogatijih ljudi ovde. Mora da je bila mlogo dobra plata tamo! Moš mislit!

Za još neka preduzeča čujem da su u gadnom sosu a vidim ovde nejač piše i daje savete da se to kupuje. Neču da se ikome mešam u poso. Ja sam gadno zaglavio na nekim mestima a vidim ako nešto čovek pošteno napiše odma ga udare sa svih strana i jedino gde možeš da završiš je patos.

Ono šta sam siguran je da brico oštri makaze i da če da se rade frizure ko što je Kođak imo!
[/quote]
Kaj ste cijela ekipa baš 100% u cashu ili ipak imate i neki mali postotak dionica?

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

Iako nisam s njim jedno vrijeme bio u dobrim odnosima, smatram da Tony isto poprilicno kuzi stvari..

– ma Tony je za TA daleko najbolji u RH.
– samo ja nikada do sada nisam hvalila imena iz mog stručnog stožera za financijska ulaganja.

– samo šteta što ste otkazali dvoboj kod o.k.corala.
– sada zbilja nemam pojma tko je od vas dvoje jači.
– ali neću doljevati ulje na vatru, bilo pa prošlo.
– zakopali smo ratne sijekire.

– nego bih se i vama isto zahvalila na promociji dionice xy.
– vidjeti ćemo kako će nam proći ovaj projekt.

– ako bude uspiješan, to će sigurno uznapredovati suradnju između naša dva d.o.o.
– imam u vidu neke buduće projekte,
– pa bi ih mogli odraditi zajedničkim snagama.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Drago mi je da su nesuglasice izgladjene..
Uvijek smo zainteresirani za suradnju ako su kvalitetni suradnici i kvalitetni projekti u pitanju..

Lijep pozdrav i do suradnje
[thumbsup]
[/quote]
Na oprez ”ovčicama”……kad vas ovakvi savjetuju…….šest puta razmislite…….no najbolji ”pencilin” je uglavnom raditi ”kontra” njihovog drukanja (istovar kada hvale i dokup kada nas ”savjetuju”)……logika nemože biti jednostavnija……ono čega su se nakrcali (a žele se riješiti npr.ADPL,BLSC,LKPC…treba im prodati kad oni počnu ”pumpati” a kupovati ono o čemu šute ili čak drukaju na pad….lako je prepoznati firme koje rade sa pristojnom dobiti,imaju monopol,neovisne o državnim jaslama….ova ekipa je inače jaka na dionicama ”srednja-poluteška” kategorija (promet dnevni 300.000-1.000.000 kn) jer s njima imaju moć manipulacije…..radi se o klasičnim ”pumpaj-duši” likovima koji su se na ovakvim tržištima kao ZSE razmnožili kao korov jer nema pravih velikih investitora………ah da ne zaboravim………najjednostavniji način da ”otresete” ovakve likove…….kupite dionice koje VI MISLITE da su dobre…….i prestanite čitati ovaj forum…… [smiley]

@beeblebrox
Imate dudicu pored nicka – dakle multinick. Stoga nemam Vam namjeru nis pistati. Ja sam mozda napisao nista koristno a Vi niti to.

O kakvoj to dudici pričate. Dajte to pojasnite. Da imam više nickova, ne bi li me Vjeko ban-irao sa foruma.
[/quote]

Pa banirati će te čim te ulovi kao i sve ostale tvoje multinikove, governera, datu, rekvijema i sl.

A inače slažem se tu s nekim tko je rekao da su best buy Lkpc i donekle Dlkv, ali samo ako ga ulovite po 350kn

People do not get what they want or what they expect from the markets; they get what they deserve!

a može li mi netko objasniti tko bolje kuži stvari od mene,zašto ne valja VDKT na ovim cijenama?
izvještaj dobar,znaju posao,isplatili dividentu,a cijena dionice vrlo vrlo niska.Možda ja nešto neznam šta drugi znaju…..

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

Evo mene opet !!!!!

– ali tu nedostaje nekoliko stranica !!!!!!!
– ovo se prije nikada nije deševalo na ovoj temi.
– vladala je jedna kultura pisanja i tu zbilja moderatori nisu ništa trebali moderirati.

– ali tema je postala zanimljiva zbog brutalno dobrih prognoza.
– e sada imamo investitora koji pišu niškorisnoga, a žele biti u prvom planu.
– a upravo takvo pisanje i dovodi do brisanja mnogo postova.

– mnogi padobranci i padobranke koji tu upadaju s svojim smiješnim komentarima prave kupus od ove teme.
– i tada nažalost zbog svojeg neznanja spuštene glave izlaze iz Arene.

– slobodno pišite svoje prijedloge za Best buy,
– ali nemojte tu navoditi i svoje portfelje.
– napišite i razlog zbog čega je vaš prijedlog Best buy.

– i ono najvažnije, prihvaćajte kritike, one su za vaše dobro.
– pa nije vam burza socijalna ustanova.
– burza vam je jedna zahebana igrica.

– i još jedna stvar,
– ako ste već više puta na ovoj temi davali vaš Best buy koji nije ispunio očekivanja,
– gdje su investitori pogubili novce zbog vašeg pisanja.
– znaći vama ova igrica ne ide, vi zbilja nemate pojma o ovoj igrici.
– tada probajte ići drukati na samu temu konkretne dionice.
– jer vaši savjeti tada na ovoj temi postaju zbilja niškoristi,
– ali od toga niškoristi je puno veće zlo što će neuki investitori pogubiti lovu zbog vašeg lijepog pisanja gdje sebi samima dijelite stotke.
– probajte napraviti razliku između lijepog i korisnog pisanja,
– ili bi to pojednostavnila gubitka ili dobitka na burzi.

– jučer sam na ovoj temi napisala koja imena s ovoga foruma jedino mogu brutalno zaraditi.

– I love this game.
Pozdrav !

ivana7

evo jedan zanimljiv link

http://www.jutarnji.hr/dopusti-li-kosor-putinu-kupnju-mol-ovih-dionica-ina-e–moskva-ce-nam-dati-svoj-plin-i-naftu/349638/

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

– i još jedna stvar,
– ako ste već više puta na ovoj temi davali vaš Best buy koji nije ispunio očekivanja,
– gdje su investitori pogubili novce zbog vašeg pisanja.
– znaći vama ova igrica ne ide, vi zbilja nemate pojma o ovoj igrici.
– tada probajte ići drukati na samu temu konkretne dionice.
– jer vaši savjeti tada na ovoj temi postaju zbilja niškoristi,
– ali od toga niškoristi je puno veće zlo što će neuki investitori pogubiti lovu zbog vašeg lijepog pisanja gdje sebi samima dijelite stotke.
– probajte napraviti razliku između lijepog i korisnog pisanja,
– ili bi to pojednostavnila gubitka ili dobitka na burzi.

A sad malo povijesti:

24.04.07. | 14:53
ivana7

Postala sam sretna vlasnica JDOS dionica.
– što dalje, kupila sam samo 10 dionica.
– nadokupljivati, čekati veći pad ili kupiti nešto treće.
– teško je biti u kešu i ne raditi ništa.
Pozdrav !

Vrhusnki savjet vrhunskog strucnjaka. A sad bacite oko na graf u prilogu koji govori o izvrsnosti ovog ulagaca i njegovog Barutana d.o.o.

p.s.
Nadam se da vas nije puno poslusalo ovaj savjet. Stay tuned – bit ce ovakvih grafova jos [wink]. Usput, trenutna cijena JDOS je 2990 pa kome se da nek izracuna koliko je brutalna pusiona tu.

ivana7

evo jedan zanimljiv link

http://www.jutarnji.hr/dopusti-li-kosor-putinu-kupnju-mol-ovih-dionica-ina-e–moskva-ce-nam-dati-svoj-plin-i-naftu/349638/

Nitko ne garantira da će sutra cijena dionice skočiti, ali ova vijest daje sigurnost a to je najbitnije.
Kolegice pretpostavljam da imate INE jako puno te da će vas ova vijest razveseliti.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Nitko ne garantira da će sutra cijena dionice skočiti, ali ova vijest daje sigurnost a to je najbitnije.
Kolegice pretpostavljam da imate INE jako puno te da će vas ova vijest razveseliti.

– nemam INE puno 1.48% portfelja.
– ipak mi je portfelj veliki te jednim dijelom moram pratiti i mirovince.
– ipak na tu dionicu utjeću samo mirovinci,
– pa već je narasla i previše, tako da je ovo sada išlo malo hlađenje.
– samo moram naglasiti kako je INA i dalje veliki gubitaš.
– trži se na 1.37 buka.
– prezadužena.
– tog monopolistu zbilja netko mora dovesti u red.
– koliko vidim Mađari su to kupili kako bi ju upropastili.
– možda s Rusima bude bolje.
– ali stvarno ne kužim zbog čega smo jednu tako dobru firmu uništili i prodali za bagatelu ????
– jer prodajom INE mi smo prodali i svoj plin i naftu, ali i vodu što je manje poznato.
– ta ista INA ima prevaliki udjel u JNAF-u 16%.

– samo ja gledam na tu vijest kako bi to moglo utjecati na JNAF ????????
– puno mi je zanimljiviji JNAF.
– posluje i više nego dobro.
– na manjem buku od INE.
– a Rusi zainteresirani za Rijeku,
– a tamo rezervoari JNAF-a,
– a možda budu što i prvozili s tim cijevima JNAF-a.

– I love this game.
Pozdrav !

Iako nisam s njim jedno vrijeme bio u dobrim odnosima, smatram da Tony isto poprilicno kuzi stvari..

– ma Tony je za TA daleko najbolji u RH.
– samo ja nikada do sada nisam hvalila imena iz mog stručnog stožera za financijska ulaganja.

– samo šteta što ste otkazali dvoboj kod o.k.corala.
– sada zbilja nemam pojma tko je od vas dvoje jači.
– ali neću doljevati ulje na vatru, bilo pa prošlo.
– zakopali smo ratne sijekire.

– nego bih se i vama isto zahvalila na promociji dionice xy.
– vidjeti ćemo kako će nam proći ovaj projekt.

– ako bude uspiješan, to će sigurno uznapredovati suradnju između naša dva d.o.o.
– imam u vidu neke buduće projekte,
– pa bi ih mogli odraditi zajedničkim snagama.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Drago mi je da su nesuglasice izgladjene..
Uvijek smo zainteresirani za suradnju ako su kvalitetni suradnici i kvalitetni projekti u pitanju..

Lijep pozdrav i do suradnje
[thumbsup]
[/quote]
Na oprez ”ovčicama”……kad vas ovakvi savjetuju…….šest puta razmislite…….no najbolji ”pencilin” je uglavnom raditi ”kontra” njihovog drukanja (istovar kada hvale i dokup kada nas ”savjetuju”)……logika nemože biti jednostavnija……ono čega su se nakrcali (a žele se riješiti npr.ADPL,BLSC,LKPC…treba im prodati kad oni počnu ”pumpati” a kupovati ono o čemu šute ili čak drukaju na pad….lako je prepoznati firme koje rade sa pristojnom dobiti,imaju monopol,neovisne o državnim jaslama….ova ekipa je inače jaka na dionicama ”srednja-poluteška” kategorija (promet dnevni 300.000-1.000.000 kn) jer s njima imaju moć manipulacije…..radi se o klasičnim ”pumpaj-duši” likovima koji su se na ovakvim tržištima kao ZSE razmnožili kao korov jer nema pravih velikih investitora………ah da ne zaboravim………najjednostavniji način da ”otresete” ovakve likove…….kupite dionice koje VI MISLITE da su dobre…….i prestanite čitati ovaj forum…… [smiley]
[/quote]

Jasno ko dan.Ekipa prokužena("d.o.o"- hahaha).Fonza [thumbsup]

Nadam se da vas nije puno poslusalo ovaj savjet. Stay tuned – bit ce ovakvih grafova jos [wink]. Usput, trenutna cijena JDOS je 2990 pa kome se da nek izracuna koliko je brutalna pusiona tu.

Vijesti iz povijesti.

– na prvu mi se činilo bedasto odgovarati na jedan ovakav post.
– pa sam malo ušla u svoju arhivu.
– točno je to za JDOS, tada je dionica izišla na burzu i ja sam krenula za krdom.
– slično sam sada učinila s PODR.
– isto i s DDJH sada, ali o tome nisam pisala.
– uvijek ima greškica kada se puno investira.
– važno je te greškice ispraviti s "stop loss" na vrijeme
– ali najvažnije je ne zahebati stvar na onim glavnim investicijama.

– taj JDOS mi je zbilja jedna sporedna investicija, trenutno ga niti nemam.
– kao osiguratelja u portfelju sam izabrala CRLL.
– ali se dobro sijećam na ovim stranicama sam isto jednom napisala kupila JDOS,
– tada me je zahebavao Vidoviti Milan1111 i slao mi poruke koliko će to ići dolje.
– to je ubrzo išlo gore 300-400kn i to sam kapitalizirala.

– ali sada kada sam gledala svoju arhivu na te datume, stvarno zanimljivo.
– kupila sam i jednu dionicu LRH za nevjerovatnih 6.050kn,
– još mi je zanimljivija kupnja JNAF-a .
– tada sam kupila 2 dionice JNAF-a za nevijerovatnih 6.950kn,
– i gledam malo pa taj JNAF je tada išao preko 9.000kn (vrh).

– nisu loše ni te vijesti iz povijesti.
– tada je JNAF lošije poslovao, ostvarivao manju dobit,
– a cijena je išla i preko 9.000kn .
– danas je cijena cca 3.000kn.
– zaključke izvucite sami.

– I love this game.
Pozdrav !

JANAF je nekad bio 9000 kn,pa sta ?????????????
Di piše da ce bit opet ?
Rekao vam poglavica ?,molim vas.
Nešto šta je bilo 9000,ne mora se vratit ni na 4000 ili 5000.
To se nikad ne zna.

................................................???????????????????

New Report

Close