Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kad bi profesionalni investitori UVIJEK govorili samo istinu….bio bi najveći gušt napisati, koliko
su nama, amaterima portfelji bolji od njihovih !….ali , taje istinu..ko zmija noge..kurtoazno
jedni drugima podilaze…a qurvinski jedni drugima podmeću kajle…… je, takvi smo…kaj možemo..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Iako nisam s njim jedno vrijeme bio u dobrim odnosima, smatram da Tony isto poprilicno kuzi stvari..

– ma Tony je za TA daleko najbolji u RH.
– samo ja nikada do sada nisam hvalila imena iz mog stručnog stožera za financijska ulaganja.

– samo šteta što ste otkazali dvoboj kod o.k.corala.
– sada zbilja nemam pojma tko je od vas dvoje jači.
– ali neću doljevati ulje na vatru, bilo pa prošlo.
– zakopali smo ratne sijekire.

– nego bih se i vama isto zahvalila na promociji dionice xy.
– vidjeti ćemo kako će nam proći ovaj projekt.

– ako bude uspiješan, to će sigurno uznapredovati suradnju između naša dva d.o.o.
– imam u vidu neke buduće projekte,
– pa bi ih mogli odraditi zajedničkim snagama.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Drago mi je da su nesuglasice izgladjene..
Uvijek smo zainteresirani za suradnju ako su kvalitetni suradnici i kvalitetni projekti u pitanju..

Lijep pozdrav i do suradnje
[thumbsup]

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Bemti suradnju…. ko je sad s kim u društvu….?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Tržište uvijek najžešće po glavi opali umišljene i tvrdoglave!! Tako je oduvijek bilo i tako će uvijek biti!

Kao npr one koji nisu na vrijeme prodali Ledo ili Ingru ili neku drugu napuhanu balončinu!Tu nema pomoći, takvi dođu pameti tek kad im g.Tržište uzme pare iz džepa

Slazem se kolega ovaj put, vamaje dosloglave kad ste kupovali mmtz po 80k i hdel po 1800…a dugorocni ste investitor koji je sve do sada drzao te dionice…stvarno svaka cast na hrabrosti i strpljenju (ja bih nazvao tvrdoglavosti ili jos bolje tupoglavosti)

Ne da mi se citirati ikoga pa cu biti vrlo brz:

Ivana7 – od SVIH vasih postova nisam procitao nikad NITI jedan savjet na neku dionicu osim za HT (po sistemu kupuj na 380, prodaj na 225 uz opaske “uh al sam brutalno zaradila”). No to smo neki dan ustanovili, a kao sto vidim ne sjecate se, pa odite po Antisklerin. Sve ostalo su bili postovi nevjerojatnog samoljublja. Vjerujem da doma imate ogledalo dovoljno veliko da se vidite cijeli. Ali vidim da sam vam trn u oku i da Vas strasno nervira sto mi nemrete posteno 1 zakeljiti. Pa stoga ovime otvaram peticiju “dajmo traves…ovaj Ivani7 mogucnost da mi zakelji vise od 3 jedinice dnevno”. Evo ja ju potpisujem prvi.

@beeblebrox
Imate dudicu pored nicka – dakle multinick. Stoga nemam Vam namjeru nis pistati. Ja sam mozda napisao nista koristno a Vi niti to.

Likovi s ovog foruma.

– izdvojila bi tri lika koji zbilja znaju ulagati,
– koji znaju ući u investiciju i investiciju odraditi do kraja,
– bez obzira koliki su njihovi portfelji zarade su im sigurno brutalne.
– samo uz svako ime ću napisati i nedostatke koje kod njih vidim.

DIZELAŠ, s njim sam se svadila, ali više nemam pojma i zbog čega, ali tip ima znanje i zna fenomenalno odraditi kako kratku i još bolje dužu poziciju u dionici.
– odličan izbor dionica i odlična disperzija rizika,
– samo je previše nasilan.

GOVERNON, također fenomenalno dobar odabir dionica.
– zna odraditi investiciju od početka do kraja i uzeti maximun na investiciji.
– nedostaci, previše dosadan sa sladoledom i Todorićem (kojega ja mrzim).
– ali ako ste u jednoj investiciji takvi trebate i biti, trebate u nju vjerovati.

PLAVI, također fenomenalno dobro odabire dionice.
– nekada se i pogriješi, ali tko radi bez greške, važno je grešku na vrijeme uočiti.
– kad ulazi u investiciju prouči ju do u detalja.
– nedostaci, ulaže u mali broj dionica, nema disperziju rizika, ali i to je o.k. ako ste sigurni i vjerujete u svoju investiciju.

Dečki imaju znanje..

Nego DIZELAS kakva ti je to frizura,bit će da je vrijeme za šišanje [lol] [lol]

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Malibu

Šišat će ove kosmate, a ne celave, bi nismo za šišanje,mi šišamo druge…kad postanu ošišani, ko onaj Čejen predator, onda skroz poblesave [lol]

Malibu

Šišat će ove kosmate, a ne celave, bi nismo za šišanje,mi šišamo druge…kad postanu ošišani, ko onaj Čejen predator, onda skroz poblesave [lol]

Meni nekako deluje da če kroz koji mesec u modi da budu frizure poznate ko kođakice!

Stevica kaj se vi zajebavate ili sta?

................................................???????????????????

Stevica evo jedan best buj: Dlkv!
Piše se po forumu da je to dobra kupnja i da će se kupovat i skuplje od 390 kuna.

@beeblebrox
Imate dudicu pored nicka – dakle multinick. Stoga nemam Vam namjeru nis pistati. Ja sam mozda napisao nista koristno a Vi niti to.

O kakvoj to dudici pričate. Dajte to pojasnite. Da imam više nickova, ne bi li me Vjeko ban-irao sa foruma.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

Stevica kaj se vi zajebavate ili sta?

Čoveče, pa daj gledaj malo. DDJH izgleda ošo u stečaj čim se ovolka halabuka digla. Škegro i Popijač ušli u vlast. Kao čovek sa životnim iskustvom ja se pitam zašto Škegro koji ima Questus, Metronet, Hospitaliju i ima dosta posla i problema sada oče da bude savetnik u vladi? Ako neče da bude bolje nama valjda če da bude bolje njemu.

Popijač bio gazda u FINI. Mislim da je jedan od bogatijih ljudi ovde. Mora da je bila mlogo dobra plata tamo! Moš mislit!

Za još neka preduzeča čujem da su u gadnom sosu a vidim ovde nejač piše i daje savete da se to kupuje. Neču da se ikome mešam u poso. Ja sam gadno zaglavio na nekim mestima a vidim ako nešto čovek pošteno napiše odma ga udare sa svih strana i jedino gde možeš da završiš je patos.

Ono šta sam siguran je da brico oštri makaze i da če da se rade frizure ko što je Kođak imo!

New Report

Close