Vidim puno ljudi kupilo i još kupuje dionicu xy.
Što je u stvari dobro.
Nek ljudi zarade!
No ima samo jedan mali problem koji ustalom i mene brine., da nebi imali ponovno film koji se nedavno vrtio na zse(inače dobri glumci igraju) naziva:
"Usko grlo na 3600"
E sad., na toj xy dionici treba odrediti target i nebiti pohlepan!
Koji li je samo target??
Likovi s ovog foruma.
– izdvojila bi tri lika koji zbilja znaju ulagati,
– koji znaju ući u investiciju i investiciju odraditi do kraja,
– bez obzira koliki su njihovi portfelji zarade su im sigurno brutalne.
– samo uz svako ime ću napisati i nedostatke koje kod njih vidim.
– DIZELAŠ, s njim sam se svadila, ali više nemam pojma i zbog čega, ali tip ima znanje i zna fenomenalno odraditi kako kratku i još bolje dužu poziciju u dionici.
– odličan izbor dionica i odlična disperzija rizika,
– samo je previše nasilan.
– GOVERNON, također fenomenalno dobar odabir dionica.
– zna odraditi investiciju od početka do kraja i uzeti maximun na investiciji.
– nedostaci, previše dosadan sa sladoledom i Todorićem (kojega ja mrzim).
– ali ako ste u jednoj investiciji takvi trebate i biti, trebate u nju vjerovati.
– PLAVI, također fenomenalno dobro odabire dionice.
– nekada se i pogriješi, ali tko radi bez greške, važno je grešku na vrijeme uočiti.
– kad ulazi u investiciju prouči ju do u detalja.
– nedostaci, ulaže u mali broj dionica, nema disperziju rizika, ali i to je o.k. ako ste sigurni i vjerujete u svoju investiciju.
– Dizelaš, governon i plavi zarađuju brutalno.
– zašto ???????
– jer svoju investiciju za razliku od 90% vas na forumu odrade od početka do kraja.
– Miško (nemojte se ljutiti) ali vas stavljam za primjer kontra rada gornje ekipe.
– Miško stvarno piše što je tržio,
– ali kog vraga će vam to što on piše jer ono što je ujutro kupio za dva sata je i prodao.
– kod takvog rada mogućnost pogotka vam je 50:50.
– Split009 ili INVERTER (izvinite što sam vas uzela za primjer).
– prvi zna TA, a drugi nezna, ali ni to nije važno.
– važno je kako navlače ovisno jesu ili nisu u dionicama.
– tema TA je zbog tipova poput Split009 postala totalno bezvezna jer isti graf svatko čita ovisno je li u dionici ili nije, kako bi stvarno kužili o čemu se radi zbilja morate znati TA ili vam je bolje tu temu ne čitati.
– INVERTER, dosta ga dugo pratim, nadokupljuje, nadokupljuje svaki dan ATPL, a na temi portfelj 99% u dionicama, i tako je popušio na ATPL prodao na dnu, a ona ode gore, e sada je opet ruši na svoj način, kad bi to bio samo on bilo bi i više nego dobro, takvih vas je 90%.
– ma da sve ne bude crno ima tu još jako dobrih nickova, evo samo nekih.
– Conan OBri, ne piše puno, ali piše kvalitetno, i ulaže dosta slično kao i ja, samo nam je odabir dionica malo različit.
– ne znam ime, ali onaj lik što ima zelenu kesicu s dolarima, pa neki dan je pogodio sve brodare koliko će rasti.
– ima tipova koje mi je zadovoljstvo pročitati što pišu twinker ili pofuk (s malo p).
– a ima i tipova koji pišu li ga pišu, evo jedan je napisao 6.316 postova.
– a vodi se pod imenom ALIEN.
– piše i na ovoj temi.
– ali evo mu prilike neka na ovoj temi proba pronaći jedan jedini korisni post.
– I love this game.
Pozdrav !
…Ivanice…Ivanice…svatko ima pravo na svoje mišljenje…ali neki put je dobro svoja razmišljanja zadržati za sebe…jer ovaj put govoriš o likovima nickovima…a ne o dionicama…
kad govoriš o dionicama ja te više cijenim… [smiley]
Najsvježiji primjer bezveznog prijedloga je tvoje drukanje na kupnju Atpl u zadnjih mjesec dana. Kao i nekih na Dalekovodu!!
Jesi li barem izišla iz minusa?
– ovakvi postovi i optužbe su mi zbilja nešto najgore što se može napisati.
– ATPL, pa uvijek sam pisala da je to jedna dobra i najlikvidnija dionica na našem tržištu.
– na njoj sam zbila sve pogodila.
– na ovoj temi sam pisala o njenom padu do 500kn, pa ponovnom rastu.
– neko vrijeme sam ju s pravom nazivala vlakom smrti.
– na svakom ulazu sam zaradila,
– ali sam uvijek napisala i kada sam se iz nje iskrcala.
– evo prošli ju tjedan nisam imala, ovaj ju imam.
– postajte mi taj post gdje sam ja drukala na ATPL, samo tada pogledajte i datum i što je bilo s dionicom za 3 naredna dana.
– i to jesam li izišla iz minusa !!!!!!!!!!!!
– ne znam čemu vam to služi, pa velika većina zna kako sam prošla u ovom slomu burze i kada sam počela kupovati i kada sam se na ovoj temi svađala s Vladom1111.
– I love this game.
Pozdrav !
iako nekad omaši pa napiše………kupila sam….. [wink]
– ni ovo mi isto nije jasno ???????
– I love this game.
Pozdrav !
Nemoje se ljutiti, tu smo da širimo ljubav i razumijevanje! Naime kakve veze ima tvoje hvaljenje Atpl sa zaradom? Nikakve, pa nismo mi tu da čekamo tri gladne godine da zaradimo za burek, nego da dignemo lovu na brzaka. Jel tako?
Tako da je ovaj tvoj prijedlog bio jako, jako loš. Nemoj se ljutiti, znam da ti nije drago da netko tako otvoreno ukaže na tvoje kvarne prijedloge, ali eto…………samo držim se teme
I love this game also
@ IVANA7
Hmmmm
Pa posvadjali , tj poriječkali smo se jer si me zajebavala da nisam kupio zvzd kolko sam napisao, a taj dan sam JEDINI ja kupio zvzd, pa samja poludio i poslo te u mp3…
Al to sam vec zaboravio, ne ljutim se ja.
Hvala na pohvalama, iako moram priznat da sve zajedno odlucujem proucavam i radim s nekoliko momaka ovdje…
Najviše sam naucio od VELIKOG POGLAVICE GERONIMA, a jako cesto se cujem i vidim te razmjenjujem mišljenja s Governorom, Mediom i Plavim..
Volim cuti i izuzetno ijenim mišljenje Conan o briana, jer ima vrhunsku taktiku i veliko znanje..
Iako nisam s njim jedno vrijeme bio u dobrim odnosima, smatram da Tony isto poprilicno kuzi stvari..
Razlike medju investitorima su velike, medjutim, svi ovdje nabrojani se slazu u jednom…ZNAJU odradit trend na dionici a to je najvaznije..
Ja volim napisat sto kupim i kad kupim, i isto tako napisem sto i kad prodam…pa onda nek oni koji nevjeruju zbroje postotke i gutaju knedle… [thumbsup]
…Ivanice…Ivanice…svatko ima pravo na svoje mišljenje…ali neki put je dobro svoja razmišljanja zadržati za sebe…jer ovaj put govoriš o likovima nickovima…a ne o dionicama…
kad govoriš o dionicama ja te više cijenim… [smiley]
– to kad pročitate neku knjigu ili pogledate neki film možete reći je li dobar ili nije.
– ja sam tu izdvojila 3 daleko najbolja i najuspješnija investitora.
– a pogledajte njihove ocijene, pogledajte i moje.
– a pogledajte i ALIENOVE, kad mu ja dam jedan odmah mu piše 50%.
– te investore mrzite jer su uspješni, jer znaju, jer imaju znanje.
– oni isto kao i ja, su vam doslovno sve napisali na ovome forumu, ono najvažnije, ono na čemu se je mogla dignuti lijepa lovu.
– znam volite svi vi lovu, ali većina nema i potrebno znanje kako do nje doći.
– ali vi imate moć onog žirija iliti stručnih sudaca plesa s zvijezdama.
– samo je istina kako će te i dalje plesati kako mi sviramo.
– I love this game.
Pozdrav !
Ali kolegice opet vi o nekoj mržnji, pa lagano mi se počinjenčiniti da ste vi opsjednuti govorom mržnje i da ga širite! Pa zar nismo tu da širimo ljubav i dobre vibracije? Naravno da jesmo, samo teško da su oni koje ste vi nagovorili da uđu u Atpl sad sretni? Mislim da to ne mogu biti dok god ne dođu u neki pa makar i simbolični plusić.
Pa eto dajte im nadu, a ne samo olajavate druge. I ne nadajte se da ćemo mi iskusni investitori plesati po vašim notama……….i ne samo da nećemo po vašim notama, nego ne mislimo uopće ni plesti kako vi iz Drukdoo i Brutanadoo svirate. Trule su to i pokvarene note
…to da li se radi o tri najuspiješnija investitora teško da možemo znati…tko zna koliko samozatajnih i nebahatih uspješnih investitora ima…a da nemaju potrebe o tome vaditi mast drugima i pokazivati navodno brutalno znanje…
…ja bih sa ovim drugima radije zaplesala… [wink]
….lagani komentar o ATPL……od dividendnih dionica dobivenih neki dan…..mogu kupiti solidan
obiteljski automobil……… ne volim bureke….
Iako nisam s njim jedno vrijeme bio u dobrim odnosima, smatram da Tony isto poprilicno kuzi stvari..
– ma Tony je za TA daleko najbolji u RH.
– samo ja nikada do sada nisam hvalila imena iz mog stručnog stožera za financijska ulaganja.
– samo šteta što ste otkazali dvoboj kod o.k.corala.
– sada zbilja nemam pojma tko je od vas dvoje jači.
– ali neću doljevati ulje na vatru, bilo pa prošlo.
– zakopali smo ratne sijekire.
– nego bih se i vama isto zahvalila na promociji dionice xy.
– vidjeti ćemo kako će nam proći ovaj projekt.
– ako bude uspiješan, to će sigurno uznapredovati suradnju između naša dva d.o.o.
– imam u vidu neke buduće projekte,
– pa bi ih mogli odraditi zajedničkim snagama.
– I love this game.
Pozdrav !