Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Informanka.

– stvarno se ponekad zapitam pa kakvi ste vi ne investitori nego ljudi ?????
– tu mi date jedinicu pa me na p.p. pitate koja je to dionica !!!!!!!
– a nije da vas nema, imam tih upita, a u zadnja 24 sata nemam više od 3 posta.

– svašta.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. nova igrica kreće u ponedjeljak.

Informanka.

– evo ja sam pročitala svu temu što smo ovaj tjedan tržili.

– stvarno ste me iznemadili jer ste jako malo kupovali dionicu xy koju ja akumuliram.
– zadnja dva trgovinska dana pa doslovno nitko od vas to nije kupovao.
– a nisam ja toga kupila ni 10%, jer već dosta toga imam,
– jedino me veseli što mi polako i dižete cijenu te dionicu.

– a koja je to dionica ??????
– ipak ću takve stvari prepustiti mojoj službi za marketing, jer su u tom poslu puno stručniji od mene.

– ponavljam, nova zvijezda tržišta će idući tjedan krenuti u svoje nebeske visine.
– a za dva tri tjedna će opet uslijediti nova akcija i lansiranje jedne nove dionice.
– pratite što je u modi, naučite se i vi zarađivati na dionicama.

– I love this game.
Pozdrav !

Tisak, definitivno tisak… [wink]

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Informanka.

– stvarno se ponekad zapitam pa kakvi ste vi ne investitori nego ljudi ?????
– tu mi date jedinicu pa me na p.p. pitate koja je to dionica !!!!!!!
– a nije da vas nema, imam tih upita, a u zadnja 24 sata nemam više od 3 posta.

– svašta.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. nova igrica kreće u ponedjeljak.

Ne gleda se kvantiteta postova, nego kvalitetu. S obzirom na kvalitetu niste morali ni ta 3 posta napisati.

ko misli da ce lkpc gore ovaj tjedan

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Kolega Alien,i vi ste lik za sebe,majke mi.

Kolega Alien, već vam je postavljeno pitanje jeste li ikad na ovom forumu dali jednu ozbiljnu analizu neke dionice. Vjerojatno niste. Nisam ni ja, ali ja sam friški investitor.

Ali vi ste iskusni investitor, imate u prosjeku 5,4 poruka dnevno, više od tri godine ste aktivni na forumu, a tko zna koliko dugo ste investitor. Uopće mi nije jasna vaša uloga.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

POSTO JE TEMA BEST BUY JA ISTO TIPUJEM NA TISAK

ko misli da ce lkpc gore ovaj tjedan

Ja se nadam da hoće
[pray]

500 kunicha na pobjedu Ćirohita.

Ne gleda se kvantiteta postova, nego kvalitetu. S obzirom na kvalitetu niste morali ni ta 3 posta napisati.

– na ovoj temi me ne zanima ni kvantiteta ni kvaliteta postova.
– isto tako me ne zamima umjetnička fotografija, nema tu love.

– zanima me ova igrica s dionicama.
– uopće nije važno je li netko na ovoj temi piše kvalitetno.
– tu je jedino važno napisati ime dionice koja će rasti, zašto će rasti, i onako općenito napisati par rijeći o toj dionici.
– jedino što me zanima je informacija u obliku četiri slova ono -r-a ili p-a je više manje nebitno.
– zanima me brutalna zarada.

– I love this game.
Pozdrav !

Je tebe samo zanima neka dobra ideja, samo što tu postoji problem, nitko ne želi reći dobru ideju, već svi nude neke trećerazredne. Kao i ti uostalom. Najsvježiji primjer bezveznog prijedloga je tvoje drukanje na kupnju Atpl u zadnjih mjesec dana. Kao i nekih na Dalekovodu!!
Jesi li barem izišla iz minusa?

People do not get what they want or what they expect from the markets; they get what they deserve!

Kolega Alien, već vam je postavljeno pitanje jeste li ikad na ovom forumu dali jednu ozbiljnu analizu neke dionice. Vjerojatno niste. Nisam ni ja, ali ja sam friški investitor.

Ali vi ste iskusni investitor, imate u prosjeku 5,4 poruka dnevno, više od tri godine ste aktivni na forumu, a tko zna koliko dugo ste investitor. Uopće mi nije jasna vaša uloga.
[/quote]
kolega alien je ljubimac forumašica a ivana 7 ljubimica ..stoga ni jedan ni drugi ne mogu napustiti ovaj forum jer za to neće nikad dobiti dozvolu od nas [sealed]

[/quote]

Gubica a koja je tvoja uloga, kao multinicka? Provokacije ili…….jel mi ti šalješ one stupidne poruke na pm?

Best buy LKPC
[/quote]
Gosp. Predator, nije mi jasan vaš post. Od mene niste nikad dobili poruku na pm. Pa za svaku poruku se zna od kojeg nicka stiže.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

New Report

Close