Premijerka dobro radi, a što bi tek bilo da je bivši premijer 2008. godine rekao ono što je trebao i sve ovo napravio 2008. godine, sada bi ako ništa drugo prošli ovu fazu u kojoj smo.
Premijerka dobro radi, a što bi tek bilo da je bivši premijer 2008. godine rekao ono što je trebao i sve ovo napravio 2008. godine, sada bi ako ništa drugo prošli ovu fazu u kojoj smo.
a gdje je bila premijerka zadnjih 6 godina? na mjesecu?
zavladala opća amnezija?
ubili nam ekonomiju pa i burzu
zavladala opća amnezija?
[/quote]
Može li se starog psa naučiti novim trikovima [undecid]
zavladala opća amnezija?
Ne znam kaj je vama.
Stvar je jasna, kako bi zadržali fotelje nisu se primili posla, kad je vrag odnio šalu, počelo se s rješavanjem stvari a onaj koji je vodio morao se izmaknuti. To je politika kolega. [bye]
zavladala opća amnezija?
Ne znam kaj je vama.
Stvar je jasna, kako bi zadržali fotelje nisu se primili posla, kad je vrag odnio šalu, počelo se s rješavanjem stvari a onaj koji je vodio morao se izmaknuti. To je politika kolega. [bye]
[/quote]
to je produljavanje agonije da se može maznuti još malo,
nije kao prije ali još se uspješno krade iz buđeta,
preko burze itd…itd…
Ja polako skupljam PTKM. Sad je već prilično nisko, vjerojatno će i niže, ali joj je zato gornji target …
Naravno, nisam odolio da bocnem malo ATPL. [smiley]
ajmo utrka… start:
LKPC 1750
THNK 1750
TNPL 1750
rok: kraj godine.
bacaj prognoze [cool]
lkpc 5k
thnk 1k
Ja polako skupljam PTKM. Sad je već prilično nisko, vjerojatno će i niže, ali joj je zato gornji target …
Naravno, nisam odolio da bocnem malo ATPL. [smiley]
[thumbsup]
Tnpl 1600-1800.Za ostale ne znam,a za ovu sam sigurannnnnnnn.
uuu, koja hrabra izjava… bez uvrede novom forumašu mediaplanu, ne odnosi se na njega, citiram:
Nevolja s ovim svijetom je ta što su glupi tako sigurni, a pametni puni sumnje. (Bertrand Russell)