Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

napominjem da korisnik dejavue na svim forumima nije istovjetan ovome…naime, on je ludi nasilnik…nema pojma o dionicama, sexu, ljubavi i dupliranju nickova…ali je ipak uzurpirao moj nick, ili sam ja njegov, ne znam vise…tko se gdje prije registrirao…kvragu!
Gdje se ono mogu dati zahtjevi za zastitu intelektualnih i neitelektualnih prava i obaveza i …ono nesto cetvrto?[smiley1]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Bio sam pogledati na fondovi.hr taj forum i mogu samo reći: ajme, jel to moguće. Oni su preuzeli tekstove s ovog foruma (primjerice Saponia) i prebacili tamo. Nisu to plagijatori s našim nickovima nego je to bila igra sa Copy-Paste. Postavlja se jedino pitanje: mogu li se ja tamo prijaviti kao cayman006 ili je taj nick već zauzet od “gazdinih ljudi”. Isto vrijedi i za vaše nickove. Vidio sam timu, saška, hakelu, sarah-key i ostale. Dakle super, od danas pišem tamo da da ni ne znam.

obecao sam da se necu javljati, ali stvarno moram prokomentirati onu glupost na forumi.hr. sad sam tek vidio da se tamo javljam kao sasko, cak i kao pravi sasko. pa ljudi to je totalna smijurija i malo ce dijete vidjeti da nitko od nas nije napisao tamo ni jedan post.
no nekako mi se cini da je to ipak sve napisala jedna osoba i to sa ovog foruma.

jednom rijecju. SMIJURIJA.

toliko od mene.

over and out

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Također napominjem da ne pišem na forumu fondovi.hr.

Mislim da iza toga stoji skupina osoba sa ovog foruma očito nezadovoljna svojim statusom i ulaganjima pa na forumu fondovi liječe svoje komplekse.

Nije slučajno da se tamo neke osobe “slučajno” ne pojavljuju.

Pozdrav Vama a salata njima.

-trebali ste otvoriti novu temu, ovo ipak nije mijesto za pisanje o nekim drugim forumuma.
– sada stižu izvješća i zahvaljujem se gospodinu znancu, samo ako može još više o tome.
– best buy komentari su poželjni, jer koliko vidim po prometima nije ništa love od plive još ušlo na tržište, pa ovo su i manji nego uobičajeni prometi na burzi.
Pozdrav !

Znam ali vidim ekipa na fondovima stvarno nije normalna i ne posustaje.

Trebalo bi to čim prije regulirati. Pa njima je cilj uništiti ovoj forum. Evo gledam da se netko logira pod mojim nickom i pljuje po TNPL a svi znaju da je to moja miljenica.

Treba napraviti peticiju i poslati moderatorima onog foruma, jer sam dobio već nekoliko poruka o tome.

Čudno su neki forumaši s ovog foruma otvoreno priznali da su otvorili nickove na fondovima.

Također je čudno da njima nitko nije ukrao nickove. ???????????

Bio sam pogledati na fondovi.hr taj forum i mogu samo reći: ajme, jel to moguće. Oni su preuzeli tekstove s ovog foruma (primjerice Saponia) i prebacili tamo. Nisu to plagijatori s našim nickovima nego je to bila igra sa Copy-Paste. Postavlja se jedino pitanje: mogu li se ja tamo prijaviti kao cayman006 ili je taj nick već zauzet od “gazdinih ljudi”. Isto vrijedi i za vaše nickove. Vidio sam timu, saška, hakelu, sarah-key i ostale. Dakle super, od danas pišem tamo da da ni ne znam.

Slazem se sa bljedolikim Kajmanom, ja tamo ne pisem niti mislim pisati. Kucilo je samo jedan i nema toga tko moze kopirati moje pisanje. Bas me zanima moze li to itko od bljedolikih. Tako da sam ja miran. A mene ionako vise zanima sto se pise nego pod kojim nickom. Jer od naziva nicka nema nikakve koristi ako te Veliki Manitu nije nadario za to. Kod nas apacha se kaze sto ti Manitu nije dao ne moze ti ni Salamanca dati. Post se moze prekopirati, ali znanje NE.
Howgh

[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Ne znam sto se uzbudjujete oko foruma na fondovima. Ponukan ovim vasim jadikovanjem otisao sam pogledati na sto to tamo slici i nakon samo 2-3 minute pregledavanja zakljucak je da ce tkogod to radi ili unistiti novi sajt i forum u samom zacetku jer je spika na nivou retarda ili ce prisiliti administratore da se prime posla. Nema sanse da ce im itko ozbiljan tamo doci i pisat nesto konstruktivno. Znate onu staru: psi laju, karavane prolaze.

Kako je ovdje u modi latinski , ipak smo mi inteligentniji , ja bih rekao ovako:

Fas est et ab hoste doceri

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

a ja sam malo ljubomoran jer mene nitko nije kopirao tamo na forumu[smiley3]

dobro si to zapazio, dobro: (tko ima posla s ludima, taj treba da i sam luduje)

CUI RES CUM STULTIS, IDEM STULTESCAT OPORTET [smiley1]

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Kako je ovdje u modi latinski , ipak smo mi inteligentniji , ja bih rekao ovako: Fas est et ab hoste doceri

pa naravno da je Ispravno i od neprijatelja učiti,

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

New Report

Close