Biser hrvatske Baranje, Belišće sja kao zvijezda na ovoj našoj burzi u ova tmurna vremena.
Sve ostale zvijezde nestaše s obzora, jedino nam se Belišće ukaza kao nova.
štovani gospodine Plavi – BELIŠĆE NIKADA NIJE BILO U BARANJI ! još je uvijek na dasnoj obali Drave a to je Slavonija .
p.s. bez ljutnje molim [thumbsup]
vidiš, nikad nisam pitao što znači IMHO pa sad ovim putem molim odgovor: što znači IMHO
Pitanje na mjestu. I mene je zanimalo.
Hvala na pitanju [thumbsup]
mislim da je danas best buy juventus
evo sad sam stavio na njih ali bi po zakonu vjerojatnosti konacno trebao fulati tak da sami odlucite
pofuk
p.s. stavio 6,1 adrs-p-a
prijatno
Biser hrvatske Baranje, Belišće sja kao zvijezda na ovoj našoj burzi u ova tmurna vremena.
Sve ostale zvijezde nestaše s obzora, jedino nam se Belišće ukaza kao nova.
štovani gospodine Plavi – BELIŠĆE NIKADA NIJE BILO U BARANJI ! još je uvijek na dasnoj obali Drave a to je Slavonija .
[/quote]
Veleštovani, mislim da sam to danas naučio.
Nemojte da počnem sa poslovicama.
Bilo kako bilo trebalo bi obratiti pozornost na ovu dionicu u narednom periodu.
Ako znate što to znaći.
lp
[/quote]
Ako znate što to znaći.
lp
[/quote]
To znači da si se ukrcao, a u Belišću ne cvjetaju ruže
[/quote]
Ako znate što to znaći.
lp
[/quote]
[/quote]
Nisu niti u ADPL svojevremeno cvjetale ruže, sagledaj situaciju sa šireg aspekta, pogledaj što rade i za koga, da li ti kupuješ prošlost ili budučnost?
lp
[/quote]
Ako znate što to znaći.
lp
[/quote]
[/quote]
Nisu niti u ADPL svojevremeno cvjetale ruže, sagledaj situaciju sa šireg aspekta, pogledaj što rade i za koga, da li ti kupuješ prošlost ili budučnost?
lp
[/quote]
Proizvode ambalažu, za domaće i strano tržište, ovaj uzlet je isključivo zbog prve kotacije.
Gledam u budućnost i vidim rast BDI-ja, vidim nastavak gradnje auto cesta, vidim puno veći promet u lukama, vidim rast cijene nafte, ali Belišće je imalo jako loš polugodišnji izvještaj, jedini razlog rasta je prva kotacija, mirovinci koji su to od njih tražili i malen broj sitnih dioničara. Hrpe dionica sa ZSE su u boljoj situaciji.
Zaobiđi Belišće i kupuj građevinare, tipa HDEL i VDKT, imaš tamo super izvješća, na obje teme sam dao analizu zadnjih izvješća.
Kaže se, stara arapska – Nemoj se srditi što ružin grm nosi trnje, nego se raduj što trnov grm nosi ruže.
lp
Zaobiđi Belišće i kupuj građevinare, tipa HDEL i VDKT, imaš tamo super izvješća, na obje teme sam dao analizu zadnjih izvješća.
Kaže se, stara arapska – Nemoj se srditi što ružin grm nosi trnje, nego se raduj što trnov grm nosi ruže.
lp
Mene uopće neće začuditi ako Belišće još naraste, ali to nema veze s vrjednosti dionice nego s nečim drugim.
lp
evo ja sam isto kao egoplavi kupio brdo jedne xyz dionice. nakrcat ću se još sutra, a kada to obavim i kad ista odleti 20% (neovisno kada) onda ću tek napisati koja je to dionica bila. vrijeme je da se čovjek stavi na moderiranje, ovdje ima kolega koji pišu zaista postove s doprinosom, s koristi, s nesebičnošću analiza a moderirani su. dok neki pišu čisti BS, iz dana u dan.
– a veseli me vaš ulazak u JNAF.
– jer kako stoje stvari to će te sutra sigurno moći prodati po 3.230kn .
– a sada tu je zbilja čista računica, koliko dionica toliko bureka.
– za JNAF, još ništa ne prognoziram.
– hebiga, pogriješila za 10 kuna.
– moglo se je zaraditi za provizije brokera,
– ali izostala ona glavna zarada za burek.
– I love this game.
Pozdrav !