I mi Dubrovčani znamo zemljopis Lijepe naše!
Belišće je u Slavoniji, na desnoj obali Drave, pa onda prijeđeš most 107. brigade HV i eto te u Baranji, odnosno na lijevoj obali Drave. Belišće je bilo prvo mjesto obrane a Baranja je bila okupirana. A kombinat se proteže uz samu rijeku Dravu, njezinu desnu obalu.
Belišće je naravno u Slavoniji. Baranja je preko Drave. A zna se koja je Baranjska uzdanica – možeš postat suvlasnik za pišljivih 95 kuna! 😉
Valjda i ja mogu nekada pogriješti, kako god okrenuli zvijezda je zvijezda, bez obzira na kojoj je strani obale. VIdi se i na jednoj i na drugoj jednako.
lp
Belišće je naravno u Slavoniji. Baranja je preko Drave. A zna se koja je Baranjska uzdanica – možeš postat suvlasnik za pišljivih 95 kuna! 😉
a koliko vrijedi jedan udjel
a koliko vrijedi jedan udjel
[/quote]
IMHO više od trenutnih 95 kuna
vidiš, nikad nisam pitao što znači IMHO pa sad ovim putem molim odgovor: što znači IMHO
In my humble opinion= prema mojem skromnom mišljenju
vidiš, nikad nisam pitao što znači IMHO pa sad ovim putem molim odgovor: što znači IMHO
In My Humble Opinion
Evo podsjetio bih kolegu Terminatora na to da je ATPL danas bila i na 960kn. Bilo je samo pitanje vremena. Dakle pala je skoro za 200kn i to nakon što je BDI narastao brutalno, unatoč optimističnim pretpostavkama od strane kolege. Čini mi se da bi kolega ipak trebao još malo ulagati u znanje umjesto se neprestano hvaliti istim.
Onaj tko sada ide kupovati ATPL može imati 20% više dionica.
Bok Ivana,
opet na JANAFU dovode janjad na klanje…
zasto?
ps. ja ipak malo pikuno na 3100.
evo, cini se da smo ti obranili JNAF.