Ovo je uvjerljivo najbolja tema
Nigdje se čovjek ne može bolje educirati nego čitajući ovu prekrasnu temu
Evo izvanrednog doprinosa temi
Kaže jedan kolega slijedeće:
"Kolega, ja sam od 2006. od kada pišem toliko toga otkrio, da bi mi pozavidio i jedan Warren Buffet.
Sve je u arhivi, i bilo je tu svega.
Od davnih dana JMNC, HDEL, PLVA, VIRO, VART, BD62, JNAF, PBZ, ZABA, INGR, ADPL itd. itd. svega je tu bilo, jest da su neke otkrivene u pravom bull marketu, ali moja su otkrića rasla u vrlo kratkom roku po nekoliko desetaka ili stotina posto, a najvažnije je da su potukle Crobex do nogu.
Istina imao sam i jedan veliki promašaj, nisam predvidio da index može pasti na one grane na koje je pao 2008. ali što je tu je, tada sam imao neke druge poslove i nisam toliko pratio burzu, poglavito zbivanja u US, nije to opravdanje, već činjenica."
E sad kako bi rekla kolegica Ivana7, tu imam jednu konstataciju i jedno pitanje!
konsatacija je slijedeća, usprkos navodnim veličanstvenim rezultatima kolege, mislim da je Plivu, ipak malo prije njega otkrio gospodin Čović………..vjerovatno dok je njega još čuvao Cico Kranjčar?
što se tiče pitanja ono se odnosi na jednu čuvenu poslovicu ( također postanu od kolege par stranica dalje )
"Od dugog jezika kratak život"
pitam se kad je kolega otkrio ovu izreku, prije ili poslije Novog Zavjeta, pardon prije ili poslije početka njegovog pisanja na forumu??
[smiley]
Kad je otkrio sve ostalo valjda ce uskoro otkriti i smisao te poslovice?
Obzirom na vrijeme treba ulagati u vulkanizere.
Misliš autolimare?
Dakle izbjegavati osiguravatelje.
Biser hrvatske Baranje, Belišće sja kao zvijezda na ovoj našoj burzi u ova tmurna vremena.
Sve ostale zvijezde nestaše s obzora, jedino nam se Belišće ukaza kao nova.
Meni na prognozi piše da je oblačno nad cijelom zemljom uglavnom padaline i to obilne.
Biser hrvatske Baranje, Belišće sja kao zvijezda na ovoj našoj burzi u ova tmurna vremena.
Sve ostale zvijezde nestaše s obzora, jedino nam se Belišće ukaza kao nova.
A ja naravno kao ponosni vlasnik mogu samo reći da je to dionica s perspektivom za razliku od napuhanih balona koji se ovdje često spominju.
BLSC-Fant-fant-fantastično!
ja nisam neki mudri pisac na ovoj temi,ali toliko izrečenih nepotrebnih gluposti kao u zadnjih par dana dugo nisam vidio.toga nema ni na zasjedanju sabora,onda znate do kuda smo pali.
best buy je sigurno PLIVA…..
Zbog ovakvog vodopada ovih dana na našoj burzi, veliki broj dioničara će utjehu potražiti u kojekakvim helixima, proxitenima i bog zna još kakvim otrovima……što bi trebalo povećati proizvodnju i prihode
Kak smak svijeta slijedi 2012g…..veliki broj matoraca će još koji puta htjet omastit brk, tako da bi se mogla očekivati i povećana potražnja za viagrom……
best buy je sigurno PLIVA…..
Zbog ovakvog vodopada ovih dana na našoj burzi, veliki broj dioničara će utjehu potražiti u kojekakvim helixima, proxitenima i bog zna još kakvim otrovima……što bi trebalo povećati proizvodnju i prihode
Kak smak svijeta slijedi 2012g…..veliki broj matoraca će još koji puta htjet omastit brk, tako da bi se mogla očekivati i povećana potražnja za viagrom……
Kolega PLIVA je zavrsena prica. Ali mozete ulagati u PODR posto je u njenom sastavu i Belupo
Biseru, Belišće nije u Baranji!