Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nego što ćemo sutra kupovati ????????

– pa već danima padamo.
– ameri u plusu.
– kako bi sutra moglo biti kod nas.
– pitam se pitam, je li na burzi uvijek većina u pravu ????

– I love this game.
Pozdrav !

Nije vrag da Vas stozer ne zna sto ce biti sutra?
[/quote]

Stožer kao stožer pretpostavljam, oštre škare za sutra, a ovčice se, vidimo iz priloženog, već lagano pripremaju za šišanje.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega, ja sam od 2006. od kada pišem toliko toga otkrio, da bi mi pozavidio i jedan Warren Buffet.
Sve je u arhivi, i bilo je tu svega.
Od davnih dana JMNC, HDEL, PLVA, VIRO, VART, BD62, JNAF, PBZ, ZABA, INGR, ADPL itd. itd. svega je tu bilo, jest da su neke otkrivene u pravom bull marketu, ali moja su otkrića rasla u vrlo kratkom roku

Moram prijmjetiti da ovoliko otkrivenja nije imao ni vasco da gama. da ne spominjem amatere poput kolumba i magellana.

Otkrio [lol]

NHF kolega al neka druga riječ bi bila ipak prikladnija….
[/quote]

Slažem se kolega. Da je Vasco De Gama kojim slučajem imao kraj sebe kolegu Plavog otkrio bi daleko više.
[/quote]

Komšija virus, to je ko da imamo Vidovitog Milana na forumu.

kaže se, stara arapska – Bolje je trgovati slamom, pa zaraditi, nego trgovati zlatom, pa izgubiti.

– bolje vam se je držati stare židovske nego te arapske,
– jer da nemaju te nafte i danas bi gladni bili.

– mnogi naši vrli investitori,
– kupovali su slamu,
– a na slami već odavno ni zrna pšenice nema,
– iživcirali se jesu,
– ali zaradili nisu.

– ja kupovala samo one dionice koje zlata vrijede,
– zlato je uvijek bilo zlato,
– a igricu ovu volim,
– ali to vama pomoći ne može,
– jer brutalne zarade,
– ni u snu vidjeli niste.

– onda je li o.k.

– I love this game.
Pozdrav !

kaže se, stara arapska – Bolje je trgovati slamom, pa zaraditi, nego trgovati zlatom, pa izgubiti.

– bolje vam se je držati stare židovske nego te arapske,
– jer da nemaju te nafte i danas bi gladni bili.

– mnogi naši vrli investitori,
– kupovali su slamu,
– a na slami već odavno ni zrna pšenice nema,
– iživcirali se jesu,
– ali zaradili nisu.

– ja kupovala samo one dionice koje zlata vrijede,
– zlato je uvijek bilo zlato,
– a igricu ovu volim,
– ali to vama pomoći ne može,
– jer brutalne zarade,
– ni u snu vidjeli niste.

– onda je li o.k.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
procitao sam Vas post sa 100 procentnom pozornoscu i koncentracijom i ako smem d kazem
ako istina ima ime
ako vrijednost ima ime
ako trajnost ima ime
onda je to ivana7 ime
pofuk
p.s. htio sam dodati i profit ako ima ime ali to nije u orginalu te narodne pjesme ….pa sam mislio zamijeniti to sa brutalna zarada ali ja iskreno neznam sta znaci taj pojam

OBAVIJEST
kako se ova stranica zove best buy eto da i ja dam mali doprinos glede tipa za sutra
sutra ako je ikako moguce uzmite dej of i lagano odmorite
ponekad je utorkom najbolje nista ne raditi
pofuk

Preporuka za kupnju : INGRA, DLKV,VDKT…..

Ne zato jer to imam, već zato je su cijene povoljne, a izvješća o poslovanju – obećavajuća.

– molim vas da se suzdržite od daljnjih preporuka.

– INGR -4.18%
– DLKV -1.41%
– VDKT -5.39%

– evo da se malo piše i o onom zašto ova tema služi.
– na ovoj temi ipak moram ukazati na drukerske postove.
– ma drukajte vi slobodno, ali na ono što raste,
– ovako nešto zbilja nema smisla.

– I love this game.
Pozdrav !

Preporuka za kupnju : INGRA, DLKV,VDKT…..

Ne zato jer to imam, već zato je su cijene povoljne, a izvješća o poslovanju – obećavajuća.

– molim vas da se suzdržite od daljnjih preporuka.

– INGR -4.18%
– DLKV -1.41%
– VDKT -5.39%

– evo da se malo piše i o onom zašto ova tema služi.
– na ovoj temi ipak moram ukazati na drukerske postove.
– ma drukajte vi slobodno, ali na ono što raste,
– ovako nešto zbilja nema smisla.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
pa dajte molim Vas malo utjecite na naseg miamia jer ako ce tako nastaviti ulagati lose ce se provesti……….
pofuk

Pa da ne bude sve crno.

– ipak ću se malo pohvaliti.
– jučer u onome pustom crvenilu jedan moj biser ili dionica koju zovem banka.
– ostvarila mi je rast, nije nešto, jer ipak je to banka.
– nije ni brutalno, ali me veseli jer ipak toga imam najviše.
– HT +0.37% .

– I love this game.
Pozdrav !

Pa da ne bude sve crno.

– ipak ću se malo pohvaliti.
– jučer u onome pustom crvenilu jedan moj biser ili dionica koju zovem banka.
– ostvarila mi je rast, nije nešto, jer ipak je to banka.
– nije ni brutalno, ali me veseli jer ipak toga imam najviše.
– HT +0.37% .

– I love this game.
Pozdrav !

pa iskreno i nije brutalno na prvi pogled,ali kad bolje razmislim i sjetim se koliki udjel tebanke imate………..auuuuuh opet ste brutalno zaradili
svaka cast od srca i cestitke uz to
pofuk

CRLL-R-A

– e i to mi je jedna dionica jako slićna banci.
– veća dividenda nego je kta. na naše američke obveznice.
– a jučer im izišlo izvješće.
– u jedno sam sigurna, ta mi dionica u ovoj korekciji ma kolika ona bila sigurno neće pasti.
– ali sam sigurna kako na toj dionici osim dividende neću ništa ni zaraditi.
– na našem tržištu sigurno još ima neotkrivenih bisera.

– I love this game.
Pozdrav !

Ovo je uvjerljivo najbolja tema
Nigdje se čovjek ne može bolje educirati nego čitajući ovu prekrasnu temu

Evo izvanrednog doprinosa temi

Kaže jedan kolega slijedeće:
"Kolega, ja sam od 2006. od kada pišem toliko toga otkrio, da bi mi pozavidio i jedan Warren Buffet.
Sve je u arhivi, i bilo je tu svega.
Od davnih dana JMNC, HDEL, PLVA, VIRO, VART, BD62, JNAF, PBZ, ZABA, INGR, ADPL itd. itd. svega je tu bilo, jest da su neke otkrivene u pravom bull marketu, ali moja su otkrića rasla u vrlo kratkom roku po nekoliko desetaka ili stotina posto, a najvažnije je da su potukle Crobex do nogu.

Istina imao sam i jedan veliki promašaj, nisam predvidio da index može pasti na one grane na koje je pao 2008. ali što je tu je, tada sam imao neke druge poslove i nisam toliko pratio burzu, poglavito zbivanja u US, nije to opravdanje, već činjenica."

E sad kako bi rekla kolegica Ivana7, tu imam jednu konstataciju i jedno pitanje!
konsatacija je slijedeća, usprkos navodnim veličanstvenim rezultatima kolege, mislim da je Plivu, ipak malo prije njega otkrio gospodin Čović………..vjerovatno dok je njega još čuvao Cico Kranjčar?

što se tiče pitanja ono se odnosi na jednu čuvenu poslovicu ( također postanu od kolege par stranica dalje )

"Od dugog jezika kratak život"

pitam se kad je kolega otkrio ovu izreku, prije ili poslije Novog Zavjeta, pardon prije ili poslije početka njegovog pisanja na forumu??
[smiley]

http://www.kucilooro.webs.com/

Ahaaa isprika nisam shvatio da se gledalo od 1.1. jer sam mislio da nije bilo puno naivaca koji su tada ista kupovali pogotovo kad se sjetim onog dropa u veljaci. Znate, ja sam ipak pricekao s prvim shoppingom kad smo se priblizili 1200. Ucite i dalje poslovice. Bar cete djelovati mudrije. Kazem, djelovati.

Veleštovani,

idu mi nešto poslovice, a za laku noć, jedna arapska – Gospodar si riječi koju nisi izgovorio, a rob one koju si rekao.

lp

[/quote]

Dobra poslovica, no vidim da nakon vise od 3 godine koliko vas citam niste iz nje nista naucili. Steta gubljenja vremena na citanje iste.
[/quote]

Veleštovan i, vidim da vaša mora biti zadnja pa neka bude.

Premda, gledajući neke vaše pickove u zadnje vrijeme, a tiču se konkretno nekih građevinara, moram vam još samo napisati jednu arapsku,

lp i ln
[/quote]

Vidim ni logika ni dedukcija vam nisu jaca strana jer na "vidim da vasa mora biti zadnja pa nek bude" vi imate nekaj za reci. Sto ispada da niste izdrzali da vasa sinoc ne bude zadnja, a to se kosi s ovim sto sam citirao. Toliko o logici.

Kaj se dedukcije tice, ne znam odakle vam ideja da imam nekog gradjevinara. Za vasu informaciju i miran san uopce nemam niti jednog gradjevinara u porftelju.

New Report

Close