Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

p.s. širite ljubav, lupajte 100%.

…ja te slušam svima dajem ocijenu koje daješ s ljubavlju al kod tebe na moju stotku skače 34 [lol] ,pa nemoguće da u istri tren dobivaš i tolko jedinica….
[/quote]

– e to je to, evo ja vama 100%, i odmah bez greške 100%.
– a kod mene je sigurno neka velika greška.

– I love this game.
Pozdrav !

Ponukan provokacijicama mladjahnoh kolege Plavog bacih malo oko na grafove pa evo podataka o year low i year high cijenama. Pa da vidimo kak stoje stvari za samo 2 koje sam spomenuo a na koje se on sprdao:

PTKM 58kn – 187kn
HDEL 128kn – 389kn

Naravno to su zakljucne cijene, a znamo da su i donje bile nesto nize i gornje nesto vise (sjecam se PTKM je do 190 dosla)

Da vidimo sad ADPL 32kn – 79kn

Onda g. Plavi? Ocete po kalkulator ili opticaru? Ili mozda da vam ja postotke rasta izracunam? Mislim da nema potrebe. LP

Veleštovani kolega ALien,

kaže se, stara indijska – Što više sudiš, to manje ljubiš.

Moram ispraviti netočan navod.
Cijenjeni auditorij će vam suditi, ja neću, jer ja volim ljubiti.

Prvo ću vam staviti citat kolege, slijedi citat:

Od početka godine, gotovo sve dionice odradile lijep skok. No, ono što si svi želimo (a neki su uspjeli) uhvatiti one koje odskaču od prosjeka.

primjeri su bili;
1. adpl
2. ledo
3. jnaf

A koje su sljedeće 3?

Hmmm

Na početku godine cijena PTKM je bila 112,14 danas 157,34
Na početku godine cijena HDEL je bila 190 danas 278,27

Na početku godine cijena mog ADPL je bila 39,99 danas 75

Teško bi mi bilo napisati da sam u pravu, neka veleštovano čitateljstvo samo presudi tko je u pravu
( možete si pomoći i kalkulatorom ).

lp
[/quote]

Ahaaa isprika nisam shvatio da se gledalo od 1.1. jer sam mislio da nije bilo puno naivaca koji su tada ista kupovali pogotovo kad se sjetim onog dropa u veljaci. Znate, ja sam ipak pricekao s prvim shoppingom kad smo se priblizili 1200. Ucite i dalje poslovice. Bar cete djelovati mudrije. Kazem, djelovati.

Sto se tice japanske poslovice vase ime i jest na mojoj listi besmrtno. Samo bolje je da ne znate na kakvoj je listi. Ugodan san.

Veleštovani kolega ALien, nemojte otići spavati prije nego još jednom uzmete kalkulator u ruke, možda imate onaj koji izbacuje pogrešne rezultate, ako je tako odite na interner, besplatno je.

Što se tiče ovog vašeg posta, dragi kolega,

kaže se, stara danska – Niko zlo ne vraća zlim, ako i sam nije zao.

lp i ln

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Teško bi mi bilo napisati da sam u pravu, neka veleštovano čitateljstvo samo presudi tko je u pravu
( možete si pomoći i kalkulatorom ).

– za neke je i kalkulator viša matematika.

– I love this game.
Pozdrav !

Nego što ćemo sutra kupovati ????????

– pa već danima padamo.
– ameri u plusu.
– kako bi sutra moglo biti kod nas.
– pitam se pitam, je li na burzi uvijek većina u pravu ????

– I love this game.
Pozdrav !

Kaže se, stara armenska – Od dugog jezika kratak život.

ln

[smiley]

velim ja ,mudra zagorka "Sreća da ova armenska nije istinita jer bi mnogi imali kratak život"
[/quote]

Draga i nadasve cijenjena kolegice,

počašćen sam što jedna osoba ljepšeg spola komentira mene i moje postove.

Moram i vama napisati jednu poslovicu, ako dozvoljavate naravno,

kaže se, stara arapska – Ako odgajaš muža, odgajaš samo njega. Ako odgajaš ženu, odgajaš čitavu porodicu.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ahaaa isprika nisam shvatio da se gledalo od 1.1. jer sam mislio da nije bilo puno naivaca koji su tada ista kupovali pogotovo kad se sjetim onog dropa u veljaci. Znate, ja sam ipak pricekao s prvim shoppingom kad smo se priblizili 1200. Ucite i dalje poslovice. Bar cete djelovati mudrije. Kazem, djelovati.

Veleštovani,

idu mi nešto poslovice, a za laku noć, jedna arapska – Gospodar si riječi koju nisi izgovorio, a rob one koju si rekao.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Veleštovani,

idu mi nešto poslovice, a za laku noć, jedna arapska – Gospodar si riječi koju nisi izgovorio, a rob one koju si rekao.

lp

[/quote]

Dobra poslovica, no vidim da nakon vise od 3 godine koliko vas citam niste iz nje nista naucili. Steta gubljenja vremena na citanje iste.

Nego što ćemo sutra kupovati ????????

– pa već danima padamo.
– ameri u plusu.
– kako bi sutra moglo biti kod nas.
– pitam se pitam, je li na burzi uvijek većina u pravu ????

– I love this game.
Pozdrav !

Nije vrag da Vas stozer ne zna sto ce biti sutra?

Pa evo kad smo već kod best buya keže stara somalijska:
Ne gađaj češerom zeca koji trči jer će ti ruka mahat na odlasku.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Veleštovani,

lp

[/quote]

Dobra poslovica, no vidim da nakon vise od 3 godine koliko vas citam niste iz nje nista naucili. Steta gubljenja vremena na citanje iste.
[/quote]

Veleštovan i, vidim da vaša mora biti zadnja pa neka bude.

Premda, gledajući neke vaše pickove u zadnje vrijeme, a tiču se konkretno nekih građevinara, moram vam još samo napisati jednu arapsku,

kaže se, stara arapska – Bolje je trgovati slamom, pa zaraditi, nego trgovati zlatom, pa izgubiti.

lp i ln

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ocijene.

– ma nije niti puno važno, ali me zanima.
– na ovoj temi ionako svima lupam stotke pa i gospodinu Alienu,
– ipak nije svejedno kada napišete post pa vas zaspu jedinicama.
– ali i na to se naviknete nakon nekog vremena, znam po sebi.

– a sada ono što me zanima.
– evo gospodinu Plavom tučem dva puta po 100%, do sada bez ocijene, pa zbilja ne vjerujem kako dva puta, na dva posta u isto vrijeme, sada kada i nema puno korisnika na forumu netko tuče 1%, ja 100%, i vidi se ocijena 50%.
– onome Baronu sam uvijek tukla jedinice, ali nekada bi to bilo 30%, 40%, ali ja dosta precizno to tučem.
– evo onome Vladu sam uvijek tukla 69%.
– nije post Best buy, ali neka se zna,
– kako se to nikada ne dogodi kada meni lupate 1%, pa da se dogodi greška 50%.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. širite ljubav, lupajte 100%.

Jesen

– blatno je
– kiša je
– u daljini se kesteni peku
– kroz maglu žešću se probijamo
– puno žutog lišća una asfaltu
– kineski dućan nam osvjetljava put

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report