onaj koji piše pod momčilovim nickom je odličan, ima čovjek smisao za humor
Tko god je to napravio, učinio si je medveđu uslugu.
Sumnjam da će se netko , nakon onoga jučer, odlučiti pisati na tom forumu.[smiley2][smiley2]
NAPOMINJEM DA NE PIŠEM NA FORUMU http://WWW.FONDOVI.HR[/b%5D niti imam namjeru pisati.
Ova neznalica koja piše pod nickom znanac i znalac nisam ja.
Pozdrav
A tko si ti ustvari? Jesi li možda znalac s ovog foruma? Ili znalac1 s ovog foruma? Pretpostavljam da nisi znalac s foruma mojnovac?!
onaj koji piše pod momčilovim nickom je odličan, ima čovjek smisao za humor
Hej bljedoliki tko je Momcilo? Zašto on tamo piše a ovdje ga nema? Nije mi to baš previše jasno. Howgh
Ja tamo ne pišem ( a neko mi ukrao nick i još se ruga sa mnom – e pa neka mu je sa srećom, neće se baš okoristiti )
Tko god je to napravio, učinio si je medveđu uslugu.
Sumnjam da će se netko , nakon onoga jučer, odlučiti pisati na tom forumu.[smiley2][smiley2]
Nakon svega što ste napisali jurim na taj forum čitati i dobro se zabavljati!
Nakon svega što ste napisali jurim na taj forum čitati i dobro se zabavljati!
Dobru zabavu želim.
“1 guests, 0 members 0 anonymous members”
[smiley2][smiley2][smiley2]
A tko si ti ustvari? Jesi li možda znalac s ovog foruma? Ili znalac1 s ovog foruma? Pretpostavljam da nisi znalac s foruma mojnovac?!
Isključivo pišem kao znanac na ovom forumu.
A pretpostavljam tko to piše i s kojim ciljem.
Evo nam izvještaja tekstilaca.
“Odličan rezultat ” SLMK prema očekivanju:
1. Zalihe povećane na 6.5 mil kuna
2. Obveze fin. 17,2 mil kuna
3. Gubitak kvartala rekordni 5,2 mil kuna ( godišnji iznad 10 mil kuna )
TNSA rezultati:
Obveze 53 mil kuna
NAV 3732 kune
Dug koji će se namiriti od TC ( Trans Ri ) 27 mil kuna ili 755 kuna po dionici
tako da NAV iznosi 4.487 kuna.
Napomene u prilogu:
Matica iskazuje određenu razinu problematičnih potraživanja koja se otežano ili nikako naplaćuju, te se nakon niza iskorištenih zakonskih mogućnosti (utuženja, ovrhe itd.) ista moraju vrijednosno uskladiti, odnosno otpisati, što posljedično generira i veće rashode Društva. Takvi primjeri financijske nediscipline rezultiraju i povećanjem rashoda poradi otpisa, te izostankom očekivanih novčanih priljeva, pa je Društvo primorano povremeno koristiti se financijskom polugom (krediti i pozajmice),rukovodeći se temeljnim načelima optimalne financijske strukture;
Nema me ovih dana, vidim da je jako zanimljivo na forumu i da nam je netko nam popalio nickove na fondovi.hr. Također, napominjem da pravi Quark piše samo na ovom forumu. Ukoliko će netko pisati mail njihovom moderatoru u ime “pokradenih” članova pridružujem se.