Zaboravili ste PTKM i HDEL
[/quote]
Kolega Alien, ako ne možete odokativnom metodom, molim vas uzmite u ruke digitron pa izračunajte da su PTKM i HDEL ipak liga ispod ovih navedenih.
Ne kažem ja to zbog toga što sam otkrio ADPL i na vrijeme ušao u Janaf, već čisto radi točnijeg prikaza stanja stvari.
S nadom da ćete uvažiti ovaj, u stvari, ispravak netočnog navoda, lp.
[/quote]
Vi si upalite grafove i pogledajte rast od dna do vrha. Ne treba vam kalkulator. LP
p.s.
Pricamo o ovoj godini da ne bi bilo zabune. O lanjskom snijegu bolje nemojmo jer vas je onaj drop "malcice" zaje…
[/quote]
Veleštovani kolega ALien, vidim da vama odokativna metoda nikako nejde od ruke, ali bome niste vični niti sa kalkulatorom.
Kaže se, u staroj Grčkoj – Ko hoće učiti, svugdje nađe školu.
lp
Zaboravili ste PTKM i HDEL
[/quote]
Kolega Alien, ako ne možete odokativnom metodom, molim vas uzmite u ruke digitron pa izračunajte da su PTKM i HDEL ipak liga ispod ovih navedenih.
Ne kažem ja to zbog toga što sam otkrio ADPL i na vrijeme ušao u Janaf, već čisto radi točnijeg prikaza stanja stvari.
S nadom da ćete uvažiti ovaj, u stvari, ispravak netočnog navoda, lp.
[/quote]
Vi si upalite grafove i pogledajte rast od dna do vrha. Ne treba vam kalkulator. LP
p.s.
Pricamo o ovoj godini da ne bi bilo zabune. O lanjskom snijegu bolje nemojmo jer vas je onaj drop "malcice" zaje…
[/quote]
Veleštovani kolega ALien, vidim da vama odokativna metoda nikako nejde u ruke, ali bome niste vični niti sa digitronom.
lp
[/quote]
Tak ste vi Suvag nasli?
p.s.
Promijenite potpis jer vidim da su vam neke padajuce zvijezde u njemu
Kolega, ja sam od 2006. od kada pišem toliko toga otkrio, da bi mi pozavidio i jedan Warren Buffet.
Sve je u arhivi, i bilo je tu svega.
Od davnih dana JMNC, HDEL, PLVA, VIRO, VART, BD62, JNAF, PBZ, ZABA, INGR, ADPL itd. itd. svega je tu bilo, jest da su neke otkrivene u pravom bull marketu, ali moja su otkrića rasla u vrlo kratkom roku
Moram prijmjetiti da ovoliko otkrivenja nije imao ni vasco da gama. da ne spominjem amatere poput kolumba i magellana.
Otkrio [lol]
NHF kolega al neka druga riječ bi bila ipak prikladnija….
[/quote]
Slažem se kolega. Da je Vasco De Gama kojim slučajem imao kraj sebe kolegu Plavog otkrio bi daleko više.
Veleštovani kolega ALien, vidim da vama odokativna metoda nikako nejde u ruke, ali bome niste vični niti sa digitronom.
lp
Tak ste vi Suvag nasli?
Veleštovani kolega ALien,
puno je već sati.
Kaže se, stara armenska – Od dugog jezika kratak život.
ln
[smiley]
Promijenite potpis jer vidim da su vam neke padajuce zvijezde u njemu
kako sam i napisao danas, neki će biti sretni što je danas nakon dugog vremena moj portfelj u minusu.
Nije toliko bitno da li je zvijezda padajuća, bitno je da je zvijezda.
Kaže se, stara japanska – Čovjek je smrtan, ali njegovo ime može postati besmrtno.
lp
Ponukan provokacijicama mladjahnoh kolege Plavog bacih malo oko na grafove pa evo podataka o year low i year high cijenama. Pa da vidimo kak stoje stvari za samo 2 koje sam spomenuo a na koje se on sprdao:
PTKM 58kn – 187kn
HDEL 128kn – 389kn
Naravno to su zakljucne cijene, a znamo da su i donje bile nesto nize i gornje nesto vise (sjecam se PTKM je do 190 dosla)
Da vidimo sad ADPL 32kn – 79kn
Onda g. Plavi? Ocete po kalkulator ili opticaru? Ili mozda da vam ja postotke rasta izracunam? Mislim da nema potrebe. LP
kako sam i napisao danas, neki će biti sretni što je danas nakon dugog vremena moj portfelj u minusu.
Nije toliko bitno da li je zvijezda padajuća, bitno je da je zvijezda.
Kaže se, stara japanska – Čovjek je smrtan, ali njegovo ime može postati besmrtno.
lp
[/quote]
Ne biste vjerovali koliko me ne zanima vas portfelj a ni njegovo stanje. Sto se tice japanske poslovice vase ime i jest na mojoj listi besmrtno. Samo bolje je da ne znate na kakvoj je listi. Ugodan san.
Kaže se, stara armenska – Od dugog jezika kratak život.
ln
[smiley]
velim ja ,mudra zagorka "Sreća da ova armenska nije istinita jer bi mnogi imali kratak život"
Ocijene.
– ma nije niti puno važno, ali me zanima.
– na ovoj temi ionako svima lupam stotke pa i gospodinu Alienu,
– ipak nije svejedno kada napišete post pa vas zaspu jedinicama.
– ali i na to se naviknete nakon nekog vremena, znam po sebi.
– a sada ono što me zanima.
– evo gospodinu Plavom tučem dva puta po 100%, do sada bez ocijene, pa zbilja ne vjerujem kako dva puta, na dva posta u isto vrijeme, sada kada i nema puno korisnika na forumu netko tuče 1%, ja 100%, i vidi se ocijena 50%.
– onome Baronu sam uvijek tukla jedinice, ali nekada bi to bilo 30%, 40%, ali ja dosta precizno to tučem.
– evo onome Vladu sam uvijek tukla 69%.
– nije post Best buy, ali neka se zna,
– kako se to nikada ne dogodi kada meni lupate 1%, pa da se dogodi greška 50%.
– I love this game.
Pozdrav !
p.s. širite ljubav, lupajte 100%.
Ocijene.
– ma nije niti puno važno, ali me zanima.
– na ovoj temi ionako svima lupam stotke pa i gospodinu Alienu,
– ipak nije svejedno kada napišete post pa vas zaspu jedinicama.
– ali i na to se naviknete nakon nekog vremena, znam po sebi.
– a sada ono što me zanima.
– evo gospodinu Plavom tučem dva puta po 100%, do sada bez ocijene, pa zbilja ne vjerujem kako dva puta, na dva posta u isto vrijeme, sada kada i nema puno korisnika na forumu netko tuče 1%, ja 100%, i vidi se ocijena 50%.
– onome Baronu sam uvijek tukla jedinice, ali nekada bi to bilo 30%, 40%, ali ja dosta precizno to tučem.
– evo onome Vladu sam uvijek tukla 69%.
– nije post Best buy, ali neka se zna,
– kako se to nikada ne dogodi kada meni lupate 1%, pa da se dogodi greška 50%.
– I love this game.
Pozdrav !
Kolegice ovo je tema best buy a ne tko ima najveci kompleks od nebitnih ocjena na forumu.
…ja te slušam svima dajem ocijenu koje daješ s ljubavlju al kod tebe na moju stotku skače 34 [lol] ,pa nemoguće da u istri tren dobivaš i tolko jedinica….
Ponukan provokacijicama mladjahnoh kolege Plavog bacih malo oko na grafove pa evo podataka o year low i year high cijenama. Pa da vidimo kak stoje stvari za samo 2 koje sam spomenuo a na koje se on sprdao:
PTKM 58kn – 187kn
HDEL 128kn – 389kn
Naravno to su zakljucne cijene, a znamo da su i donje bile nesto nize i gornje nesto vise (sjecam se PTKM je do 190 dosla)
Da vidimo sad ADPL 32kn – 79kn
Onda g. Plavi? Ocete po kalkulator ili opticaru? Ili mozda da vam ja postotke rasta izracunam? Mislim da nema potrebe. LP
kaže se, stara indijska – Što više sudiš, to manje ljubiš.
Moram ispraviti netočan navod.
Cijenjeni auditorij će vam suditi, ja neću, jer ja volim ljubiti.
Prvo ću vam staviti citat kolege, slijedi citat:
Od početka godine, gotovo sve dionice odradile lijep skok. No, ono što si svi želimo (a neki su uspjeli) uhvatiti one koje odskaču od prosjeka.
primjeri su bili;
1. adpl
2. ledo
3. jnaf
…
A koje su sljedeće 3?
Hmmm
Na početku godine cijena PTKM je bila 112,14 danas 157,34
Na početku godine cijena HDEL je bila 190 danas 278,27
Na početku godine cijena mog ADPL je bila 39,99 danas 75
Teško bi mi bilo napisati da sam u pravu, neka veleštovano čitateljstvo samo presudi tko je u pravu
( možete si pomoći i kalkulatorom ).
lp