Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Skrećem Vam pozornost na jednu dionicu koja trenutno nije u fokusu malih ulagača.
Nalazi se u službenom tržištu,redovno je kupuju 3 od 4 obvezna mirovinska fonda..
svaki tjedan po nekoliko tisuća komada i to 90% po asku.
Već 6 mjesci oscilira na samom dnu,jer joj trenutna situacija (recesija)nikako ne odogovara
Cjena joj se još nalazi na nivou CROBEXA 1250.
Sad još nije aktualna ,ali za nekih 6mj do godinu dana će biti ponovo hit tržišta.
Tko na vrijeme uđe i nakrca se dovoljnom količinom i bude strpljiv za godinu najkasnije dvije će zaraditi toliko da mu više neće trebati pratiti burzu.
PS nemojte kasnije kukati kako niste na vrijeme uočili taj biser.

postoji razlog zašto je magma tamo gdje je trenutno.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Kolega Alien, ako ne možete odokativnom metodom, molim vas uzmite u ruke digitron pa izračunajte da su PTKM i HDEL ipak liga ispod ovih navedenih.

Ne kažem ja to zbog toga što sam otkrio ADPL i na vrijeme ušao u Janaf, već čisto radi točnijeg prikaza stanja stvari.

S nadom da ćete uvažiti ovaj, u stvari, ispravak netočnog navoda, lp.

Vi ste otkrili ADPL? [rolleyes]
[/quote]

Kolega, ja sam od 2006. od kada pišem toliko toga otkrio, da bi mi pozavidio i jedan Warren Buffet.
Sve je u arhivi, i bilo je tu svega.
Od davnih dana JMNC, HDEL, PLVA, VIRO, VART, BD62, JNAF, PBZ, ZABA, INGR, ADPL itd. itd. svega je tu bilo, jest da su neke otkrivene u pravom bull marketu, ali moja su otkrića rasla u vrlo kratkom roku po nekoliko desetaka ili stotina posto, a najvažnije je da su potukle Crobex do nogu.

Istina imao sam i jedan veliki promašaj, nisam predvidio da index može pasti na one grane na koje je pao 2008. ali što je tu je, tada sam imao neke druge poslove i nisam toliko pratio burzu, poglavito zbivanja u US, nije to opravdanje, već činjenica.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Od početka godine, gotovo sve dionice odradile lijep skok. No, ono što si svi želimo (a neki su uspjeli) uhvatiti one koje odskaču od prosjeka.

primjeri su bili;
1. adpl
2. ledo
3. jnaf

A koje su sljedeće 3?

Hmmm

Zaboravili ste PTKM i HDEL
[/quote]
Moj trenutni favorit je LKRI, a očekujem i pozitivna iznenađenja u građ. sektoru i ovo nikako nije nagovor na kupnju.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Kolega Alien, ako ne možete odokativnom metodom, molim vas uzmite u ruke digitron pa izračunajte da su PTKM i HDEL ipak liga ispod ovih navedenih.

Ne kažem ja to zbog toga što sam otkrio ADPL i na vrijeme ušao u Janaf, već čisto radi točnijeg prikaza stanja stvari.

Vi ste otkrili ADPL? [rolleyes]
[/quote]

Kolega, ja sam od 2006. od kada pišem toliko toga otkrio, da bi mi pozavidio i jedan Warren Buffet.
Od davnih dana JMNC, HDEL, PLVA, VIRO, VART, BD62, JNAF, PBZ, ZABA, INGR, ADPL itd. itd. svega je tu bilo, jest da su neke otkrivene u pravom bull marketu, ali moja su otkrića rasla u vrlo kratkom roku po nekoliko desetaka ili stotina posto, a najvažnije je da su potukle Crobex do nogu.

Istina imao sam i jedan veliki promašaj, nisam predvidio da index može pasti na one grane na koje je pao 2008. ali što je tu je, tada sam imao neke druge poslove i nisam toliko pratio burzu, poglavito zbivanja u US, nije to opravdanje, već činjenica.

lp
[/quote]
Toliko pogodaka zaludu! Jer ti je onaj pad iz 2008. pomeo sve!

Stampedo zapeo u Medulićevoj
http://www.vecernji.hr/vijesti/prevrnula-se-prikolica-kamiona-15-bikova-clanak-44145
Prevrnula se prikolica kamiona s 15 bikova

[lol] [lol] da nije medvjed izletio na cestu i uzrokovao ovo sve?
[/quote]
Ja si razbijam glavu šta bikovi rade u Medulićevoj, reko da ne idu sa Markovog trga i gdje je tamo kružni tok !? Kad ono tek u 2. članku na Indexu skužim da je Bjelovar.

who dares, wins

Od davnih dana JMNC, HDEL, PLVA, VIRO, VART, BD62, JNAF, PBZ, ZABA, INGR, ADPL itd. itd. svega je tu bilo, jest da su neke otkrivene u pravom bull marketu, ali moja su otkrića rasla u vrlo kratkom roku

Moram prijmjetiti da ovoliko otkrivenja nije imao ni vasco da gama. da ne spominjem amatere poput kolumba i magellana.

Otkrio [lol]

NHF kolega al neka druga riječ bi bila ipak prikladnija….

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Od davnih dana JMNC, HDEL, PLVA, VIRO, VART, BD62, JNAF, PBZ, ZABA, INGR, ADPL itd. itd. svega je tu bilo, jest da su neke otkrivene u pravom bull marketu, ali moja su otkrića rasla u vrlo kratkom roku

Moram prijmjetiti da ovoliko otkrivenja nije imao ni vasco da gama. da ne spominjem amatere poput kolumba i magellana.

Otkrio [lol]

[/quote]
Slažem se kolega, izvrsno ste uočili, kaže se – male stvari – puno znaće. [thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Otkrio [lol]

[/quote]
Slažem se kolega, izvrsno ste uočili, kaže se – male stvari – puno znaće. [thumbsup]
[/quote]
Je li može npr. devlopirati ? [lol]

who dares, wins

Mladi burzovnjaci stari zicari, hehehehehe a za sutra je najbolje uciniti RiB, tko to ne ucini sam si je kriv za nastali minus.

Zapamtite prvi minus je vas najbolji minus [thumbsup]

Pogledajte, neki jos cekaju Ledo na 40.000

lp

Nije li 2006 i dijelom 2007 na crobexu bila majka svih balona napuhana OIFovima koji su nicali ko gljive nakon kiše poradi zaluđenosti građana i zamjene klasične štednje udjelima u fondovima. nije li 99% dionica iz crobexa, a i šire, udeseterstručilo svoju tržišnu kapitalizaciju [rolleyes] ne poznaje li se pravi znalac baš u recesiji? [rolleyes] joj joj božanskog li ega i istraživačkog li uma [rolleyes]
lp

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Od početka godine, gotovo sve dionice odradile lijep skok. No, ono što si svi želimo (a neki su uspjeli) uhvatiti one koje odskaču od prosjeka.

primjeri su bili;
1. adpl
2. ledo
3. jnaf

A koje su sljedeće 3?

Hmmm

Zaboravili ste PTKM i HDEL
[/quote]

[/quote]

Vi si upalite grafove i pogledajte rast od dna do vrha. Ne treba vam kalkulator. LP

p.s.
Pricamo o ovoj godini da ne bi bilo zabune. O lanjskom snijegu bolje nemojmo jer vas je onaj drop “malcice” zaje…

@ REkvijem

Veleštovani kolega Rekvijem,

moj odgovor je sadržan u postu koji ste replayali.
Kaže se, u staroj Mikeni – prvo ispeci pa reci.

P.S. Sutra možda odlučim prodati svoj ADPL, imam ca d…. i nešto tisuča komada, pripremite bidove dosta nisko, možda uspijete jeftino dokupiti. Ipak je meni dovoljno, pa prek 90 %, ne treba biti pohlepan, ne?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close