Nema nam kolege Plavoga…………..izgleda da me poslušao i izišao iz Janafa…………….no nema veze
Da vidimo što bi se sutra moglo dobro kupovati/prodavati?::
Rekao bih da se brodarima i dalje ne piše dobro
Todex mi je fundamentalno dosta visoko (vjerovatno Toda želi užicati neki kreditić da odgodi default)?
Građevinari su sad već dosta nisko……………bojim se da tu nema baš više nema velikog prostora za pad
E sad ono što vas sve zanima, što će sutra eventualno rasti:
Nažalost nema dobrih vijesti [lol]
Europa otišla u žestoki minus
Amerika se bori sa navalom pesimizma (opravdanog) došli loši podaci
Držite se HTea
Zabe
Pbz
Podravke
Vira
Ernt
I oni će padati ali osjetno sporije, pa kad sve ode u mp3, barem ćete imati za sladoled i pljuge
Žao mi je zbog loših predviđanja ali nema smisla da se lažemo [bye]
barem ćete imati za sladoled i pljuge
Uvaženi kolega financijaš samo ste djelomično u pravu. Evo pokazao sam babi što ste napisali. I ona kaže da ste djelomično u pravu. Sladoled ne – pljuge da! Naime u vrijeme depresije kutija pljuga je vrijedila kao i unca zlata. Mogli ste za kutiju pljuga dobiti (robna razmjena) svašta. Sukladno njenom naputku možda ne bi bilo loše nabaviti koji šleper Marlbora pa u podrum. Čini mi se kao moguća dobra investicija pogotovo ako je iz Hercegovine.
Građevinari su sad već dosta nisko……………bojim se da tu nema baš više nema velikog prostora za pad
Baba se ne slaže sa sladoledom a ja sa ovim dijelom. Mislim da će se ipak poneko ovdje izvrnuti. Krenuo bih recimo sa "developerima".
I ne rece nam gdjica. Ivana7 koliko ona kumulativno od ulaska u ATPL brutalno zaradila? Meni se cinila da ona popusila.
-njoj je bolje da ipak piše dvosmisleno po običaju,eto ponekad se zaleti pa napiše iskreno i normalno fula kao i njene ovčice kako ih ona naziva
-e sad je pitanje ko je ovan,a ko su ovčice [shocked]
[/quote]
Ivana nije ime za ovna, tko je nagu… pitanje je sad 😀
Baba se ne slaže sa sladoledom a ja sa ovim dijelom. Mislim da će se ipak poneko ovdje izvrnuti. Krenuo bih recimo sa "developerima".
[/quote]
Cujte kolega, jasno mi je da Vasa baba ima dionice Adrisa, ali pod ove developere jel mislite na jednog ili na oba? Hvala na pojasnjenju.
Samo da dodam u best buy……………….commodities dionicu Adrs
Hvala koleginoj babi što nas podsjeti na ovaj ticker…………bolja je nego pola foruma [smiley]
Još k tome imamo dvije opcije…………ili dionice Adrs ili šteku po šteku pa se spremiti za crno tržište?
Još k tome imamo dvije opcije…………ili dionice Adrs ili šteku po šteku pa se spremiti za crno tržište?
Baba veli: koje dijonice sinko. Što ti je to? Crno tržište – nema boljega. Gledajte kolega financijaš, znam da Vam ovo neće biti drago ali nisam ja siguran da niti Vi niti burza nećete u vrlo dogledno vrijeme biti na malo duljem Bank Holidayu!
Znao sam da je ona nedavna vijest patka za jeftini dokup Vira…………………… [wink]
Dakle Viro ostaje best buy………..
kolega, možda da preimenujemo temu u ”Što bih želio da je best buy pa da se mogu istresti” [wink] Ne vozi PBZ nešto ovih dana…
Obzirom da se u Banskim dvorima održava izvanredna sjednica Vlade………..nadam se da neće biti neugodnih iznenađenja jer će mi to pokvariti postotak pogodaka……..iako ne bitno [lol]
Predsjednica hrvatske Vlade Jadranka Kosor iznenada je večeras sazvala sjednicu Vlade o arbitražnom sporazumu sa Slovenijom te su u Banske dvore stigli svi ministri. Sjednica je, kako doznajemo, hitno sazvana da bi na njoj bio potvrđen sporazum sa Slovenijom kako bi ga premijerka sutra mogla parafirati.
Kosor je prije toga održala sastanak s predstavnicima svih parlamentarnih stranaka.
O tome hoće li prihvatiti sporazum sa Slovenijom, partneri se danas nisu htjeli izjašnjavati prije nego što im premijerka predoči sve detalje sporazuma.
Google oglasi
* Poziv iz banke
Najnoviji lažni poziv na Zezalici. Biraj 18 i valjaj se od smijeha!
http://www.zezalica.com
* Najbolji astrolozi
Novac? Karijera? Zdravlje? Ljubav? Mi imamo odgovore
http://www.proricanje.com
* iDEA studio
Studio za grafički dizajn, web i multimediju.
http://www.idea.hr
Predsjednik sabora Luka Bebić, koji je jedini ranije izašao sa sastanka, izjavio je kratko kako smatra da je sporazum dobar te da vjeruje kako će ga sve stranke podržati.
Šef HSS-a Josip Friščić ponovio je poznati stav svoje stranke da neće pristati na žrtvovanje nacionalnih interesa odnosno teritorija. Iz HSLS-a su pak poručili kako je velik uspjeh već i to da su pregovori deblokirani te se pregovara o arbitraži oko granice.
Za potvrđivanje sporazuma u Saboru Jadranki Kosor potrebna je i potpora oporbe budući da za njegovo prihvaćanje treba dvotrećinsku većinu.
Prije okupljanja čelnika svih stranaka Kosor je razgovarala sa svojim koalicijskim partnerima odnosno šefovima HSS-a, HSLS-a, SDSS-a i manjinama.
Osim Slovenije koalicija je trebala saslušati i obranu potpredsjednika Vlade Damira Polančeca oko afere Podravka. Polančec je, kako doznajemo, trebao partnerima objasniti je li imao kakve veze s malverzacijama u koprivničkoj tvrtki.
Za koaliciju je nužno da danas ili najkasnije sutra zauzme stav oko zahtjeva oporbe za smjenom Polančeca budući da je u petak sjednica Vlade s koje bi se trebala očitovati o zahtjevu SDP-a, HNS-a i IDS-a da se Polančecu izglasa nepovjerenje.
HSS će, kako neslužbeno doznajemo, u skladu s koalicijskim sporazumom oko Polančeca imati isti stav kakav i njegov partner HDZ. Iz HSLS- a se pak sve glasnije može čuti kako je svatko nevin dok mu se ne dokaže krivnja, a Polančeca za sada nadležne institucije ne trete. Špekulira se stoga da će njegov ostanak u Vladi ovisiti isključivo o njegovoj odluci.