Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Baš sam dobar………..gotovo nedamašan……..čak neki puta samog sebe iznenadim [proud]
Jesam li spomenuo Podravku kao ticker koji treba skupljati?

Ah da, jesam…………….i evo je +9,96% [thumbsup]

Baš sam dobar………..gotovo nedamašan……..čak neki puta samog sebe iznenadim [proud]

Kolega, Podravku uvijek treba imati u portfelju jer to je brend broj jedan u Hrvatskoj.Kao i Belišće +9,28%.
Unaprijed se zahvaljujem se na čestitkama

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

I ne rece nam gdjica. Ivana7 koliko ona kumulativno od ulaska u ATPL brutalno zaradila? Meni se cinila da ona popusila.

Informanka.

– stvarno sam oduševljena ovom igricom.
– radim što me je volja i što želim.
– a sve je čisto što se tiče zakonske regulative RH.
– dižem ili spuštam i najlikvidnije dionice.
– kupujem po cijenama koje meni odgovaraju.
– uvijek vam uvaljujem po skupim cijenama čime uspijevam uvijek ostvariti i te tvz. brutalne zarade.

– dobro je meni s mojim ovčicama.
– samo me ne vole, vidim po ocijenama.
– puno mi dajete jedinica, što nikako nije u redu.
– a to me naljuti te sam sklona svako toliko na burzi raditi svakojake gluposti.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. moderatori, žašto sam još na moderiranju, što sam skrivila ?????
– pa zar nisu sve moje prognoze brutalno točne, i to u kunu.

neki su se i fond menadžerčići tako bili zaigrali pa im se na kraju igra razbila na njihovim leđima… čuvaj se i ti opasnih igrica, jer masu nitko ne može kontrolirati, kad krene u jednom smjeru… pa ti se može razbiti od glavu

I ne rece nam gdjica. Ivana7 koliko ona kumulativno od ulaska u ATPL brutalno zaradila? Meni se cinila da ona popusila.

-njoj je bolje da ipak piše dvosmisleno po običaju,eto ponekad se zaleti pa napiše iskreno i normalno fula kao i njene ovčice kako ih ona naziva
-e sad je pitanje ko je ovan,a ko su ovčice [shocked]

– gospodine viribus.
– ukupni promet na HGSP-r-a je bio svega 78.746,20kn .
– molim objasnite mi gdje vi tu vidite brutalnu zaradu.
– po mojim mjerilima tu je moglo biti zarade, ali s obzirom na ukupni promet nikako i brutalna.
– na ovoj temi brutalna ipak znaći nešto više.

– I love this game.
Pozdrav !

Uvažena kolegice. Nisam baš u HGSPOT uložio svu svoju imovinu. Drugo, nisam rekao da sam skroz izišao ako se ne varam. Vidim da onih koji vide bolje sutra ima više nego dovoljno. Dakle, mic po mic.

Ovo danas je prošlo izvrsno. Vidjeti ćemo sutra. Isto tako sam načuo da onaj sa 622 kom Janafa odlučio dio kapitalizirati i malo pokratiti. Tako da nisam siguran da ćete ovdje baš brutalno zaraditi. Za njega gotovo da sam siguran.

Također, čini mi se da nije jedini koji je odlučio malo "stanjiti" pozicije što mi je apsolutno razumljivo obzirom na situaciju u svijetu a prvenstveno kod nas. Ulažite u znanje kolegice i pročitajte Prechterovu knjigu. Ako ništa drugo potražite ga na jubito. Po meni je i dalje u trenutnoj situaciji primarno pojačati osobnu likvidnost jer nekako me tuče osjećaj da će biti još prilika za povoljne ulaze gotovo na svim pozicijama. Morate samo paziti da kada odaberete svoju miljenicu budete sigurni da će ona ostati solventna i da će preživjeti nadolazeće vrijeme.

Kaže moja baba koja je prošla kroz jednu depresiju da je to nešto što ne želi nikome. Malo me prestrašila pa sam se riješio dijela HGSPOTA iako i dalje u dubini duše imam osjećaj da ta firma možda ipak ima neku šansu i perspektivu u teški nadolazećim vremenima.

Želim Vam puno sreće u životu i još puno brutalno brutalnih zarada.

Keš je trenutno princ, do kraja godine biti će kralj a u 2010 car ili diktator!

biti ce prilike za jetini dokup
kako sutra tako i narednih dana

Ovo danas je prošlo izvrsno. Vidjeti ćemo sutra. Isto tako sam načuo da onaj sa 622 kom Janafa odlučio dio kapitalizirati i malo pokratiti. Tako da nisam siguran da ćete ovdje baš brutalno zaraditi. Za njega gotovo da sam siguran.

domobran, 28.10.2009. u 18:12

nije valjda zimzelen [smiley]

Kolega, Podravku uvijek treba imati u portfelju jer to je brend broj jedan u Hrvatskoj.
Unaprijed se zahvaljujem se na čestitkama
[/quote]

PODR.

– evo imate čestitke i od mene.
– ali zapravo trebali bi čestitati nekima drugima,
– nekima koji isto kao i ja uživaju u velikim zahebancijama burzovih igrica.
– drago mi je da nisam sama.

– samo se ti "neki" zahebanti ipak na koncu igraju s vašim novčićima direktno ili indiraktno, fondovi ili mirovinci.
– ja se ipak igram s svojim novčićima pa mi ipak nije svejedno.

– a ta PODR najvjerojatnije raste jer će izići super krivotvoreno izviješće.
– a sama uprava iz zatvora vodi firmu i više nego dobro.
– samo vi meni uživajte u vašim brutalnim dobitcima.
– i nemojte se zahebati pa to prodati, jer sutra vam to garant ide u blokadu.

– I love this game.
Pozdrav !

ivana7, 28.10.2009. u 18:38

nije valjda zimzelen [smiley]
[/quote]

– nije, zimzelan je full u svojim nelikvidnim gubitašima.
– voli takav tip ulaganja.
– i svakodnevno dokupljuje te nelikviduše sa par komada dižići im cijenu.
– samo na tim dionicama i možete dići cijenu,
– ali ne možete dići likvidnost.

– taj tip na JNAF-u je Ivek.
– znam i njegov target.
– i od njega zbilja nema straha.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. likovi koje tu spominjem su zbilja veliki investitori, ali sada stalno mijenjaju nickove pa je zbilja teško odrediti pod kojim nickom sada pišu.

– taj tip na JNAF-u je Ivek.

Nisam baš siguran. Provjeri. [cool]

Keš je trenutno princ, do kraja godine biti će kralj a u 2010 car ili diktator!

– stvarno nisam znala zbog čega sam na moderiranju.
– sada znam, zbog gospodina ALIENA sam bila na moderiranju.

– ja nikada nikoga nisam uvrijedila.
– ali kada vas netko iživcira tada poleti i neka riječ koja nije na mijestu.
– na ovoj temi širim ljubav prema investiranju i brutalnim zaradama.
– rijeći tipa ovćice, zbilja nemaju koga uvrijediti jer su to rijeći s burze poput bikova i medvjeda, koje opisuju određenu grupu investitora.

– ali mrzim tužibabe !!!!!!!!!!!!!

– pa koliko sam samo uvrijeda dobila na ovoj temi.
– i nikada se nisam žalila, niti ću se žaliti moderatorima.
– pa imaju valjda ljudi i važnija posla nego tu riješavati vaše vrtićke probleme.

– a vi gospodine ALIENE želite biti glavni.
– stalno me provocirate s stvarima koje i sami znate kako nisu istinite.
– evo sada s ATPL, a sve sam tu pisala za ATPL.

– ja još nikada nisam vidjela niti jednu jedinu vašu prognozu na ovoj ili bilo kojoj drugoj temi.
– postate post od pola metra i ispod napišete ha ha, pa drugim nickovima sebi lupate 100%.

– a evo što ste jučer napisali na jednoj drugoj temi za ovu temu,
– ovu temu vi nazivate BEST BLJU.

– a ja s takvima ne komuniciram, ima ih više, sada ste i vi na toj listi.
– molim vas, ako je to moguće, da me više ne spominjete, da više sa mnom ne komunicirate.

– I love this game.
Pozdrav !

– malo tko na ovome forumu može napisati.
– ako ste zbog mojih prognoza izgubili i jednu kunu spremna sam vam nadoknaditi sav izgubljeni novac.

New Report

Close