Jel bi kupili KODT-P-A po sadasnjoj cijeni? Vidim da je uvijek pratio cijenu RA, pa je za ocekivati da i on krene u smjeru up
nisam pametan – ja za sada R-A, imam iskustvo da najprije skace nekoliko dana iza izvjesca R-A (opcenito) …
Po dosadasnjim trgovanjima, cijena jedne je pratila cijena druge…
navodno sam čuo (insajderske inof) da će PTKM kompenzirati sa proizvođačima grahorica sa gnojivom, kako bi zaposlili 100 radnika i hranili ih grahom, te bi na taj način došli do jeftinijih vlastitih alternativnih energenata plina
Katastrofalne vijesti za PTKM (cijena plina 20% viša).
kolega ne pretjerujte (osim ako vam to nije u interesu!)
svi znamo da kod nas cijene dionica dosta često nemaju veze sa
ovakvim natpisima…
ako ste paničar, ovdje vam nije mjesto !
Ina ne odustaje od poskupljenja plina za HEP i Petrokemiju
Zahvaljujući skorašnjem spajanju plinskih polja u Sjevernom Jadranu, povećanju broja bušotina na moru i razradi bušotina na kopnu kupci se ove ogrijevne sezone ne moraju bojati nestašice plina, poručeno je iz Ina Naftaplina.
izvor :http://www.business.hr/
a sad[smiley1]
Ne znam kako vi, ali ja očekujem još jedan jači val, sad kada će nasupiti to nitko ne zna, možda sljedeći tjedan.
Ne znam kako vi, ali ja očekujem još jedan jači val, sad kada će nasupiti to nitko ne zna, možda sljedeći tjedan.
Tako je , još jedna vrhunska analiza , vrhunskog analnitičara.
Kako bi rekao jedan kolega, mirno more želim.
[smiley2]
Oprosti, kako to misliš val prema dole ili gore?
Oprosti, kako to misliš val prema dole ili gore?
Morat ćete se načekati za odgovor, kolega Davorin ima pristup na internet samo dok je na poslu.
Ako sam ja dobro shvatio on navlači ljude da prodaju Petrokemiju kako bi nadokupio ispod 200 kuna.
A bogami dugo će se načekati.[smiley6]
Uvaženi kolega Znanac nemojte doljevati ulje na vatru, kao što to ja volim raditi, kolega Davorin mi se ispričao za sve ranije danas , a ja sam se njemu ispričao što sam ga nazvao analnitičarom.