Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

– samo večeras niti nema nekih dobrih preporuka na čemu bi se moglo zaraditi.

– pa ću onda ja probati nekako u svome stilu.
– ima jedna dionica koja bi sutra mogla sigurno ići na 3.600kn .
– ja ju očekujem na 3.700kn .
– ali u petak bi to moglo i na preko 4.000kn .

– opet ne očekujem tu i neki veći pad, jer je dobra obrana na 3.400 – 3.500kn.

– evo jedna od jučerašnjih prognoza.
– obožavam kada pogodim u kunu, a kada nisam.

– nadam se kako ste i prepoznali koja je to dionica.
– i nikako mi nije jasno zašto mi za ovako točne i precizne prognoze dijelite jedinice.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Ne znam kaj bi te hvalio kad sam ja to isprodavao u ponedjeljak na 3700 i 3660. Ja zadovoljan.

Ćini se da smo mi koji smo jučer kupovali Janaf, a takvi su u velikoj manjini, bolje prošli nego oni koji su jučer prodavali Janaf, a takvih je jako puno na forumu.
Nije isključeno da ćemo danas prebaciti i 3 700.

Moje je mišljenje da fondovi kupuju za mirovince, kako bi im to pretumbali, prvom prilikom, a prva prilika je ako ode u 1. kotaciju.

Meni se čini da se hvataju zadnji likvidni vlakovi a da će neki glumiti Marko Polo na Ižu. HGSP -brutalna zarada. Unovčena. Puno sreće kupcima. Filmski gledano ovo mi liči na Sajgon pred padom kada su kretali zadnji helikopteri.

Keš je trenutno princ, do kraja godine biti će kralj a u 2010 car ili diktator!

Alien, 28.10.2009. u 13:47
Šteta da si prodao neki dan, pogriješio si, ali sigurno će biti i drugih prilika.

Nije pogriješio ako je zaradio pa već sada ima priliku ući u neku drugu dionicu po diskontu u odnosu
na njezinu cijenu dok je bio u Janafu.
[/quote]

Ali sve ostalo osim još dvije tri dionice pada, ako je nešto kupio kad je prodao Janaf, već je u minusu i to ne malom, a da je ostao u Janafu, bio bi u plusu.
Ne?
[/quote]

Kolega plavi, prodao janaf u ponedjeljak, kupio nesto HGSP i rastao se od njega maloprije. Moze li bolje? [wink]
[/quote]

Ako je tako, odlično.
Ali uvijek može bolje.
Međutim nisam vidio na temi što smo tržili da ste kupili HGSP, pa sad, ja volim uvijek imati pismeni dokaz. [wink]
[/quote]

Mojih ste pisanih dokaza vidjeli do sada x pa ste se s jos nekim kolegama sprdali. Na ponudjenu ponudu da se deponira odredjena lova pa da se ode biljezniku i onda brokeru i provjeri jesam li lagao opet ste odgovorili sprdnjama. Stoga, zasto bi Vam ista vise dao napismeno? Izgubili ste kredibilitet za to kod mene nepovratno.

@Alien

Ajde molim te nemoj biti neozbiljan, sad bi mi trebali tebi novce davati kako bi dokazao što si trgovao, vidiš da su neki izrazili skeptičnost glede tvojeg prodavanja, kad nema kupnje i ja se slažem sa njima.

Ili piši što si kupio i što prodao, ili uopće to nemoj pisati jer nisi dosljedan.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

A ti si kao dosljedan?

Jos cekamo onaj tvoj upit za hotel u Dubrovniku i Ingru…to je dok si jos vjerovao u ingru…hihiihihi… valjda ti ovi tvoji iz centra grada nisu bas sve rekli na vrijeme… hahahahnfa…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Imaš ti dokaz da si kupio Janaf?

Imam, svaki puta kada sam ga kupio, napisao sam to na forumu, od 2300 pa na dalje, do jučer po 3 380.
lp
[/quote]

Može izvodi molim, nisam vidio nikad niti jedan od tebe, gubija niti dizela.

Jedino ste vidjeli to međusobno, a to je savršen alibi.
Pošto kao kriminalist znam da savršen alibi ne postoji, onda mi tu nekaj smrducka
[undecid] [wink]

Informanka.

– malo listam cijeli ovaj forum.
– previše je investitora utučeno i ogorčeno ovim konstantnim padom crobexa.

– svega par investitora se hvali zaradama.
– ali ukupno gledano i više nego loše.

– a ja sam i danas u plusu, ne brutalnom ali u plusu, malo mi je pao HT.

– ali nikako ne kužim te investitore zbog čega kupuju sektore koji trenutno nemaju neku perspektivu.
– ne kužim zašto kupovati dionice kojima cijena stalno pada.

– evo u ovome padu ja sam zaradila ogromne novce.
– a opet je moje ulaganje bilo i više nego sigurno.
– i sve sam vam pisala na ovoj temi.

– I love this game.
Pozdrav !

Jupiiiii

adpl, ledo lkpc opet u plusu

Sve kaj vrijedi

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Jupiiiii

adpl, ledo lkpc opet u plusu

Sve kaj vrijedi

Odlično kad buju druge rasle ove ne budu.
Okreće se kolo sreće, vrteći se ne pristaje, tko bi gori sad je doli, a tko doli ka gori se kreće.

No nemojte biti ljubomorni kad krenu druge, samo se smirite i uživajte.

Jer kolega ništa, ali apsolutno ništa en traje vječno, pa čak niti jedan život.

Oprezno…. [thumbsup]

@Alien

Ajde molim te nemoj biti neozbiljan, sad bi mi trebali tebi novce davati kako bi dokazao što si trgovao, vidiš da su neki izrazili skeptičnost glede tvojeg prodavanja, kad nema kupnje i ja se slažem sa njima.

Ili piši što si kupio i što prodao, ili uopće to nemoj pisati jer nisi dosljedan.

lp

Izrazili ste skepticnost – ja vam dao snapshot transakcija – i dalje ste izrazavali skepticnost i vrijedjanje. Ponudih okladu – odbili ste uz vrijedjanje. I kaj bi sad? Prestao sam nakon toga u potpunosti pisati na sto smo trzili, no od odredjenih kolega i dalje nastavljeno s podjebavanjem.

Uglavnom da ne duljim, pisat cu kak se meni svidi a ne kak bi ti htio bilo to tebi dosljedno ili ne.

Meni se čini da se hvataju zadnji likvidni vlakovi a da će neki glumiti Marko Polo na Ižu. HGSP -brutalna zarada. Unovčena. Puno sreće kupcima. Filmski gledano ovo mi liči na Sajgon pred padom kada su kretali zadnji helikopteri.

– gospodine viribus.
– ukupni promet na HGSP-r-a je bio svega 78.746,20kn .
– molim objasnite mi gdje vi tu vidite brutalnu zaradu.
– po mojim mjerilima tu je moglo biti zarade, ali s obzirom na ukupni promet nikako i brutalna.
– na ovoj temi brutalna ipak znaći nešto više.

– I love this game.
Pozdrav !

kad ste svi tako hvalisavi,eto ja imam 8 dionica od toga su mi danas 7 u plusu i samo jedna u minusu.pa šta? sad sam kao dobar investitor?
kupio sam janaf na 1900 kad ga nitko nije kupovao,pa šta? i to s novcem iz Leda koje sam prodao tada po 4290.i sad sam luzer? ili možda nisam…..ili sam na istom…
dosadni ste s vječnim samohvalisanjem….te ja ovo te ja ono….
ako imate neku ideju za kupiti iznesite je…

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

New Report

Close