Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne znam, ja čitav život nisam naišao na tako umišljenu i prepotentnu curicu……….. a upoznao sam ih prilično………….teško je takve voljeti……….to jedino majka može [huh]

Ne znam, ja čitav život nisam naišao na tako umišljenu i prepotentnu curicu……….. a upoznao sam ih prilično………….teško je takve voljeti……….to jedino majka može [huh]

A ni ona svaki dan.

@Lopina.

– nije vas dugo bilo na ovoj temi.
– kako ste mi ? što se radi ? kako ide trejdanje ? kolike su zarade ?
– ništa mi ne pišete za LPLH. zar to nije bio vaš najbolji brodar ?
– otkud sada ATPL ? pa zar me niste uvjeravali kako je to smeće ?
– kako vam ide s onim fondovskim dionicama ? koliko se je tamo zaradilo ?
– nego što to ne valja kod janafa ? kakva je to firma ?
– koliko love se je izgubilo na toj tnpl ?
– što sada kupujete ? gdje vidite brutalne prinose ?
– nije vas bilo duže. najvjerovatnije ste kapitalizirali sve svoje brutalne zarade.

– puno pitanja, ali nekada je gospodin Lopina tu jako puno pisao.
– Hvala na razumijevanju.

– I love this game.
Pozdrav !

ja znam voljeti i jako patim kaj nemam kčer a ona ima love ….mislim da naš odnos može biti vrlo koristan za obje.

Lopina. nisu sve dionice iste. Na growth dionice primjenjuješ PEG, na value primjenjuješ petogodišnji PE. Ne da mi se objašnjavati. sretno s brodarima. mislim da ćeš se načekati. Uostalom, već sam rekao da mi je TNPL dobra za akumulirati, a to znači svako malo kupiti po koji komad ako ti koja druga iz portfelja odradi nagli skokić pa malo pokratiš… i tako neko vrijeme. bez brige, neće ti pobjeći [bye]

Hvala.
Za mene je interesantna dobit da na moj ulog tj.na cijenu dionice /ne na kapital/dođe do što bržeg
povrata mog uloga.Ako kupujem dionicu kao npr.DKVS na 1/7 BV tada mi je dobit manje bitna,ali
kada kupujem dionicu koja je blizu BV ili preko tada dobit postaje bitna .Ali sve dionice koje se trže
iznad BV/npr HGSP /kada krene loše predstavljaju veliki trajni gubitak za ulagaće.Tu često oporavka nema.
I zato JANAF nije zicer,već veliki rizik na ovoj cijeni.
Upravo zbog toga preferiram više TNPL,JDPL,LPLH u odnosu na ATPL.

ja znam voljeti i jako patim kaj nemam kčer a ona ima love ….mislim da naš odnos može biti vrlo koristan za obje.
[/quote]

Jel vi to aludirate na………………..ljubav iz interesa??
Ako je to u pitanju predlažem Vam da pokušate usvojiti kolegicu Ivanu7 [thumbsup]

Lopina. nisu sve dionice iste. Na growth dionice primjenjuješ PEG, na value primjenjuješ petogodišnji PE. Ne da mi se objašnjavati. sretno s brodarima. mislim da ćeš se načekati. Uostalom, već sam rekao da mi je TNPL dobra za akumulirati, a to znači svako malo kupiti po koji komad ako ti koja druga iz portfelja odradi nagli skokić pa malo pokratiš… i tako neko vrijeme. bez brige, neće ti pobjeći [bye]

Hvala.
Za mene je interesantna dobit da na moj ulog tj.na cijenu dionice /ne na kapital/dođe do što bržeg
povrata mog uloga.Ako kupujem dionicu kao npr.DKVS na 1/7 BV tada mi je dobit manje bitna,ali
kada kupujem dionicu koja je blizu BV ili preko tada dobit postaje bitna .Ali sve dionice koje se trže
iznad BV/npr HGSP /kada krene loše predstavljaju veliki trajni gubitak za ulagaće.Tu često oporavka nema.
[/quote]

je jako je velik rizik… na 1,15 BV bez kune duga sa projekcijom multiplikacije dobiti koja će već ove godine biti X 2. pa nema problema. ti onda prodaj JNAF pa kupi brodare (koji ti btw i nisu tak jako udaljeni od booka) sa riskantnim polugama, a projekcija im je: preživljavanje.. To ti je super opcija… mislim…ako nemaš znanje [lol]

I'LL BE BACK

– evo za mog dragog gospodina Lopinu par lakih pitanja.

– koliko love ste izgubili na toj TNPL ?
– zašto mrzite taj ATPL ? zar to nije jedna od najlikvidnijih dionica ?
– koliki minimalni rast bi sutra mogla ostvariti dionica LPLH i na približno kolikom prometu ?

– nego da sve to skupa skratimo.
– JNAF, TNPL, LPLH, JDPL, (ATPL za vas je smeće pa nju izuzmimo).
– koja od ovih dionica će sutra najviše rasti ????????
– koje od ovih dionica će sutra padati ili neznatno narasti ????????

– I love this game.
Pozdrav !

Hvala.
[/quote]

je jako je velik rizik… na 1,15 BV bez kune duga sa projekcijom multiplikacije dobiti koja će već ove godine biti X 2. pa nema problema. ti onda prodaj JNAF pa kupi brodare (koji ti btw i nisu tak jako udaljeni od booka) sa riskantnim polugama, a projekcija im je: preživljavanje.. To ti je super opcija… mislim…ako nemaš znanje [lol]
[/quote]

A tek multiplikacija kod Janafa u narednim periodima?

Povečanje kapitala za 35 % i novi ugovori od sto milijuna EUR , što je više nego dvostruko od ulupnih godišnjih prihoda Janafa.

Može li bolje?

Prvu kotaciju uopće neću spominjati.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

– upravo to gospodine Lopina.
– uvijek sam cijenila vaše stručno mišljenje.

– samo večeras niti nema nekih dobrih preporuka na čemu bi se moglo zaraditi.

– pa ću onda ja probati nekako u svome stilu.
– ima jedna dionica koja bi sutra mogla sigurno ići na 3.600kn .
– ja ju očekujem na 3.700kn .
– ali u petak bi to moglo i na preko 4.000kn .

– opet ne očekujem tu i neki veći pad, jer je dobra obrana na 3.400 – 3.500kn.

– ali tu postoji i jedan mali problemčić, hoću ili neću ja to prodavati.
– tako da ova prognoza može ali i ne može biti točna.
– ipak ona ovisi kako ću se ja ovih dana ponašati na burzi.

– a nemam niti jednu dojavu za bilo koju drugu dionicu koja bi mogla ostvariti ludi rast.

– I love this game.
Pozdrav !

dajte se prestanite djeliti na klanove i stalno jedni druge potkajlavati i tražiti si greške iz prošlosti .imamo mi divne hrvatske riječi ZABORAVI I OPROSTI.na burzi ste ,pogled bi vam trebal biti uprijeti u budučnost a ne u prošlost.potrudite se biti drugačiji od onih u saboru koje jako rado kritizirate.podsječate me na malu djecu koje se u pjesku svađaju tko ima ljepšu kanticu i lopaticu umjesto da svi skupa surađujete prijateljski.da se razmemo ,ja sam od mnogih ovdje puno naučila i učim i dalje ali na kvaliteti međusobnih odnosa bi zbilja trebali malo poraditi i svaki sebe preispitati .vjerojatno bi bilo pametnije i korisnije za mene da šutim ,no ja teško šutim kad osjetim da trebam nešto reči.

– evo sve više i više predivnih postova na ovoj temi.
– dragi investitori probajte širiti ljuvbav, međusobno se voljeti.

– evo za prvu, barem probajte meni udjeliti 100%.
– znam, ruka će vam se ukočiti, mozak će vam blokirati.
– znam biti će jako jako teško.
– ali zar ne vrijedi barem pokušati !!!!!!!!

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Ja ti dao 100 x puta i kak mi se to vratilo? Nazvala me olosem. Pa ti sad siri ljubav dalje.

A tek multiplikacija kod Janafa u narednim periodima?

Povečanje kapitala za 35 % i novi ugovori od sto milijuna EUR , što je više nego dvostruko od ulupnih godišnjih prihoda Janafa.

Može li bolje?

Prvu kotaciju uopće neću spominjati.

– zaći nisam jedina koja je mišljenja kako to još treba rasti.
– samo je nezgodno to izviješće koje izlazi u petak.
– jer obićno u petak burze padaju.
– ali pravu sliku će mo vidjeti tek sredinom idućeg tjedna.

– stvarno me je više sram pisati kako će to još rasti.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. zaboravili ste spomenuti ulazak u crobex, što automatski povlaći i kupnju investicijskih fondova koji ulažu u dionice crobexa, a to opet podiže cijenu dionice.

New Report

Close