Ja danas nisam dobila novce od plive, možda dođu sutra.
– vidi se i po prometima na burzi da novca još nema.
– bile bi dobere preporuke jer osim INE, DDJH i PTKM ja ne vidim koje bi mogle dosta povući.
– a ovo do INE neznam što je pametno čekati ili na brzinu uletiti u koju dionicu.
Ja bih na tvom mjestu malo u dokup petrice ,radi disperzije rizika!!!!![smiley2][smiley2][smiley2]
Ko zna kad će INA i …….
Ni ja nisam dobio danas ni lipe,valda ću sutra, pa u dokup!![smiley2]
Mislim da će dobro potegnuti većina većih turista u Istri naročito: ARTN, ISTT zatim PBZ, naravno Čađara jer je još daleko ispod nominale onda naravno TNPL i ATPL a vjerovatno i VIRO. Na VSE mislim da je ERNT neće baš gore ali Beljara mi se čini kao dobar ulaz kao i recimo SAPN. A sl. tjedan dolaze i izvješća koja bi za brodare i turiste trebala biti vrlo dobra.
If you can’t beat them, join them[smiley1]
Zahvaljujem Vam gospodine znanac.
– PTKM, VIRO, PBZ, BLJE, ERNT, TNPL mi već čine većinu portfelja osim turista.
– interesira me i onaj drugi portfelj od 30%
– što mislite o dionicama FNVC, ADPL i DDJM, na onom drugom forumu cijela ekipa svaki dan nadokupljuje slobodnu što mislite o tom.
– napisala sam nešto interesantno za PLVA na bez cenzure o dionicama.
Pozdrav !
Mislim da će dobro potegnuti većina većih turista u Istri naročito:
ARTN, ISTT zatim PBZ, naravno Čađara jer je još daleko ispod nominale
onda naravno TNPL i ATPL a vjerovatno i VIRO. Na VSE mislim da je ERNT
neće baš gore ali Beljara mi se čini kao dobar ulaz kao i recimo SAPN.
A sl. tjedan dolaze i izvješća koja bi za brodare i turiste trebala
biti vrlo dobra.
Drago mi je da ste uočili ATPL.
Pozdrav
Mislim da će dobro potegnuti većina većih turista u Istri naročito: ARTN, ISTT zatim PBZ, naravno Čađara jer je još daleko ispod nominale onda naravno TNPL i ATPL a vjerovatno i VIRO. Na VSE mislim da je ERNT neće baš gore ali Beljara mi se čini kao dobar ulaz kao i recimo SAPN. A sl. tjedan dolaze i izvješća koja bi za brodare i turiste trebala biti vrlo dobra.
prema pricama, postsezona je bila jako dobra….nizi rashodi visi prihodi….bas me interesiraju
ta izvjesca…kolega znanac , predpostavljam da cete nas izvijestiti o nasen ARNT-u…..[smiley2]
Evo kolega otkriti ću Vam malu tajnu da ne ispadne da je teško doći do infomacija.
Nazovite ARNT i tražite osobu nadležnu za dionice. Nakon što je dobijete recite da ste dioničar ARNT ( što pretpostavlja da jeste ) i upitajte za rezultate 3q koje ćete bez problema dobiti. Ja ih već znam a vjerujte da ćete ih i Vi dobiti bez problema pa nam ih objavite.
Znam da mislite da nije tako jednostavno ali iznenadićete se.
Evo kolega otkriti ću Vam malu tajnu da ne ispadne da je teško doći do infomacija.
Nazovite ARNT i tražite osobu nadležnu za dionice. Nakon što je dobijete recite da ste dioničar ARNT ( što pretpostavlja da jeste ) i upitajte za rezultate 3q koje ćete bez problema dobiti. Ja ih već znam a vjerujte da ćete ih i Vi dobiti bez problema pa nam ih objavite.
Znam da mislite da nije tako jednostavno ali iznenadićete se.
e hvala…nego to nisam nikad pokusao…..
Evo da vas obavijestim da smo svi mi u Mrduši Donjoj dobili novce od plive.
– je da nam naša banka dnevno neda više od 100.000kn ali izvući ćemo mi to.
– krajem dana sam i htjela nešto kupiti ali mi cijene nisu bile primamljive da bih skidala s aska.
– evo ovo što se na burzi događa pisala sam u više navrata, ali sam kao i obično bila neozbiljno shvaćena od forumaša, plivaši će kupovati kad dionice budu jeftine.
– sada se dvoumim da li još čekati, ili širiti portfelj sa slabije likvidnim.
– danas sam vidila da su na burzi i neka čudna pravila trgovanja.
Pozdrav noćnoj smjeni i molim Vas da se ukljućite u argumentiranu raspravu kuda sve da uložim ove velike novce (dio za zabavu, kocku i rekreaciju sam već stavila na stranu, jer svaki uspješni investitor najprije mora platiti sebe).
Cuj, ne znam zasto si ove novce od Plive stavila na stranu. Pa, ovaj nevjerojatni rast cijena i volumena koji su posljedica priljeva novca od Plive ce nas toliko obogatiti da necemo stici potrositi sav taj profit [smiley1]