Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@pofuk
,
ima na internet pretplati. Ovako ono za džabe ne.
Skoro sam napisao pofuk sa velikim. [embarass]

pretplatio si se na VL..svašta [pray]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

@pofuk
,

pretplatio si se na VL..svašta [pray]
[/quote]
Ma jok, ni sam lud bilo par dana za badava pa se ulogirao.

who dares, wins

@pofuk
,

Vama jedinom to nemogu zamjeriti i da ste napravili
zbog Vas i Vase himne sto ste napisali za italiju……mislim da je libreto za Vasu muziku napiso tip koji se zval menjeli ili tako nesto…….htio bih da me podsjetite tko je napisao rijeci……….ja ne propustam niti jedno svjetsko prvenstvo u fudbalu jer cim cujem talijansku himnu to je to………..ma iskreno da Vam kazem uzivam u svim Vasim djelima koje ste stvorili
hvala Vam Gospodine verdi……………..ne samo da ste zaduzili citavo covjecanstvo vec ste od mene napravili coveka koji slusajuci Vasu muziku uziva u zivotu
pofuk
prijatna vece

[lol]
Čuj ja sam ti toliko muzikalan kao da mi je slon stao na uho. Još dok sam bio mali. Neki od Medrano cirkusa.

who dares, wins

[lol]
Čuj ja sam ti toliko muzikalan kao da mi je slon stao na uho. Još dok sam bio mali. Neki od Medrano cirkusa.

ma djuzepe molim Vas
ovom izjavom samo potvdjujete da su svi velikani historije jako skromni ljudi
pofuk

Evo vidi da su Talijani pravi ljudi
http://www.jutarnji.hr/nakon-francuza-i-talijani—pretekli–britansko-gospodarstvo/314412/
posebno Premijer im. Voli sve što vole mladi

who dares, wins

Jesi zato rasprodo JNAF meni po 2000? a sad ćeš ga dijelom otkupiti nazad od mene po 3700… naime sad ti je odjednom super[yawn]

Nema problema uvaženi kolega. Tih par komada što vam je preostalo mogu preuzeti. Uvijek sam bio socijalno osjetljiv. Kao što prije napisah, kada izađe sindikat malih dioničara van (njušim li raskol kao i kod pravih sindikata i manjak koordinacije), mislim da bi neki od mrvicu jačih dioničara mogao podići letvicu na više razine. No, kupovali ste ingru na 50000 pa zašto ne bi janaf na recimo 10000. [cool]

Keš je trenutno princ, do kraja godine biti će kralj a u 2010 car ili diktator!

Puno postova je zeleno od ljubomore. Crobex je narastao 1000 bodova od dna a neki nisu ulovili skoro nista….

Upravo tako kolega. ili su gledali sa strane ili su ušli u krive dionice kao burzovna plutača Volkovska banka, ili u prave dionice ali na kraju rasta pa su ih okitili ko božičnu jelku dok su rasle neke druge. S eventualnim rastom portfelja od 23% dolazim na NAV portfelja jednak pri Crobex-u 5400. S obzirom da sam 2008 dobrano popušio jer nisam imao znanje, srećom pa sam na vrijeme pribavio svoju bačvu knjiga i bio većim dijelom uvijek u pravim dionicama u pravo vrijeme. Živjelo znanje [thumbsup]

I'LL BE BACK

Kolega Guverner………………dok ste vi brutalno pušili 2008. ja sam zarađivao, tako da te priče o vašem znanju su baš to…………..prazne i prenapuhane priče

Ipak ja imam na raspolaganju informacije iz centrale Volksbanka, koje su vama i sličnima nedostupne
[smiley]

tam radi i ona gospodična Barać ex To-One, pa ju pozdravite, sreli smo se u Beogradu onomad na konferenciji

@Guvernor

El Febo, 24.10.2009. u 23:23
srećom pa sam na vrijeme pribavio svoju bačvu knjiga i bio većim dijelom uvijek u pravim dionicama u pravo vrijeme. Živjelo znanje

daj spisak tih knjiga, i ja bi da ulažem u znanje [lol]

@Guvernor

viribus, 24.10.2009. u 23:25
srećom pa sam na vrijeme pribavio svoju bačvu knjiga i bio većim dijelom uvijek u pravim dionicama u pravo vrijeme. Živjelo znanje

[/quote]

Kolega, Vi zvučite kao pravi punokrvni investicijski savjetnik.

Keš je trenutno princ, do kraja godine biti će kralj a u 2010 car ili diktator!

@Guvernor

beeblbrox, 24.10.2009. u 23:27

[/quote]
pa evo ozbiljno, dajte par naslova ako nije neka tajna

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

New Report

Close