jer meni je za ovaj ticker rekao g.Warren Buffet a ja imam exkluzivu na njegove pickove.
Ja ipak više vjerujem Kucillu i Merlinu!
LKRI
Ak je to dionica koja mislim da je samo se ti lipari – ja ti odnio brdo toga zadnjih par dana taktikom opaljenja u grm da se vidi ima li zeceva, fazana, slonova…[wink]
[/quote]
pesek mislim da nije onda to ta… ovdje nije bilo nikakvih opaljenja u grm. sve ide po bidu, i kako kažem… ja sam kupio taman onoliko da mi nije žao ako krene rasti, te imam za još toliko ako će biti kakvih jačih "bid day-a". Zapravo… gotovo sam siguran da ne pričamo o istom, jer meni je za ovaj ticker rekao g.Warren Buffet a ja imam exkluzivu na njegove pickove.
[/quote]
U grm se moze opaliti i po bidu i po asku da se postigne isti efekt istjerivanja divljaci na cistinu [wink]. Bilo je i na toj dionici pucanja u grmlje, a divljaci auuuu koliko hoces.
[/quote]
1%
[/quote]
koji su pa ti?
[/quote]
Carevi.
[/quote]
koji su pa ti?
[/quote]
Bus naucil s vremenom nesto o povijesnim likovima PD foruma
[/quote]
aha… a jel imaju oni Ledo?
[/quote]
koji su pa ti?
[/quote]
[/quote]
[/quote]
sumnjam da ga ima i Warren Buffet
[/quote]
koji su pa ti?
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Nisam im broker pa ne znam
[/quote]
koji su pa ti?
[/quote]
[/quote]
[/quote]
sumnjam da ga ima i Warren Buffet
[/quote]
Ja ne sumnjam da Warren ni ne zna kaj je Ledo a kamoli da ga ima.
Nema još informanke, ali bojim se davas je i danas ivana7 ošišala, nisi li ivana7?
Nadam se da se polako rješavate šrot dionica, a napisao sam vam koje su to, građevinari, brodari, turisti, Podravka, HT,Kraš, i sl.
Kolega Plavi, s obzirom da uživate moje poštovanje kao jedan od ponajvećih burzovnih gurua, te "povijesnih ličnosti PD foruma", dopustite da se načelno složim sa vama da driveri prethodnog bull marketa gotovo nikada nisu driveri novog bull marketa.
Ipak… moram reagirati na dionicu KRAŠ. Zašto smatrate da je to šrot? Ja bih rekao da je to jedna pristojna defanzivna dionica koja IMHO u trenutnoj tržnoj cijeni ima popriličan value. Redovito isplačuje dividendu, nisko je zadužena, te nema ama baš nikakvih rizika poslovanja i nelikvidnosti, barem ne u obliku kojem su tome izloženi npr. građevinari.
Ako pričamo o kompaniji kao takvoj, ona ima određene negativnosti koje manje više svi znamo, ali na ovoj tržnoj cijeni te se "loše strane" ne mogu uzimati u count. Naime, Kraš je firma koja radi profitabilno već dugi niz godina i svake godine dodaje novu vrijednost na glavnicu a nema rizika bilance i sektora. Da se razumijemo… ovo nije growth dionica, ali dionica sa popriličnom maržom sigurnosti na ovim cjenovnim razinama. Ako uzmemo u obzir da je masa dionica već odradila popriličan rast i povećala multiple, mislim da je za investitora sklonog manjem riziku, KRAŠ vrlo logičen izbor. Naime ja ne vidi objekrivan razlog zašto bi se Kraš tržio na nešto malo više od polovice vrijednosti kapitala (kapitala koji svake godine stvara i stvarat će novu vrijednost).
nemam Kraš.
Nema još informanke, ali bojim se davas je i danas ivana7 ošišala, nisi li ivana7?
Nadam se da se polako rješavate šrot dionica, a napisao sam vam koje su to, građevinari, brodari, turisti, Podravka, HT,Kraš, i sl.
Kolega Plavi, s obzirom da uživate moje poštovanje kao jedan od ponajvećih burzovnih gurua, te "povijesnih ličnosti PD foruma", dopustite da se načelno složim sa vama da driveri prethodnog bull marketa gotovo nikada nisu driveri novog bull marketa.
Ipak… moram reagirati na dionicu KRAŠ. Zašto smatrate da je to šrot?
nemam Kraš.
[/quote]
Eto, sad vas je vaš društveno politički i moralni uzor u navlačenju samo naživcirao…………….ali morate razumjeti, te frustracije su uzrokovane teškim i traumatičnim novčanim gubicima u toj govnari……..šteta a izgradili ste tako divno prijateljstvo [bye]
treba samo pogledati zadnjih šest GFI Kraša pa vidjeti sav sjaj i raskoš sposobnosti predsjedničkog kandidata………….ni Marinac ne bi mogao bolje [lol]