Evo jedan post u stilu kolegice Ivane7!
Ima jedna dionica ko kojoj se gotovo ništa ne piše. Postala ružno pače! Očigledno su uvaženim kolegama investitorima promakli neki naoko sitni detalji a meni dali strong buy signal. Kada nakrcam koliko sam naumio možda napišem na što mislim ali trebati će mi jedno mjesec danas. Pad US tržišta mi ide na ruku – šteta je to ne iskoristiti.
Ulažite u znanje.
nije mi promakla, i dosadan si ako si ti taj s kojim se liparim već nekoliko dana. Ja sam za sada skupio dovoljno da mi ne bude krivo ako odleti gore, i taman da kupim još toliko ako se tržište malo zacrveni. Ako je to što ja mislim da jest, priznat ću ti da i ti imaš nešto znanja iako si rasprodo JNAF po 2000.
[/quote]
tko se nije nakrcao ddjh još stigne, ali ne još dugo…[wink]
Evo jedan post u stilu kolegice Ivane7!
Ima jedna dionica ko kojoj se gotovo ništa ne piše. Postala ružno pače! Očigledno su uvaženim kolegama investitorima promakli neki naoko sitni detalji a meni dali strong buy signal. Kada nakrcam koliko sam naumio možda napišem na što mislim ali trebati će mi jedno mjesec danas. Pad US tržišta mi ide na ruku – šteta je to ne iskoristiti.
Ulažite u znanje.
nije mi promakla, i dosadan si ako si ti taj s kojim se liparim već nekoliko dana. Ja sam za sada skupio dovoljno da mi ne bude krivo ako odleti gore, i taman da kupim još toliko ako se tržište malo zacrveni. Ako je to što ja mislim da jest, priznat ću ti da i ti imaš nešto znanja iako si rasprodo JNAF po 2000.
[/quote]
Gospon Gubernator. Ja se nikada ne liparim. Očigledno smo na različitim pozicijama. Što se Janafa tiče – no comment. [cool]
[/quote]
e pa ja se bome liparim, a pogotovo na ovoj dionici jer ako se netko nasere ispred mene onda mi i pokupi s obzirom da nije pretjerano likvidna.To će tek postati…
Evo vam i analize za sutra.
– naše tržište već danima pada,
– ali već danas pri kraju trgovanja je bio mali pomak ka većim cijenama.
– ja sam danas ulupala svu lovu na burzu, puno sam trgovala.
– a za sutra vidim rast i samo rast.
– na nekim dionicama koje imam će se nemilice tući.
– ali vidim rast skoro na svim dionicama, a neke i neće, neke su uvijek baksuzne.
– sutra će vam biti i prilike izići iz nekih dionica, iz nekih sektora.
– moj vam je savjet, ako ste se zahebali sutra vam je prilika prodati ta smeća pa i s gubitkom ako treba.
– još uvijek se da relativno jeftino ukrcati u većinu mojih dionica, jer još uvijek smo potcijenjeni,
– ali napominjem ovo ne važi za neke sektore privrede.
– osijećam kako ću sutra imati ponovno brutalnu zaradu, a taj osijećaj me još nikada nije prevario.
– I love this game.
Pozdrav !
p.s. zbog tvz. drukanja nisam navela imena dionica.
Bogami solidno smo rasli danas (tj jučer)…………………+0,00% ,više nego brutalno [smiley]
Nema još informanke, ali bojim se davas je i danas ivana7 ošišala, nisi li ivana7?
Nadam se da se polako rješavate šrot dionica, a napisao sam vam koje su to, građevinari, brodari, turisti, Podravka, HT,Kraš, i sl.
I da polako ulazite u perspektivne sektore / dionice.
Večer kolega prije svega.
Ovo što ste gore napisali pomalo graniči sa stanjem neobuzdanog ispijanja dobrog konjaka u ovo tmurno jesensko doba.
Pitanje za vas: Zašto, kako i zbog čega ste kazali da se rješavamo ovih dionica/sektora gore?
Koji su to sektori/dionice koje su za vas perspektivne?
Nemojte shvatiti da imam nesto protiv vas, nego me istinski zanima vaše viđenje.
[/quote]
To je barem lako pogoditi kolega………………treba kupovati ove kojih se kolega rješava i sve pet…………vi u koleginoj dionici a kolega u vašem kešu
može li bolje? [lol]
Informanka.
Dobro jutro radni narode.
– noćas sam malo slavila ovotjedne brutalne uspijehe na burzi.
– a i danas, odnosno već jućer, što ide brzo ovo vrijeme, također brutalno.
– I love this game.
Pozdrav !
Imam jako puno upita koje dionice, a to ne volim.
– ali u dionicama sam 100%, ništa neću kupovati pa što ne.
– da ne bi bilo 100% drukanje napisati ću i neke dionice koje nemam.
– ali očekujem rast na većini toga.
– BLJE, trebalo bi rasti, ali tu predlažem i jako veliki oprez, neki fond se tu iskrcava, a ušlo je jako puno trejdera koji su već ostvarili dobit za svoj burek, a oni su najopasniji.
– ERNT, tu se je povećala kupnja, sada ga neki fondovi i brane, ali ipak preporučujem oprez, matica im je ostvarila velike gubitke, čekati izviješće, ako bude o.k. ide gore.
– TISK, toga nemam mrzim Todorića, ali po nekom mojim kriterijima bi isto moralo ići gore, kupnja je zbilja jaka, nezgodno je tu isto kao i za BLJE jako puno trejdera.
– JNAF, toga imam puno, ako vam što znači sutra ga neću prodavati, tu je jako dobra svar jer tu trejdera više nema, bilo je više stepenica kada su izlazili, gospodin Viribus je virtualno izlazio još na 2.000kn, dionica je jako skupa kada gledamo njezin rast, ali taj rast ima i osnove na temelju FA. Tu sigurno ima još prostora za rast, netko to skuplja li ga skuplja, ali možda ostane neko vrijeme i na ovim cijenama.
– VDKT, po meni i tu bi mogao ići neki rast, nemam te dionice, savjetujem oprez kod građevinara. Dosta su jeftini, a možda za to postoji i dobar razlog.
– KODT, super izviješće, imam te dionice, a koje dobre ja nemam, ali tu nema trejdera, slabo je likvidna, obično nakon izviješća se cijena digne, pa investitori zaborave na izviješće i cijena dolje, pratim to i to je uvijek tako, to je bila super investicija kad je bila na 1.000kn kada sam se njome krcala, sada je skupa, ali i dalje dobra, ponavljam oprez zbog nelikvidnosti.
– LKPC, evo malo i tog sektora, netko to skuplja li ga skuplja, i tu sam puno zaradila, imam LKPC, ali o tom sektoru i toj dionici zbilja nemam pojma.
– ima i još toga, ali namjerno sam izabrala likvidne dionice kako bi drukanje svela na minimum.
– I love this game.
Pozdrav !
– evo kako je ovo završilo.
– BLJE +2.92%
– ERNT +0.02%
– TISK +0.75%
– JNAF +6.38%
– VDKT +3.73%
– KODT +4.31%
– LKPC +3.51%
– ili u prosijeku +3.09%
– ali mene nikada nisu zanimali ti prosijeci nego JNAF na +6.38%.
– I love this game.
Pozdrav !
– a za sutra vidim rast i samo rast.
– ali vidim rast skoro na svim dionicama, a neke i neće, neke su uvijek baksuzne.
Bogami solidno smo rasli danas (tj jučer)…………………+0,00% ,više nego brutalno [smiley]
[/quote]
– crobex pozitivna nula, ili napokon nakon dužeg perioda nije u crvenom, pogođeno.
– crobex10 završio u plusu +0.26%.
– samo morate kužiti i to kako je pogoditi rast za petak stvarno nezahvalna stvar, jer najćešće petkom cca 80% vjerojatnosti je da će burza ići u minus.
– navela sam vam i imena nekih dionica koje su sve završile u plusu.
– a moj portfelj je završio u brutalnom plusu.
– gospodine Volksbank,
– pa zar nisam za vas i vama slićne navela kako na burzi uvijek ima i baksuznih investitora.
– stvarno me ide, pogađam bez greške i još brutalnije zarađujem.
– I love this game.
Pozdrav !
e pa ja se bome liparim, a pogotovo na ovoj dionici jer ako se netko nasere ispred mene onda mi i pokupi s obzirom da nije pretjerano likvidna.To će tek postati…
Za mene ako nešto vrijedi onda vrijedi. I daleko više od parl lipa ne bi trebalo predstavljati problem. No to je stvar osobne percepcije.
Evo jedne simpatične pjesme koja se naravno ne odnosni na našu burzu i uvažene kolege:
[/quote]
– crobex pozitivna nula, ili napokon nakon dužeg perioda nije u crvenom, pogođeno.
– crobex10 završio u plusu +0.26%.
– samo morate kužiti i to kako je pogoditi rast za petak stvarno nezahvalna stvar, jer najćešće petkom cca 80% vjerojatnosti je da će burza ići u minus.
– navela sam vam i imena nekih dionica koje su sve završile u plusu.
– a moj portfelj je završio u brutalnom plusu.
– gospodine Volksbank,
– pa zar nisam za vas i vama slićne navela kako na burzi uvijek ima i baksuznih investitora.
– stvarno me ide, pogađam bez greške i još brutalnije zarađujem.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Ne berite vi brigu oko mog portfelja………..Zaba i PBZ su mi u brutalnom plusu…………a i ulaz na 200 kn u HT mi se čini jako OK……………….iako ja ne volim te spike oko novca
rekli bi naši stari u narodnoj poslovici (koja se naravno ne odnosi na vas) ……budale pokazuju novac a djeca golu guzicu
Nekako mi se čini da bi nam burzica mogla opet nizbrdo…………….deflacija je sve žešća
još ako iz bilo kojeg razloga padne proračun moglo bi biti jako traumatično
U svakom slučaju dobro je biti u jakim dionicama HT, PBZ i ZABA (a gledam i Croatiu)
Ak je to dionica koja mislim da je samo se ti lipari – ja ti odnio brdo toga zadnjih par dana taktikom opaljenja u grm da se vidi ima li zeceva, fazana, slonova…[wink]
Ak je to dionica koja mislim da je samo se ti lipari – ja ti odnio brdo toga zadnjih par dana taktikom opaljenja u grm da se vidi ima li zeceva, fazana, slonova…[wink]
[/quote]
pesek mislim da nije onda to ta… ovdje nije bilo nikakvih opaljenja u grm. sve ide po bidu, i kako kažem… ja sam kupio taman onoliko da mi nije žao ako krene rasti, te imam za još toliko ako će biti kakvih jačih "bid day-a". Zapravo… gotovo sam siguran da ne pričamo o istom, jer meni je za ovaj ticker rekao g.Warren Buffet a ja imam exkluzivu na njegove pickove.
[/quote]
pesek mislim da nije onda to ta… ovdje nije bilo nikakvih opaljenja u grm. sve ide po bidu, i kako kažem… ja sam kupio taman onoliko da mi nije žao ako krene rasti, te imam za još toliko ako će biti kakvih jačih "bid day-a". Zapravo… gotovo sam siguran da ne pričamo o istom, jer meni je za ovaj ticker rekao g.Warren Buffet a ja imam exkluzivu na njegove pickove.
[/quote]
U grm se moze opaliti i po bidu i po asku da se postigne isti efekt istjerivanja divljaci na cistinu [wink]. Bilo je i na toj dionici pucanja u grmlje, a divljaci auuuu koliko hoces.