[lol]
[/quote]
Ivana7 je dobro informirana, putem privatnih poruka raspituje se o dionicama ,a ako porastu zasluge za dobar odabir pripisuje sebi čak i ako ih nije kupila [wink]
[/quote]
Nema veze. Mene veseli da smo ju onaj indijanac i ja osisali na PODR pa nek sad pijeva pijesmice dokle hoce [lol]
[/quote]
Dobro što ste nju ali omaklo vam se pa ste i mene…. [lol]
[lol]
[/quote]
Ivana7 je dobro informirana, putem privatnih poruka raspituje se o dionicama ,a ako porastu zasluge za dobar odabir pripisuje sebi čak i ako ih nije kupila [wink]
[/quote]
Nema veze. Mene veseli da smo ju onaj indijanac i ja osisali na PODR pa nek sad pijeva pijesmice dokle hoce [lol]
[/quote]
[/quote]
Kak smo tebe ak tebi nismo uvalili nista, a nismo?
[lol]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Kak smo tebe ak tebi nismo uvalili nista, a nismo?
[/quote]
nema veze, ja sam sam svoj majstor… [lol] ..bem ti konferencije i seminare za vrijeme trgovanja [angry]
nema veze, ja sam sam svoj majstor… [lol] ..bem ti konferencije i seminare za vrijeme trgovanja [angry]
Ajde ajde – ti si ulagao u znanje, a mi u frizeraj [lol]
Ne vidim da sam išta ovdje krivoga naveo !
VDKT je bio prije mjesec dana bio skoro 500 a danas je išo i po 400 kaj to nije i dosta više od 20%
Drukanje nije navođenje statistički dokazane istine nego laganje i izmišljanje
S to mislite kolega kakvo ce biti izvjesce?
[/quote]
Mislim da će izvješće biti dobro
Shodno cijeni mislim da ni loše izvješće ne bi moglo
spustiti cijenu ove dionice koja je već iovako na visini firme u stečaju
koja VDKT itekako nije podsjetio bih na prošlo odlično izvješće te mislim
da će i ovo biti u istome stilu dobro.
Viadukt je i prije krize znao imati poneka izvješća loša ali to nije značilo ništa na godišnjoj razini nego jednostavno neke se mjesece naplate neki poslovi a neke ne pa takva su i izvješča
no na kraju godine je do sada uvjek bilo pozitivno
Molio bih korisnike foruma da mi _obavezno_na svaki post zalijepe jedinicu. Želim postati crveni forumaš, a već sam mjesecima žute boje.
– izgleda ću vam se i ja morati pridružiti u toj crvenoj zajednici.
– ne vole nas, mrze nas, a sve im lijepo pišemo.
– samo je trebalo ulagati u ono što ste vi pisali.
– a oni nas nazvali da smo neka zločinačka organizacija.
– kada dobijemo zvijezde petokrake, a gospodin plavi je najbliži.
– tada ćemo morati i ime promijeniti.
– bilo bi jako zgodno crvena banda.
– ona je ionako dugo žarila i palila na ovim prostorima.
– samo ja nisam te ideologije, ali zar je bitna ideologija.
– I love this game.
Pozdrav !
Ivana pusti nogomet………….nego daj neki zicer, ali da nije Podravka ili Atlantska [lol]
– napisala sam zicer, ali ga više nema, vjerojatno moderatori mrze sport na ovoj temi.
– ali zar nisam napisala, navijajte za Dinamo, a kladite se na Ajxa.
– ali me ide, pa stalno dobijam.
– I love this game.
Pozdrav !
Što netko ima manju ocjenu forumaša, to je znak da se radi o kvalitetnijem forumašu.
Vrijedi i obrnuto.
Ovi koji imaju bolje ocjene, sami sebi dodjeljuju ocjene, to vam je problem frustracije tih istih koji se na ovaj način manifestira.
A mogući problem koji imaju je i ovaj, a tu im piše odmah i prijedlog kako isti riješiti:
http://www.scumdoctor.com/Croatian/sexual-health/erectile-dysfunction/index.html
Nemojte sami sebi dodijeljivati 100-ice, potražite pomoć
Ja uopće na te ocijene ne gledam, niti ne znam kako sam ocijenjen, to je irelevantno.
A što je best buy za iduće dane?
Pa sve se zna.
Treba samo uložiti u znanje.
Evo vam i analize za sutra.
– naše tržište već danima pada,
– ali već danas pri kraju trgovanja je bio mali pomak ka većim cijenama.
– ja sam danas ulupala svu lovu na burzu, puno sam trgovala.
– a za sutra vidim rast i samo rast.
– na nekim dionicama koje imam će se nemilice tući.
– ali vidim rast skoro na svim dionicama, a neke i neće, neke su uvijek baksuzne.
– sutra će vam biti i prilike izići iz nekih dionica, iz nekih sektora.
– moj vam je savjet, ako ste se zahebali sutra vam je prilika prodati ta smeća pa i s gubitkom ako treba.
– još uvijek se da relativno jeftino ukrcati u većinu mojih dionica, jer još uvijek smo potcijenjeni,
– ali napominjem ovo ne važi za neke sektore privrede.
– osijećam kako ću sutra imati ponovno brutalnu zaradu, a taj osijećaj me još nikada nije prevario.
– I love this game.
Pozdrav !
p.s. zbog tvz. drukanja nisam navela imena dionica.
vidjeli ste sta sam Vam napiso da je best buy i dali su mi kuljaka
juce su mi isto tako dali kad sam napiso da milan pobjedjuje real ili nek igraju ako se nece kockati da milan nece izgubiti
pofuk
pozdrav iz sjetnog zagreb grada
– te jedinice su vam uvalili oni neodgovorni članovi ovoga foruma.
– ali gledam vaše ocijene, pa vi ste pravi odlikaš.
– stvarno ne kužim zbog čega je jedan ovakav odlikaš još uvijek moderiran.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
pa ajte molim Vas ako Vam nije tesko poduzmite nesto da me se odmemorira kako ne bi trebo Oli Rehna zvati……….ipak ste Vi zena i Vas ce poslusati…………da i prosim da mi usput sad posaljete na p.m. kaj bi na mom mjestu sutra kupili
unaprijed hvala
pofuk
Evo vam i analize za sutra.
– naše tržište već danima pada,
– ali već danas pri kraju trgovanja je bio mali pomak ka većim cijenama.
– ja sam danas ulupala svu lovu na burzu, puno sam trgovala.
– a za sutra vidim rast i samo rast.
– na nekim dionicama koje imam će se nemilice tući.
– ali vidim rast skoro na svim dionicama, a neke i neće, neke su uvijek baksuzne.
– sutra će vam biti i prilike izići iz nekih dionica, iz nekih sektora.
– moj vam je savjet, ako ste se zahebali sutra vam je prilika prodati ta smeća pa i s gubitkom ako treba.
– još uvijek se da relativno jeftino ukrcati u većinu mojih dionica, jer još uvijek smo potcijenjeni,
– ali napominjem ovo ne važi za neke sektore privrede.
– osijećam kako ću sutra imati ponovno brutalnu zaradu, a taj osijećaj me još nikada nije prevario.
– I love this game.
Pozdrav !
p.s. zbog tvz. drukanja nisam navela imena dionica.
napisite ,napisite molim Vas ime dionice…….Vi uvijek tocno napisete …….napisite molim Vas da i mi sitna raja nesto čvaknemo love na burzi
pofuk
Evo mozgalica za znalce.
ORS
Po fundamentima debelo podcijenjena a prodavali su ju masovno insideri u zadnje vrijeme (20% od ukupnog floata).
Kome vjerovati? Fundamentima ili insiderima? 🙂
http://www.finviz.com/quote.ashx?t=ors
http://www.mffais.com/ors
Trenutna cijena 0.97$
Proteklih 5 godina EPS: 0.380 _ 0.327 _ 0.239 _ 0.117 _ 0.292
Proteklih 5 kvartala EPS: 0.078 _ 0.072 _ 0.166 _ 0.098 _ 0.051
P/E 2.37
P/B 0.54
P/S 0.29
[lol]