– evo dragi gospodine Volksbank i za vas post koji obavezno morate pročitati u njemu su svi ziceri nabrojani.
– post na temi best buy, strana 1.355, datum 22.10.09 u 21.19 sati.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Hvala kolegice………………evo pregledao sam taj vaš post, jedino mi se čini da su to savjeti za distribuciju a ne akumulaciju [lol]
Molio bih korisnike foruma da mi _obavezno_na svaki post zalijepe jedinicu. Želim postati crveni forumaš, a već sam mjesecima žute boje. Ili ćete mi pojačati dozu kuljagera ili ću si morat počet otvarati alternickove da si ih sam dijelim. hvala.
Molio bih korisnike foruma da mi _obavezno_na svaki post zalijepe jedinicu. Želim postati crveni forumaš, a već sam mjesecima žute boje. Ili ćete mi pojačati dozu kuljagera ili ću si morat počet otvarati alternickove da si ih sam dijelim. hvala.
Nemoj tak – past ces u Ivaninim ocima jako. Nize od dna
Nego ima tko da je iskusan i reklo bi se dobro informiran da nam kaže dokle bi moglo Belje………..
Pitaj PBZ kad se misle prestat ekipu kititi ko danas pa ces dobiti odgovor [wink]
Nego ima tko da je iskusan i reklo bi se dobro informiran da nam kaže dokle bi moglo Belje………..
do sljedeće sjetve… [thumbsup]
Kolega G pitao sam da se javi netko iskusan i dobro informiran………..
[lol]
[lol]
[/quote]
Ivana7 je dobro informirana, putem privatnih poruka raspituje se o dionicama ,a ako porastu zasluge za dobar odabir pripisuje sebi čak i ako ih nije kupila [wink]
[lol]
[/quote]
Ivana7 je dobro informirana, putem privatnih poruka raspituje se o dionicama ,a ako porastu zasluge za dobar odabir pripisuje sebi čak i ako ih nije kupila [wink]
[/quote]
Što, zar ste i vi to kolega uočili……………malena je "pokrala" sve što se od dobrih ideja dalo pokrasti [kiss]
Pa onda pijeva pijesmice…………….
Kolega G pitao sam da se javi netko iskusan i dobro informiran………..
Tu ste u pravu. nit sam iskusan, nit sam informiran. [wink]
[lol]
[/quote]
[/quote]
Nema veze. Mene veseli da smo ju onaj indijanac i ja osisali na PODR pa nek sad pijeva pijesmice dokle hoce [lol]