Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ivana pusti nogomet………….nego daj neki zicer, ali da nije Podravka ili Atlantska [lol]

– evo dragi gospodine Volksbank i za vas post koji obavezno morate pročitati u njemu su svi ziceri nabrojani.
– post na temi best buy, strana 1.355, datum 22.10.09 u 21.19 sati.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Hvala kolegice………………evo pregledao sam taj vaš post, jedino mi se čini da su to savjeti za distribuciju a ne akumulaciju [lol]

Molio bih korisnike foruma da mi _obavezno_na svaki post zalijepe jedinicu. Želim postati crveni forumaš, a već sam mjesecima žute boje. Ili ćete mi pojačati dozu kuljagera ili ću si morat počet otvarati alternickove da si ih sam dijelim. hvala.

I'LL BE BACK

Nego ima tko da je iskusan i reklo bi se dobro informiran da nam kaže dokle bi moglo Belje………..

Molio bih korisnike foruma da mi _obavezno_na svaki post zalijepe jedinicu. Želim postati crveni forumaš, a već sam mjesecima žute boje. Ili ćete mi pojačati dozu kuljagera ili ću si morat počet otvarati alternickove da si ih sam dijelim. hvala.

Nemoj tak – past ces u Ivaninim ocima jako. Nize od dna

Nego ima tko da je iskusan i reklo bi se dobro informiran da nam kaže dokle bi moglo Belje………..

Pitaj PBZ kad se misle prestat ekipu kititi ko danas pa ces dobiti odgovor [wink]

do sljedeće sjetve… [thumbsup]

I'LL BE BACK

Kolega G pitao sam da se javi netko iskusan i dobro informiran………..

[lol]

[lol]
[/quote]

Ivana7 je dobro informirana, putem privatnih poruka raspituje se o dionicama ,a ako porastu zasluge za dobar odabir pripisuje sebi čak i ako ih nije kupila [wink]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

[lol]
[/quote]

Ivana7 je dobro informirana, putem privatnih poruka raspituje se o dionicama ,a ako porastu zasluge za dobar odabir pripisuje sebi čak i ako ih nije kupila [wink]
[/quote]

Što, zar ste i vi to kolega uočili……………malena je "pokrala" sve što se od dobrih ideja dalo pokrasti [kiss]

Pa onda pijeva pijesmice…………….

Tu ste u pravu. nit sam iskusan, nit sam informiran. [wink]

I'LL BE BACK

[lol]
[/quote]

[/quote]

Nema veze. Mene veseli da smo ju onaj indijanac i ja osisali na PODR pa nek sad pijeva pijesmice dokle hoce [lol]

New Report

Close