Sada bih vam tu napisala i kuda bi mogla sutra naša burza i mišljenje za kretanje cijena nekih dionica.
– ipak su moje prognoze 99.99% točne.
– ali ima li kakvog smisla davati bilo kakve prognoze zbog ovih pustih jedinica kojima ste me nagradili.
– ali na burzi ja sam stvarno zločesta i igram dosta pokvarenu igru.
– tko zna kakve ću vam danas postaviti mine.
– baš smišljam, što bi bilo najbolje.
– na kojoj vam dionici napraviti paniku.
– uvijek vas zahebem s nekim velikim nalogom.
– ali svu tu pokvarenu igricu me je naučio igrati gospodin Dinko.
– a vi ko ovčice, a kako bi i drugo.
– čudite se i ništa vam nije jasno kako ste ošišani.
– i uvijek isto, pa ovo postaje bar za mene previše smiješna igrica.
– I love this game.
Pozdrav !
Ivana, daj ti nama nemoj vrdati, nije poanta onog posta rušenje Atlantske ili Crobexa, nego to što računaš promet duplo, i za kupca i za prodavača (valjda ne treba crtati), a to su elementarne stvari, što nije za očekivati od tako iskusnog ulagača. Kako samo spretno izvrdavaš. Svaka čast.
Ivana, daj ti nama nemoj vrdati, nije poanta onog posta rušenje Atlantske ili Crobexa, nego to što računaš promet duplo, i za kupca i za prodavača (valjda ne treba crtati), a to su elementarne stvari, što nije za očekivati od tako iskusnog ulagača. Kako samo spretno izvrdavaš. Svaka čast.
– kod brzog pisanja gdje puno ne mislim na pisanje nego na trgovanje i što dalje raditi s lovom dolazi i do takvih glupih grešaka.
– greške pravim i pri trgovanju np. ovih dana PODR.
– poanta toga posta je bila kako smo banana burza s nikakvim prometom gdje moje trgovanje utječe na promijenu crobexa.
– a greška je učinjena jer nisam napisala kako sam tim novcima kupovala neke druge xy dionice nego sam napisala tako kako sam napisala, pa nisam toliko glupa.
– I love this game.
Pozdrav !
– greške pravim i pri trgovanju np. ovih dana PODR.
To se dogodi kad pastir koji sisa ovce naleti na el figara koji sisa pastire [wink]. Srecom, sisanje ne boli.
Sada bih vam tu napisala i kuda bi mogla sutra naša burza i mišljenje za kretanje cijena nekih dionica.
– ipak su moje prognoze 99.99% točne.
– ali ima li kakvog smisla davati bilo kakve prognoze zbog ovih pustih jedinica kojima ste me nagradili.
– ali na burzi ja sam stvarno zločesta i igram dosta pokvarenu igru.
– tko zna kakve ću vam danas postaviti mine.
– baš smišljam, što bi bilo najbolje.
– na kojoj vam dionici napraviti paniku.
– uvijek vas zahebem s nekim velikim nalogom.
– ali svu tu pokvarenu igricu me je naučio igrati gospodin Dinko.
– a vi ko ovčice, a kako bi i drugo.
– čudite se i ništa vam nije jasno kako ste ošišani.
– i uvijek isto, pa ovo postaje bar za mene previše smiješna igrica.
– I love this game.
Pozdrav !
– naša ekonomija je u brutalnom rasulu i korupciji,
– osim pojedinih iznimki ovo je brutalno prenapumpano u odnosu na brutalno rasulo realnog sektora,
– likvidnost je brutalno niska u našoj maloj državici,
– Rohatinski se izgleda sprema brutalno napustiti kormilo – na to me navodi brutalno defetistički
nastup prošlog tjedna,
– vani je krenulo brutalno iskrcavanje u EU i futuresi su počeli brutalno padati.
Zaključak: mislim da je brutalno vrijeme pred nama a za neke i brutalna pušiona. Ulažite u znanje – sagledajte činjenice – istuširajte se hladnom vodom prije nego išta učinite.
To se dogodi kad pastir koji sisa ovce naleti na el figara koji sisa pastire [wink]. Srecom, sisanje ne boli.
[/quote]
Ma gledajte kolegice Ivana, stvar je jednostavna. U zadnje vrijeme ste toliko vunu nakupili da mi vas je žao bilo gledati kako se zlopatite vukući je i mučeći se.
Pa rekoh, da vam malo pomognem nositi teret…………… [kiss] [kiss]
Osim toga, budući da vi danonoćno šišate "svoje ovčice", zaključio sam da i zgodne pastirice treba frizirati, pa sam tako otvorio frizerski obrt za zgodne cure poput vas, zove se "Kod Merlina".
Nego jeste zadovljna sa pramenovima?
PS sad ste mirna mjesec dana
[/quote]
Ma gledajte kolegice Ivana, stvar je jednostavna. U zadnje vrijeme ste toliko vunu nakupili da mi vas je žao bilo gledati kako se zlopatite vukući je i mučeći se.
Pa rekoh, da vam malo pomognem nositi teret…………… [kiss] [kiss]
Osim toga, budući da vi danonoćno šišate "svoje ovčice", zaključio sam da i zgodne pastirice treba frizirati, pa sam tako otvorio frizerski obrt za zgodne cure poput vas, zove se "Kod Merlina".
Nego jeste zadovljna sa pramenovima?
PS sad ste mirna mjesec dana
[/quote]
Sve je to ok samo ste trebali frizeraju dati ime "El Figaro"
p.s.
Pa s obzirom na cijenu tretmana mora biti zadovoljna pramenovima
ja ne znam šta je ovo al meni portfelj svaki dan raste i kad crobex pada i kad raste . mome portfelju je to svejedno. Evo danas mi potegnuo plastik fantastik [rolleyes].
A svi jako dobro znamo šta se uskoro događa sa dionicama koje su zelene na dan kada je sve crveno [thumbsup]
Poštovane kolege,
po svemu sudeći dobro se držimo i neće biti ozbiljnijeg pada.
Još sam cca. 100k u kešu, što da kupim???
Toda pumpa svoje dionice to mi je sumljivo,
građevinari pa i (IGH i DLKV) isto sumljivi,
brodari dugo ravna crta,
ostala industrija tipa Viro, Kras to već imam,
JNAF, PTKM, LKPC punu rasli u zadnje vrijeme
Molim savjete???
Poštovane kolege,
po svemu sudeći dobro se držimo i neće biti ozbiljnijeg pada.
Još sam cca. 100k u kešu, što da kupim???
Toda pumpa svoje dionice to mi je sumljivo,
građevinari pa i (IGH i DLKV) isto sumljivi,
brodari dugo ravna crta,
ostala industrija tipa Viro, Kras to već imam,
JNAF, PTKM, LKPC punu rasli u zadnje vrijeme
Molim savjete???
evo ja cu Vam reci
ako je barcelona kompletna stavite slobodno 25 dionica vira na pobjedu protiv rusa u gostima u sljedecem kolu lige prvaka
ajoj sad sam vidio da imate keša
stavite 10 000 kuna na barcelonu dakle protiv rusa
pofuk