Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A jesi vidio zadnjih 15 minuta u Americi?! [shocked]

Meni to izgleda kao da je nafta išla prebrzo gore pa su se uplašili inflacije i povećanja kamatnih stopa.

Ima neko drugi objašnjenje ?
[/quote]

Nebi se složio

kao prvo pad se dogodio jer je wfc degradiran u sell..i fin sektor je potonuo nakon toga

a drugo za nas u dionicama, dao bog da FED povisi kamate jer bi to značilo da se USA stvarno oporavlja a to bi izazvalo lijepu akciju i masovno udaranje po ask-u i lijepi rast…

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Dobro jutro radni narode.

– jutros sam se malo zahebavala na ovoj našoj prelijepoj burzici.
– ne znam što mi bi, ali brutalno sam rušila cijene nekih dionica.
– a usput sam vam srušila i ovaj crobex.
– žalosno ali istinito je kako je samo moj promet cca 20%.
i 20% oni koji su od mene kupili dionice.
– i to vam dođe cca 50% prometa burze, jadno i žalosno.

– I love this game.
Pozdrav !

Evo jedan stari post (7.8.09. 10:43), samo da vidite s kim ovdje imamo posla.
[/quote]

Mislim da zaslužuje ulazak u Hall of Fame…………… [thumbsup]

Dobro jutro radni narode.

– jutros sam se malo zahebavala na ovoj našoj prelijepoj burzici.
– ne znam što mi bi, ali brutalno sam rušila cijene nekih dionica.
– a usput sam vam srušila i ovaj crobex.
– žalosno ali istinito je kako je samo moj promet cca 20%.
i 20% oni koji su od mene kupili dionice.
– i to vam dođe cca 50% prometa burze, jadno i žalosno.

– I love this game.
Pozdrav !

Evo jedan stari post (7.8.09. 10:43), samo da vidite s kim ovdje imamo posla.
[/quote]

[/quote]
cekaj da dobimo post koji je napisala na americkim forumima danas……….da vidimo kak je tam danas srusila trziste
pofuk

Ima……………downgradalo rejting Wells Fargu

Dobro, ali je bilo hrpu dobrih financijskih izvještaja.

Ne sviđa mi se što je S&P probio 1100, a onda pao ko kamen.

Uhapsili su prvo Rajaratmana, pa onda Marinca, Šestaka, Horvata. Kerum se razvodi. Skupilo se dosta toga, nije čudo što ljudi prodaju.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Uhapsili su prvo Rajaratmana, pa onda Marinca, Šestaka, Horvata. Kerum se razvodi. Skupilo se dosta toga, nije čudo što ljudi prodaju.
[/quote]

Ali opet ima i dobrih vijesti………………Ivana7 je slobodna i nezauzeta…………….a ima iskustva sa kuhanjem Podravka juha………….možda bi mogla ući u Upravu [smiley]

[/quote]

Ali opet ima i dobrih vijesti………………Ivana7 je slobodna i nezauzeta…………….a ima iskustva sa kuhanjem Podravka juha………….možda bi mogla ući u Upravu [smiley]
[/quote]

Na ljutu ranu, ljutu travu [smiley]

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Dobro je to ona srušila, Crobex je završio sa +0,71% taj dan.

– kao prvo dobro veče !
– odakle sada početi, kad tu nisam pisala, ovu temu je trebalo tražiti na dosta udaljenim stranicama.
– a sada treba vremena za sve i pročitati.
– ima dosta gluposti ali se nađe i koja pametna.

– gospodine Twixer.
– ja zbilja nikada nisam kupovala taj crobex, i jučer crobex u minusu a ja u brutalnom plusu.
– taj dan sam izlazila iz ATPL, nemilice ju rušila, jer mi je bio cilj izići iz dionice i pokupiti profit koji sam ostvarila.

– I love this game.
Pozdrav !

– kao prvo dobro veče !
– odakle sada početi, kad tu nisam pisala, ovu temu je trebalo tražiti na dosta udaljenim stranicama.

– gospodine Twixer.
– ja zbilja nikada nisam kupovala taj crobex, i jučer crobex u minusu a ja u brutalnom plusu.
– taj dan sam izlazila iz ATPL, nemilice ju rušila, jer mi je bio cilj izići iz dionice i pokupiti profit koji sam ostvarila.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
istina,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ta žena nikada ne laže……………….sad sam provjerio kak se trgovalo taj dan i vidi se po stilu i količini trgovanja da je to samo ona mogla biti
pofuk

pa ti si onda milijuner kad si zaradio na te tisuće i tisuće posto. blago tebi. takav jedan znalac… pa prije 3 tjedna si lupetao da se neću usrećiti s Ledom, a već sam tada imao 80%. Od onda je još otišo 50%. Za atlantsku si govorio da će propasti u provaliju sa 1100. Argumenti nikakvi. Naravno da se dogodilo sve suprotno, kao i obično. Možeš ti zaraditii milijun posto, ali lupetaš gluposti konstantno.

Ajd ne pretjeruj, pa ni Buffet nije nepogrešiv a kamoli ja… [lol]
Ledo te usrećio isključivo radi priče o prodaji. A nije ga burza iznenada prepoznala i počela više vrednovati radi fundamenata ili poslovanja.

I na koju foru imaš preko 100% na LEDU ako ga kupuješ već dulje od godinu dana? Prosjek ti je sigurno daleko veći. Ili ćeš sad mudro ustvrditi da si sve pare čuvao baš za one dane kad je LEDO bio ispod 3000?
[/quote]

prosjek mi je i manji 3000 kad bih išao tjerat mak na konac, tako da imam i dobrih 150% na Ledu. S time da mi čini 30% portfelja (sad i više kad je narastao) Počeo sam ga kupovati krajem prošle godine po 4000 do 3500 kad je kupovao AZ, veći dio prodao po 5K do 4500, zatim u padu od 4000 do 2500 ali ovaj puta veće količine i gore do 3500. A i znao sam ga usputno zatrejdat (s manjom količinom, naravno). Jebe se meni da li će mi dionicu vrednovati neuki dilberi na ZSE ili će morati doći krupni kapital da ga vrednuje. Fer value je fer value. Bez brige,ne čekaju u redu da kupe IGH. Kolega, morate učiti zašto se uopće oko nekih firmi motaju neke krupne ribe, a oko nekih baš i ne. Svi bi se vozili u mercedesu, je al mercedes treba platit dragi kolega.

I'LL BE BACK

– danas tokom dana sam napisala 2 posta što sam radila na burzi.
– normalno kako ste moj uradak ocijenili jedinicama.

– ali je činjenica kako sam ja danas mnoge na burzi zahebala svojim teško pokvarenim radnjama.
– ali zakonom dopuštenih.
– velikim nalozima na prodaji sam rušila cijene nekih dionica.
– ali ja jeftino niti nisam prodavala.
– to ste prodavali vi koji ste se gurali ispred mene s svojim malim nalozima.

– ovo danas je veliku većinu vas iznenadilo, mene nije.

– I love this game.
Pozdrav !

– kao prvo dobro veče !

– gospodine Twixer.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Do trenutka kada si ti napisala post 10:46. ATPL se kretao u rasponu od 1095 do 1121. Od trenutka kada si objavila da si rušila, kretao se u rasponu od 1100 do 1146 i zadnja cijena je bila 1137. Usprkos tvom rušenju ATPL je završio na +0,61%.

Drugi put više strpljenja i rezultat će biti bolji.

– danas tokom dana sam napisala 2 posta što sam radila na burzi.
– normalno kako ste moj uradak ocijenili jedinicama.

– ali je činjenica kako sam ja danas mnoge na burzi zahebala svojim teško pokvarenim radnjama.
– ali zakonom dopuštenih.
– velikim nalozima na prodaji sam rušila cijene nekih dionica.
– ali ja jeftino niti nisam prodavala.
– to ste prodavali vi koji ste se gurali ispred mene s svojim malim nalozima.

– ovo danas je veliku većinu vas iznenadilo, mene nije.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Kako sada stoje stvari, izgleda da su dobro napravil što su se ugurali na prodaju ispred tebe.

New Report

Close