Pa možeš i ovdje staviti graf, ovo je ionako miš maš tema gdje se ponekad može nešto korisno pročitati.
Ali kad market pada a ATPL stoji u mjestu, kakav je to znak?
To je obično znak snage.Međutim to nije slučaj kod ATPL, jer ona stoji na mjestu a market nije padao nego rastao.Evo stavio sam graf koji pokazuje situaciju kretanja cijene Atpl i Chaikin money flow koji prati akumulaciju i distribuciju.Obično kad signal padne ispod 0 onda znači da je dionica pod distribucijom, ali ono što je puno znakovitije je što graf pokazuje da cijena stoji na mjestu a CMF konstantno pada dajući do znanja da "smart money" vrlo vješto bez fluktuacije cijene distribuira dionicu.
Pa i Inu je netko bio spreman platiti 2.800kn po dionici bez obzira na trenutne fundamente a gle kako je završila cijena nakon ponude… [rolleyes]
Preuzimanja unose sasvim novi element u igru.
ATPL je pušing jer je propustila bar 20% rasta. Pad i dalje ostaje realna mogućnost.
Znanje ulažem na burzu gdje se znanje može bolje kapitalizirati nego kod nas. Kad na bilo čemu zaradiš preko 1.000% onda mi se javi.
To je obično znak snage.Međutim to nije slučaj kod ATPL, jer ona stoji na mjestu a market nije padao nego rastao.Evo stavio sam graf koji pokazuje situaciju kretanja cijene Atpl i Chaikin money flow koji prati akumulaciju i distribuciju.Obično kad signal padne ispod 0 onda znači da je dionica pod distribucijom, ali ono što je puno znakovitije je što graf pokazuje da cijena stoji na mjestu a CMF konstantno pada dajući do znanja da "smart money" vrlo vješto bez fluktuacije cijene distribuira dionicu.
Evo ti 100, nije mi palo na pamet gledati Chaikina. [thumbsup]
Dakle moglo bi se desiti da joj izmaknu tlo pod nogama, to jest podršku. Pogotovo ako se zalomi i novi pad BDI u isto vrijeme.
Informanka.
– i danas u plusuuuuuuuuuuu +9.358kn.
– što vam je burza, kalkuliram s sigurnim minusom a ono završim u plusu.
– dobro sam ono jutros napisala za amere, spasili nas.
– a ja sam danas tokom dana bila u šopingu ali ne dionice, po dućanima.
– kupila sam nešto malo i dionica, normalno jeftino.
– jutros sam vam nešto uvalila skupo i to bi bilo to.
– možda će ovi koji su malo pametniji kužiti kako se je smanjila prodaja na nekim dionicama.
– ma nije je ni bilo, to sam ja poskidala neke veće naloge i to je to.
– I love this game.
Pozdrav !
Nego gdje je danas pastiričina ekipa………………. tilt tilt tilt tilt??? [huh]
Malo se iskrcavaju. Ja čekam da se iz jedne pozicije iskrcaju a onda ću to napucati da mi se više ne vrate u dionicu. [cool]
Uvažena i duboko štovana koleginice,
ako Vas veseli gore navedeni plus na sva Vaša brutalna ulaganja sa astronomskim ciframa moram priznati da počinjem sumnjati u prijašnje brutalne postove. Jeste li štogod pokratili? Imate li kakav savjet za ulaganje sutra? Kuda će burza?
Pa i Inu je netko bio spreman platiti 2.800kn po dionici bez obzira na trenutne fundamente a gle kako je završila cijena nakon ponude… [rolleyes]
Preuzimanja unose sasvim novi element u igru.
ATPL je pušing jer je propustila bar 20% rasta. Pad i dalje ostaje realna mogućnost.
Znanje ulažem na burzu gdje se znanje može bolje kapitalizirati nego kod nas. Kad na bilo čemu zaradiš preko 1.000% onda mi se javi.
kakve ti gluposti pišeš, po tom si rekorder. lupetao si prije tri tjedna da se neću usrečiti sa Ledom a on još potego 50% (ukupno cca 150% na ledu). Onda si napiso i tu se svađo samnom da će ATPL u provaliju, a o tome da si sve rasprodo po 1350 crobex što je i dokumentirano ovdje da ne govorim. Di je ta burza gdje si ti sa svojim "znanjem" zaradio 1000% pa da si ja zaradim za zlatne slavine, i za dvorac da zaradim usput… svašta…
Informanka.
– možda će ovi koji su malo pametniji kužiti kako se je smanjila prodaja na nekim dionicama.
– I love this game.
Pozdrav !
pa kaj Vi i u ducanima kupujete dionice?????????????????????????
………….moram podhitno nazvati svog mentora da ubuduce Vas citira a ne onog birtijasa bafeta
pofuk
Informanka.
– I love this game.
Pozdrav !
………….moram podhitno nazvati svog mentora da ubuduce Vas citira a ne onog birtijasa bafeta
pofuk
[/quote]
gospon pofuk, blackberry……blackberry…..
Informanka.
– I love this game.
Pozdrav !
pofuk
[/quote]
gospon pofuk, blackberry……blackberry…..
[/quote]
pa treba ih onda nazvati u sjediste firme da ih ivana7 reklamira a ne onaj lažov od bono voxa
pofuk
kakve ti gluposti pišeš, po tom si rekorder. lupetao si prije tri tjedna da se neću usrečiti sa Ledom a on još potego 50% (ukupno cca 150% na ledu). Onda si napiso i tu se svađo samnom da će ATPL u provaliju, a o tome da si sve rasprodo po 1350 crobex što je i dokumentirano ovdje da ne govorim. Di je ta burza gdje si ti sa svojim "znanjem" zaradio 1000% pa da si ja zaradim za zlatne slavine, i za dvorac da zaradim usput… svašta…
Pa i ne bi se usrećio da nije potencijalnog preuzimanja, tek je nedavno LEDO nadmašio Crobex po performansama ove godine.
ATPL je tako zaostala za svjetskim brodarima da je to žalosno. Meni je to ekvivalent provalije. Tebi nije. EOD.
Opet pričaš gluposti a nema ni tjedan dana kako smo pričali o istom. Nisam rasprodao sve na crobex 1350. Tada sam bio u cashu 50ak %. I da, trčao sam u kupnju loveći vlak dok je raslo prema 1500. I opet sam bolje prošao od tebe koji si kupovao cijelim putem od 3500 na dolje (valjda imaš štampariju novca kad samo kupuješ a ništa ne prodaješ)
Burza na kojoj se može zaraditi je američka. Zaradio sam na AIG opcijama debelo preko 1.000%. Dokumentirano je ovdje. [lol]
AIGHS sam prodao u 3 runde, sa zaradama +2,333.37%, +3,322.00% i +1,741.86%.
AIGIM sam prodao u 3 runde, sa zaradama +433.45%, +786.24% i +601.02%.
IKGAX sam kupovao i prodavao u više navrata, tu su brojke poput +214.52%, +113.53%, +71,49%, +35.63%…
Hoćemo na General Electric? Tu su brojke za GEWAV +97.76%, +90.25%, +59.85%, +140.60% itd…
Citigroup? CGV +253.23%, CAA: +203.43%, +200.30%, +135.80%, +207.55%, itd… One ispod 30% ni ne gledam…
Itd, itd…
Ne moraš mi vjerovati na riječ, ako sumnjaš, možemo se recimo kladiti u par tisuća €, odemo kod javnog bilježnika ovjeriti pa da vidimo kakva je istina.
Ne kažem da nije bilo gubitaka, zahebao sam se dosta puta ali sam bar iz svake greške nešto naučio i unaprijedio "znanje".
I nema šanse da se vratim pretjerano aktivnom trgovanju u našoj žabokrečini od burze.