Kako li se samo ruši ova čarolija zvana portfelj ?????
– jučer je to zbilja bilo lijepo za vidjeti.
– a danas, ruši se kao kula od karata.
– na nekim dionicama i ja dodatno rušim cijenu, stavim malo veći nalog i prodaja odmah dolje.
– stvarno uživam raditi zahebancije ovoga tipa.
– izbijam lovu trejderima.
– a ja niti ne mislim prodavati.
– želim kupovati, ali jeftino.
– i kupiti ću opet puno toga jako jeftino.
– i opet vam uvaliti po skupim cijenama.
– isto kao što vi meni uvaljujete te puste jedinice.
– ali te jedinice kako i sami vidite nimalo me nisu omele u mojoj omiljenoj igrici zvanoj burza.
– I love this game.
Pozdrav !
– ovoh dana mi je bilo zbilja teško, vidim rast na dosta toga a ja bez love, sve u dionicama, stvarno sam dolazila u napast prodati HT, ali nisam ga prodala, a imam ga puno.
– biti će on dobra banka kada dođe hlađenje burze.
– ali onda kada krene vaše plakanje, tada kreće i moja kupnja i tako u krug.
hoće li se prodavati ht ili će se posegnuti za unutarnjim rezervama
ivana7@ skupljac jedinica….. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] dobo da imas jos nekoliko nickova pa si popravljas ocjene….ali kako ce to popravit minus u tvom portfelju?????? a kamoli emocionalnu prazninu u glavi [bye]
– evo moja špijunaža mi kaže kako i gospodin Ivek (s njim sam se jedno vrijeme puno svađala) ima puno dionica JNAF-a, pod kojim nickom sada piše gospodin Ivek ?????
Što kaže Vaša špijunaža? Jel to dotični gospodin počeo sa kićenjem nešto ranije ove godine?
Ivana7, kako Vam je pisanje na forumu dužnost, unaprijedite sebe i promjenite obrazac
interakcije u cilju učinkovitog utjecaja.
Svaka čast imaocima LEDO, rastao jest, ali ne iz fundamentalnih nego iz drugih razloga… No svaki rast je dobar [thumbsup]
Ali ono što mene zanima jest zašto ATPL i dalje čmrlji u mjestu? Rastao je Crobex, rasli su svjetski indeksi, BDI narastao brutalno… Jel se to opet netko igra burze na hrvatski način?
Svaka čast imaocima LEDO, rastao jest, ali ne iz fundamentalnih nego iz drugih razloga… No svaki rast je dobar [thumbsup]
Ali ono što mene zanima jest zašto ATPL i dalje čmrlji u mjestu? Rastao je Crobex, rasli su svjetski indeksi, BDI narastao brutalno… Jel se to opet netko igra burze na hrvatski način?
Pa na temelju čega ti misliš da bi neki brodar uopće trebao rasti, isto kao i građevinar?
Već vam mjesecima to pišem , i pokazalo se da sam upravu.
Imamo konačno selektivan pad ili rast cijena.
Brodari, građevinari i turisti su out definitivno, SELL po meni čisti.
nemate znanje kolega zato niste prepoznali fundamentalnu podcijenjenost leda
Pa narastao je BDI par desetaka %, rasli su strani brodari, rasla je naša burza, a ATPL stoji skoro pa u mjestu. Gdje je tu logika? Očito netko namjerno drži cijenu tu gdje jest.
Pa narastao je BDI par desetaka %, rasli su strani brodari, rasla je naša burza, a ATPL stoji skoro pa u mjestu. Gdje je tu logika? Očito netko namjerno drži cijenu tu gdje jest.
Pa dobro kakvi se izvještaji očekuju od brodara?
Koliko dugo je BDI ovako nisko, i to što je porastao je zanemarivo u odnosu na ono što je bio.
Pa šta će biti jagma za dionicom kod koje se očekuje loše izvješće?
DA ju i hoću kupiti pričekao bih loše izvješće i pad, pa onda da kupim.
Neki naši brodari trenutno ugovaraju po ovakvim vozarinama, koje im ne donose dobit već čisti gubitak.
Ne znam, ja to tako vidim, s druge strane ima prilika na tržištu i dionica gdje se očekuju bolja izvješća, priče o novim ugovorima, prodaji neke od tvrtke i sl.
Logički je da se lova tu polako prebacuje zar ne?
SAmo veliki igrači ne mogu izaći u par dana iz recimo ATPL, već to traje malo dulje.
To se zove iskrcavanje ili distribucija a ne držanje cijene tu gdje jest
meni isto nisu jasne te stvari….pa ako netko ima neku pametnu…