Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

S obzirom na novostecene uspjehe u trgovanju promijenio sam avatar nakon vise od 3 godine. Nadam se da vam se svidja.

Ludilo od avatara…o kojoj vrsti krave je rijec [huh]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

A sutra? [smiley]

– evo vi imate puno bolje ocijene nego ja, (ovu stotku sam vam ja uvalila).
– a pogledajte, pored moga imena same jedinice.
– pa probajte vi odlikaši davati prognoze ali da ne budu tipa ako ne bude raslo onda će padati.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

dobro ste kolegice objasnili…ja bih samo dodao da će jedan dionica biti u plusu,a jedan u minusu,mali dio će ostati na današnjoj cijeni…..
….uglavnom šišanje sljedi [cool]
…..jasno i sutra brutalna zarada [thumbsup]
[/quote]

….nema potrebe mlatiti praznu slamu sa desetke postova…kratko i jasno [lol] [lol]
P.S. također je jasno ko je pod moderiranjem da ne može prisustvovati konstruktivnoj raspravi

S obzirom na novostecene uspjehe u trgovanju promijenio sam avatar nakon vise od 3 godine. Nadam se da vam se svidja.

Ludilo od avatara…o kojoj vrsti krave je rijec [huh]
[/quote]

Chihuahua (pas) kao i prethodni [wink]

Da, JDPL-R-A ima P/B=0,53, ali zaboravljaš vlasničku strukturu TIGRUS!!!!?????
A sad samo 5 brodova plovi. Doduše svakome po 10-15.g. starosti.

Ekipo, dobra večer !

– onda kamo ćemo sutra ????
– koje će dionice rasti 10%, odnosno koje će sve biti blokirane ?????
– kako će ovaj pad kod amera utjecati na naše tržište ??????
– ima li tko, a da to nisam ja da barem pokuša s kojom ozbiljnom prognozom.

– kako li samo pogađam koje dionice će u blokadu !!!!!!!

– I love this game.
Pozdrav !

Informanka.

– večeras sam opet bila s svojim stručnim stožerom za financijska ulaganja.

– skromno smo proslavili moju današnju, a i jučerašnju brutalnu zaradu.
– evo moja špijunaža mi kaže kako i gospodin Ivek (s njim sam se jedno vrijeme puno svađala) ima puno dionica JNAF-a, pod kojim nickom sada piše gospodin Ivek ?????
– a večeras smo otkrili i dvije nove prilike koje bi mogle ići 100% .
– e sada su to neke dojave, jedna dolazi iz Splita a druga iz Zagreba, koje i ne moraju biti točne.
– ali nije zgoreg malo ući i u te xy dionice.
– znamo i točan smijer tržišta.
– sada nam predstoji jedino ošišati ovčice i skupiti lovu.
– već mi ovo postaje ubitačno dosadno, previše predvidivo.
– ali sada sam počela malo proučavati trgovanje valutama.
– najprije pročitati knjige, pa virtualno i tek onda za pravu lovu.

– I love this game.
Pozdrav !

– evo moja špijunaža mi kaže kako i gospodin Ivek (s njim sam se jedno vrijeme puno svađala) ima puno dionica JNAF-a, pod kojim nickom sada piše gospodin Ivek ?????

Dobra vam je spijunaza kad ste to tek danas saznali i shvatili. Sto mislite tko je krenuo kupovati na 1200?

Dobra vam je spijunaza kad ste to tek danas saznali i shvatili. Sto mislite tko je krenuo kupovati na 1200?
[/quote]

sad još samo reci da si ti pa da se svi kolektivno nasmijemo

I'LL BE BACK

[/quote]

sad još samo reci da si ti pa da se svi kolektivno nasmijemo
[/quote]

Mozes se smijati ali ja se, nazalost, tad nisam ukrcavao. Trebao sam poslusati savjet.

Da, JDPL-R-A ima P/B=0,53, ali zaboravljaš vlasničku strukturu TIGRUS!!!!?????
A sad samo 5 brodova plovi. Doduše svakome po 10-15.g. starosti.

Kako može vlasnička struktura utjecati na P/BV? Šta je tu loše, ovako izgleda sve u redu?

Tko umre u jesen za njega nema zime

– to je povijest, a od povijesti mogu živjeti samo profesori povijesti i to oni zaposleni.
– tada sam ja kupovala IGH, LEDO, VIRO, PTKM, i neke druge gluposti.
– IGH prodala na dobrim cijenama, VIRO na vrhu, zaheb na LEDO i PTKM ali i tu je bilo dobre zarade.
– sada te 4 dionice namam u portfelju, a sve su dobre.
– u JNAF sam ulazila kad su objavili fenomenalno izviješće cca 1.800- 1.900kn, pa ga stalno nadokupljivala, kupila sam 2 dionice i na cca 3.000kn.

– ali sada je glavno pitanje što dalje ??????

– da li ući po ovim cijenama ili čekati korekciju za kupiti ili dokupiti JNAF, TISK, LEDO, ZVZD, BLJE, KODT ….
– tu mi se jedino ne sviđa komplet od 4 todine dionice, mrzim Todorića.

– a imam dojavu i za nove dvije dionice, likvidne, koje bi mogle odraditi neki rast.

– ali ameri su odradili minus, to znaći kod nas hlađenje, ali i danas je bio sitan pad cobexa, a kod mene brutalna zarada, znaći važne su dobre dionice a ne crobex.

– ovoh dana mi je bilo zbilja teško, vidim rast na dosta toga a ja bez love, sve u dionicama, stvarno sam dolazila u napast prodati HT, ali nisam ga prodala, a imam ga puno.
– biti će on dobra banka kada dođe hlađenje burze.
– a opet je velika šteta ne uhvatiti sve ove brzorastuće dionice.
– samo je opet veliki rizik kupovati te koje su ostvarile i veliki rast, ali po meni uvijek manji nego kupovati padajuće noževe.

– da se vratim na početak, bitno je pogađati budućnost.
– ja sutra prodajem neke dionice.
– a neke ću početi akumulirati.
– ovu igricu treba odigrati da prinos bude što veći, a opet treba gledati i odvagati taj rizik.

– I love this game.
Pozdrav !

Dobrodošli u carstvo financijskih tajni i čarolija poslovanja !

– ali danas ronimo,
– baš me zanima koliko će biti dubok ovaj zaron.
– jadni oni koji rone samo na dah, baš mi ih je žao.

– ali što ćete, takva je burza, kad ne bi bilo tako onda ni ja sigurno ne bih brutalno zarađivala.
– pa pisala sam kako je jedno hlađenje zbilja dobrodošlo.

– a ima prodaje, prodaje se nema što, ali nema nekog prometa.
– najzanimljivije je to što je na nekim dionicama, bar koliko pratim ovaj forum, krenula i virtualna prodaja kod nekih likova, nemaju dionica, ali nije zgoreg malo doprinjeti padu tržišta.
– i kupnja je nekako tanka, a i spušta se nešto.

– sada čekamo amere, danas nas jedino oni mogu spasiti.
– danas ću sigurno i ja biti u gubitku, pitanje je samo kolikom ?????

– ali onda kada krene vaše plakanje, tada kreće i moja kupnja i tako u krug.
– stvarno previše dosadna igrica, ali se barem dade dosta zaraditi.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close