Samo se sjetite da smo prije 6 mjeseci bili na dnu i da ove dionice koje je on naveo nisu odradile najveći rast, nego ga odrađuju u zadnjih mjesec dana, to znači da oni koji su ga poslušali onda su propustili 5 mjeseci rasta na drugima.
Gle kak je netko rekao prije godinu dana doći ćemo do dna i onda će onaj koji govori svaki dan da je dno biti u pravu.
Tak je i s ovim.
On je 6 mjeseci govorio da će to ići gore. I jest nakon 6 mjeseci.
Problem je u tome što su sve dionice otišle gore 100%, kao i ove koje je on nabrojao, samo što su te otišle zadnje. Tako da nema tu govora o nekoj analizi, ovo je čisti PR.
Hvala na pažnji.
Laliću ne lupetaj, nisam iste best buyeve pisao prije 6 mjeseci i sad. Odvrti pa ćeš vidjeti. Imam ja trenutno još pikova ali ih sada neću pisati. i ne vodim se devizom "ovo još nije odradilo". Ako nešto treba rasti rasti će zbog toga što ima value ili zbog nekih trećih razloga a ne zbog toga jer "još nije odradilo". Uostalom, manje više je sve "odradilo" do neke razine od dna već odavno, pa neke i dalje rastu, a neke ne. Tako je to. Iako je za ZSE vrlo točno i ono da kad se raste, sve raste, i obrnuto. samo nešto više nešto manje. tak da je najpametnije možda pronicnut neki srednjoročni(ili dugoročni) trend i kupit bilo šta dok god se trend ne promijenii tj. dionice ponovno postanu skupe . Za sada ja smatram da dionice generalno nisu skupe, dapače.
Samo se sjetite da smo prije 6 mjeseci bili na dnu i da ove dionice koje je on naveo nisu odradile najveći rast, nego ga odrađuju u zadnjih mjesec dana, to znači da oni koji su ga poslušali onda su propustili 5 mjeseci rasta na drugima.
Gle kak je netko rekao prije godinu dana doći ćemo do dna i onda će onaj koji govori svaki dan da je dno biti u pravu.
Tak je i s ovim.
On je 6 mjeseci govorio da će to ići gore. I jest nakon 6 mjeseci.
Problem je u tome što su sve dionice otišle gore 100%, kao i ove koje je on nabrojao, samo što su te otišle zadnje. Tako da nema tu govora o nekoj analizi, ovo je čisti PR.
Hvala na pažnji.
Laliću ne lupetaj, nisam iste best buyeve pisao prije 6 mjeseci i sad. Odvrti pa ćeš vidjeti. Imam ja trenutno još pikova ali ih sada neću pisati. i ne vodim se devizom "ovo još nije odradilo". Ako nešto treba rasti rasti će zbog toga što ima value ili zbog nekih trećih razloga a ne zbog toga jer "još nije odradilo". Uostalom, manje više je sve "odradilo" do neke razine od dna već odavno, pa neke i dalje rastu, a neke ne. Tako je to. Iako je za ZSE vrlo točno i ono da kad se raste, sve raste, i obrnuto. samo nešto više nešto manje. tak da je najpametnije možda pronicnut neki srednjoročni(ili dugoročni) trend i kupit bilo šta dok god se trend ne promijenii tj. dionice ponovno postanu skupe . Za sada ja smatram da dionice generalno nisu skupe, dapače.
[/quote]
pa javi privatnom porukom 🙂
javite mi se na privat…….ako mislite da je preindiskretno onda mi se javite na virtualnu stranicu
pofuk
[/quote]
Kolega Pofuk a gdje je ta virtualna stranica?
[/quote]
no da skratimo za podukom
daklem kad ja kazem da sam uletio u odredjenu dionicu sa 90 postotnom sigurnoscu mozete zakljuciti da dionica pada……kada kazem da mio je reko jedan kolega forumas da kupim i ako nisam kupio dionica sigurno ide gore i ono sto je najbitnije ja sam pofuk sa malo p a ne sa veliko P
ako ovo usvojite (u sto uopce ne sumnjam jer sam odma vidio da ste nadasve bistra osoba) znat cete sve potrebno o hrvatskoj burzi i zaradit cete milione
srdacno Vas pofuk
pofuk
pofuk
p.s.prijatan dan i nadolazeci vikend
p.p.s. pofuk sa malo p
nastavak.
– drugi razlog.
– radim u dvije firme, plus ovo s dionicama.
– stvarno sam bila u velikom poslu.
– nisam imala skoro ništa slobodnog vremena.
– izmislila sam orginalan hrvatski proizvod "garbage" i sve to u paketu "know how" prodala švabama,
– kad to mogu oni glupi kinezi zašto ne bih mogla i ja.
– stvarno mi je lijepo krenulo, velika lova, povećala broj djelatnika u firmici.
– i jednostavno propadne mi taj poslić, ali ne i brutalna zarada.
– nema veze, život ide dalje.
– morati ću tražiti nove budale na robnom tržištu.
– a to je bar lako jer ih ima dosta.
– I love this game.
Pozdrav !
Informanka.
– koliko sam zaradila na burzi ???????
– pa nisu sve zarade, bilo je i minusa.
– najveći jučer -24.729kn.
– još sam zabilježila minus 1/10 ali ne tako veliki kao jučer.
– a zarade su bile i više nego brutalne, kada gledam ukupno.
– 6/10, 12/10 i 14/10 e te dane, brutalno.
– ostale dane u ovom mjesecu svakodnevno sitan plus.
– I love this game.
Pozdrav !
p.s. detaljna statistika portfelja je jako važna !!!!!!!
Informanka.
Prognoze i predviđanja na tržištu kapitala.
– slobodno odvrtite ovu temu i godinu dana unazad,
– ali grešaka kod mojih prognoza jednostavno nema,
– zašto ??????
– pa tu su utrošeni ogromni sati rada i rada.
– nikada mi nije bio cilj drukati na svojim dionicama.
– jedino mi je bilo važno dati točnu prognozu.
– a najviše me veseli što sam sve to i uspijela.
– ali nije bilo ni teško, jer sam davala prognoze kada sam bila 99% sigurna.
– I love this game.
Pozdrav !
Ivana, koji je ticker potvom mišljenju trenutno best buy? I ako može argument uz njega. Ako ih je više, još bolje, ali molim samo argument uz to ako nije problem. Naime ovdje se rijetko ko uopće usudi išta staviti i argumentirati jer ga odmah proglase drukerom. A ja bi baš volio da netko i meni tu i tamo sugerira nekakav buy ili hold, pa čak i sell. Može i na PM ako iz nekog tazloga ne želiš to javno napisati. hvala.
Informanka.
HT.
– koliko ste me samo zahebavali za tu dionicu.
– a kako sada stvari stoje ???????
– na ovoj temi postoje i moje detaljne analize za HT.
– uvijek sam pisala kako je to banka ili ulaganje u obveznice.
– znaći to se je moglo kupiti kada sam ja o tome pisala po 190 – 200kn.
– pa je bila dividenda od 30kn plus rast cijene dionice od cca 70kn ukupno 100kn,
– ili dobit na investiciji 50%.
– moglo se je na nekim drugim dionicama zaraditi i preko 100%.
– ali ovo je bila u stvari štednja, odnosno najsigurnija investicija.
– možete vi čitati što vam raznorazni pametnjakovići pišu po ovome forumu, ali zbilja su rijetki uspijeli zaraditi preko 50%, prije sam mišljenja kako su im zarade bile velićine bureka, a sigurna sam kako tu ima dosta ekipe koja je ostvarila i minuse.
– neke dionice i nisu rasle, a ima ih.
– a druga i najvažnija stvar o kojoj uvijek pišem, likvidnost.
– primjetila sam jednu sitnicu, na temi portfelja, pa skoro nitko nema HT.
– a to isto se vidi i na dionici HT-a, nema trejdera, a to je i više nego dobro.
– I love this game.
Pozdrav !
Informanka.
ATPL i ostali brodari.
– e tu sam zbilja natukla najviše love, ne baš sada u ovome periodu.
– ATPL, sam uvijek spominjala, jer uz HT ima najbolju likvidnost, a to je ono najvažnije.
– mjesecima sam pisala i više nego točne prognoze za ATPL.
– zvala je vlakom smrti kad je padala, pogodila sve rastove i skupila tko zna koliko jedinica.
– trenutno opet nemam niti jedne dionice ATPL, ali to ne znaći kako ju opet idući tjedan neću kupovati.
– za mene je tu mnogo toga predvidivo.
– možda znam po kakvim se cijenama ugovaraju novi ugovori ??????
– kod brodara još ni jednom nisam pogriješila.
– ali greške su mi uglavnom tipa, ne pogodim koliko će rasti, ali svaki rast ili pad pogodim.
– I love this game.
Pozdrav !
Informanka.
JNAF.
– sve je zabilježeno na ovoj temi.
– lijepo sam pisala kako mi je glavni ulaz tu bio na cca 1850kn.
– pa ste me lijepo zahebavali.
– pa JNAF odradi rast na 2.500kn.
– i onda drukam ja i gospoda Plavi i Governon kako će to rasti.
– proglasite nas zločinačkom organizacijom ili što već ne.
– ali on ode i preko 3.000kn .
– morate znati kako je većina investitora pregupa kako bi uspijela zaraditi koju kunu.
– a i ono što zarade ne prodaju na vrijeme, ali će sigurno prodati kada na dionici ostvare značjni minus, ili oni sposobniji kada zarade za burek.
– I love this game.
Pozdrav !