Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega znanac pa nisam na Vas mislila.
– ja kad pogriješim ja se izvinim.
Pozdrav svima, pukla bi a da nisam to napisala (nije zlonamjerno).

interesira me vaše mišljenje o jadroplovu….

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Kolega znanac pa nisam na Vas mislila. – ja kad pogriješim ja se izvinim. Pozdrav svima, pukla bi a da nisam to napisala (nije zlonamjerno).

Kolegice i ja sam skoro pukao kad sam Vas vidio na avataru. ( koliko čujem neki forumaši nisu stali samo na tome )
[smiley2]

Kolege znanac i darko09.
– znanac u pravu si da nisu stali već me više njih napadalo na svim temama gdje sam pisala.
– darko i ti si u pravu kod mene je napad najbolja obrana, a pamet ne prosipam, već ako pažljivije pratiš forum tražim savjete za ulaganja te se i ovom prilikom zahvaljujem kolegama na savjetima.

– na ovom forumu su ulagači osim mene jako slabo profitirali na PLVA (mislim na većinu).

Ne budite tako sigurni kolegice, evo bas sam maloprije zavrsio s vasom prijateljicom iz avatara Angelinom, i nakon sto me pohvalila da imam daleko najveci od svih koje je vidjela, a vidjela ih je mnogo, rekla je da sam po njenom uvjerenju i daleko najvise od svih zaradio na PLVA, jos je nesto govorila ali nemam obicaj pricati s njom nakon posla pa sam odujrio u limuzinu koja me odvela do liarjeta jednog od mojih privatnih aviona.

btw., o plivi nisam konkretno pisao na blogu samo zato sto je jedan moj kolega vec napisao izvrstan komentar, a nema svrhe da ponavljam njegove rijeci. (http://subjektivni.net/2006/01/04/pliva/)

Kolega, cartman već sam Vam rekao da možete samo sanjati o najvećem.
Uostalom i na Plivi sam zaradio više od Vas, to je barem lako dokazati, dakle i tu sam najveći.
ukratko – I am the biggest of all ( and any ) time![smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega Cartmann imate privatni avion a ne znate da se on ne zove Liarjet vec Learjet. Koje je marke avion? Revell, Italieri, Matchbox, Burago ili neka druga? U kojem je mjerilu? [smiley1]

Ja nemam Learjet, ali imam 2 Ferrarija, 4 Porshea.
Proizvođač Matchbox.[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Ja nemam Learjet, ali imam 2 Ferrarija, 4 Porshea. Proizvođač Matchbox.[smiley2][smiley2][smiley2]

Što misliš , što sve ja imam, kad ferarija i porshea moja dijeca imaju????[smiley1][smiley1][smiley1]

A da ne kažem da imam najveći…[smiley2][smiley2][smiley2]

Traktor, kravu i malo Ptkma

He who overcomes others is strong, but he who overcomes himself is mighty.

…minus na tekućem računu.[smiley2][smiley2][smiley2]

New Report

Close