Best buy je Ledo jer imaju najbolji sladoled na svijetu…
– prodala sam LEDO, očekujem korekciju.
– to ne znači kako ga i ponovno neću kupiti.
– nemaju najbolji sladoled, ali zbilja imaju najskuplji sladoled.
– ja sam iskrena, a sada za iskrenost idu i jedinice.
– I love this game.
Pozdrav !
– zaboravila sam napisati.
– i na LEDU je također bilo brutalno,
– prvi put sam jedva izvukla živu glavu, kad sam ga kupovala prije cca 2 mjeseca.
– I love this game.
Pozdrav !
Da li su na redu nelikvidne dionice;BZJK,DKVS,SPVA i ostale.
Nelikvidne dionice imaju jednu manu o kojoj neki ne razmišljaju. Ako nisi u ključnom trenutku na asku ili na bidu onda uzalud vam trud svirači. A virtualni dobitak nije isto što i realizirani dobitak.
– prodala sam LEDO, očekujem korekciju.
– to ne znači kako ga i ponovno neću kupiti.
– nemaju najbolji sladoled, ali zbilja imaju najskuplji sladoled.
– ja sam iskrena, a sada za iskrenost idu i jedinice.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
imaju najbolji sladoled, ne razumiješ se u najbolje u okuse. Mislim da bi Ledo trebao još poskupiti cijena svojih sladoleda jer za toliko više i vrijede. Nadam se da će sljedeće ljeto Ledovi sladoledi biti skuplji. Trenutno imaju fundamentalni gap u odnosu na omjer cijene i kvalitete ostalih sladoleda. Neopravdano su podcijenjeni i taj gap će se zatvoriti.
Informanka.
– moj stručni stožer vidi jednu korekciju na tržištu.
– e sada tu postoji, ako ovo, ako ono, da ne objašnjavam u detalje.
– ali postoje i neka proročanstva o nekom trećem vrhu.
– e ako to dođe onda svu lovu ulupati u dionice.
– I love this game.
Pozdrav !
– divim se sama sebi.
U nedostatku bolje opcije nije ni to za odbaciti. [smiley]
Nelikvidne dionice imaju jednu manu o kojoj neki ne razmišljaju. Ako nisi u ključnom trenutku na asku ili na bidu onda uzalud vam trud svirači. A virtualni dobitak nije isto što i realizirani dobitak.
[/quote]
Ali imaju i jednu prednost. Ako trejdaš samo njih radno vrijeme ti je od 12:50 do 13:00. Super stvar. Pitajte ove u KD investu
…joj što ovdje čovjek može pročitati SVAŠTA…zanimljivo je to što mi svi ovdje koji pišemo imamo neke iste i neke različite dionice u koje vjerujemo. i što se događa: ja imam INGRU i kad je hvalim onda oni koji nemaju "pljuju" po mojim komentarima, a kada pišem o onima koje i oni imaju, onda me hvale, ti isti koji su me "pljuvali" , i tako manje više svi radimo…i U BITI ŠTO RADIMO??? MLATIMO PRAZNU SLAMU…gubimo vrijeme, misleći kako će naše pisanje utjecati na kretanje burze. Nekoga ćemo, istina, navesti da kupi našu dionicu o kojoj mi "sve najljepše", ili da proda onu po kojoj mi "pljujemo", no to ipak ne utječe na cijeli ishod burze…i zato cijenjeni kolege forumaši ovog cijenejnog foruma, imajmo ovo na umu pa ćemo onda pisati u malo drugačijim tonovima, i bićemo zajedno uspješniji u onome što nas sve interesira na ovoj burzi a to je NEŠTO ZARADITI…Hvala…
[/quote]
Ali imaju i jednu prednost. Ako trejdaš samo njih radno vrijeme ti je od 12:50 do 13:00. Super stvar. Pitajte ove u KD investu
[/quote]
…PRIMJER: narasla 10% u valu prijepodnevnog rasta. Nakon toga popodne sve pada ali ne i ona jer se više ne trguje… da li je to prednost ili mana??? čak i u fazi panike zaštićena je… naravno nelikviduše treba čekati duže ali ko ih sada pribavi-selektivno-i ima strpljenja može zaraditi u cca 1-2 god ali i brže i do 200-300%…ma gdje se to može?… strpljenja ljudi, strpljenja, nemojmo očekivati da zaradimo preko noći, bar ne svaku noć…
…joj što ovdje čovjek može pročitati SVAŠTA…zanimljivo je to što mi svi ovdje koji pišemo imamo neke iste i neke različite dionice u koje vjerujemo. i što se događa: ja imam INGRU i kad je hvalim onda oni koji nemaju "pljuju" po mojim komentarima, a kada pišem o onima koje i oni imaju, onda me hvale, ti isti koji su me "pljuvali" , i tako manje više svi radimo…i U BITI ŠTO RADIMO??? MLATIMO PRAZNU SLAMU…gubimo vrijeme, misleći kako će naše pisanje utjecati na kretanje burze. Nekoga ćemo, istina, navesti da kupi našu dionicu o kojoj mi "sve najljepše", ili da proda onu po kojoj mi "pljujemo", no to ipak ne utječe na cijeli ishod burze…i zato cijenjeni kolege forumaši ovog cijenejnog foruma, imajmo ovo na umu pa ćemo onda pisati u malo drugačijim tonovima, i bićemo zajedno uspješniji u onome što nas sve interesira na ovoj burzi a to je NEŠTO ZARADITI…Hvala…
kolega Filija, ja uopće ne ne želim da kolege forumaši kupuju dionice Leda. Ja želim da probaju Ledo smrznuti pomfrit. meni je to puno bitnije. joj moram ići, čeka me puna zdjela, evo žena mi ih ispržila za 10 min i uopće se nije namučila. [thumbsup]
Informanka.
– moj stručni stožer vidi jednu korekciju na tržištu.
– e sada tu postoji, ako ovo, ako ono, da ne objašnjavam u detalje.
– ali postoje i neka proročanstva o nekom trećem vrhu.
– e ako to dođe onda svu lovu ulupati u dionice.
– I love this game.
Pozdrav !
Evo ja sam postao tehnički nastrojen padom crobexa ispod 3200 pa me baš interesira korekcija i zašto ovo zašto ono ajde malo nas upilaj i sa TA.