Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vrlo često dobit donosi najbrži prst.TISK je danas bio izvrsna prilika_200 kom po 271 ma prodaji.
Primjetio i zakasnio.

Također. U pravilu na ovakve stvari reagira 5-6 ljudi u roku 5-6 sekundi.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Ipak su danas trejderi prošli loše.Ja sam kupio THNK i KNZM,ali nije udrilo po ASK.Sve u svemu
jako loš dan za trejdere.Mala likvidnost ne pruža puno povoljnih prilika.

– gospodine Lopina.
– nikako ne kužim zašto ne trejdate na dionicama LPLH i PRFC.
– po meni te dvije dionice su najbolje za trejdanje.

– I love this game.
Pozdrav !

Želim čestitati dečkima koji su najavljivali eksploziju JANAFA.
Sjećam se da je nekoliko forumaša prije mjesec ili dva upozoravalo na tu dionicu i pisali su kako su primjetili da netko strpljivo skuplja JANAF i da će se vjerojatno sa tom dionicom nešto dogoditi.
Nisam ih poslušao jer nisam imao sa čim kupiti JANAF, no onaj tko je kupio – čestitke.

Ja sam ju skupljao al nisam mislio da će se nešto dogoditi. Skupljao sam jer se jedna dobra firma sa ogromnim, ponavljam: ogromnim potencijalom davala debelo ispod cijene. I još uvijek se daje.

Isto tako nisam primjetio niti da netko strpljivo skuplja, kao i na svakoj dionici bilo je i kupnje i prodaje.

Može se zaraditi i bez inside info i bez ručkova sa mirovincima. Iako neki valjda još uvijek vjeruju da je to jedini način…

I za kraj, imam ga puno, možete provjeriti na temi "otkrivamo portfelje" i ne mislim brzo prodavat.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Brodari padaju kada pada crobex,a stoje na mjestu kada tržište raste.
Dividendne diionice ATPL će dodatno….

– gospodine Lopina, pa brodari vam više nisu u modi.
– nikako ne kužim zašto stalno o njima pišete.
– i stvarno je ta dividenda ATPL u dionicama nešto bez veze,
– investitori će dobiti besplatno dionice a one neće ništa vrijediti.

– I love this game.
Pozdrav !

Da li su na redu nelikvidne dionice;BZJK,DKVS,SPVA i ostale.

– ne mogu vjerovati kako ste se opet nakrcali tim glupim dionicama.
– nikad od vas dobar investitor.

– I love this game.
Pozdrav !

Sjećam se da je nekoliko forumaša prije mjesec ili dva upozoravalo na tu dionicu i pisali su kako su primjetili da netko strpljivo skuplja JANAF i da će se vjerojatno sa tom dionicom nešto dogoditi.
Nisam ih poslušao jer nisam imao sa čim kupiti JANAF, no onaj tko je kupio – čestitke.

Iako ovdje ima teških i neobjektivnih drukera, nekolicina forumaša zaista "ima nos", no od silne šume ne vidi se stablo, pa tako niti ja ne mogu sa sigurnošću reći koji su to, no sjećam se da su pojedinci na vrijeme davali upozorenja na skori natprosječni rast dionica ADPL, INGRA-e, VIRO i sl. koji se rast nakon toga zaista i dogodio.

Polako za cestitkama. Po meni, show na JNAF je tek poceo. Kad zavrsi onda mogu doci na red cestitke. Ovoj dionici je BV oko 3000 (mislim da je 3027 nisam 100% ziher), izvjesce u ova krizna vremena im je bilo wooow plus sad jos ovaj posao… Hebo ja ovu burzu ak u dogledno vrijeme ne dodje na cca 2,2 booka na koliko se ovakve kompanije vani trze

– to sam ju ja marljivo skupljala.
– uzalud vam jedinice kojima me trpate.
– ali sve je ostalo zabilježeno na ovoj temi.

– lijepo ste me na ovoj temi zahebavali za JNAF, a i HT.
– pa sam ga prije nekoliko dana branila da ne padne.
– a usput sam skupila punooo tih brzorastućih dionica.

Ti ovo ciljaš na mene ili se općenito obraćaš čitateljima?

Budući da te ja osobno nisam zahebavao niti za JANAF niti za HT (upravo suprotno), niti sam te punio jedinicama, osjećam potrebu reagirati na ovakvo tvoje pisanje, jer ne volim da me netko neutemeljeno blati i kleveće.

Neću kupovati JANAF od tebe, krcat sam nekih drugih dionica.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

– osnovno pravilo za brutalnu zaradu je biti u brzorastućim dionicama.

Koliko vidim Ivana brutalno zarađuje i u JNAFU [thumbsup]
[/quote]

– stvarno fenomenalno radim.
– divim se sama sebi.
– zbilja sam najbolja.

– puno toga sam vam uvalila po dobrim cijenama, ove dionice što padaju.
– i onda ovaj JNAF.
– nemam pojma o JNAF-u, ali zarada i više nego brutalna.
– crobex u minusu, a ja u debelom plusu.

– I love this game.
Pozdrav !

Iako ovdje ima teških i neobjektivnih drukera, nekolicina forumaša zaista "ima nos", no od silne šume ne vidi se stablo, pa tako niti ja ne mogu sa sigurnošću reći koji su to, no sjećam se da su pojedinci na vrijeme davali upozorenja na skori natprosječni rast dionica ADPL, INGRA-e, VIRO i sl. koji se rast nakon toga zaista i dogodio.

Polako za cestitkama. Po meni, show na JNAF je tek poceo. Kad zavrsi onda mogu doci na red cestitke. Ovoj dionici je BV oko 3000 (mislim da je 3027 nisam 100% ziher), izvjesce u ova krizna vremena im je bilo wooow plus sad jos ovaj posao… Hebo ja ovu burzu ak u dogledno vrijeme ne dodje na cca 2,2 booka na koliko se ovakve kompanije vani trze
[/quote]

trenutno je book na 3100…nego zašto baš na 2,2? zaš ne recimo na 2,35 ili 2,15? ili recimo okruglo na 2 da ne kompliciramo [cool]

meni je kod JNAF-a super što ima _zagarantirani_ forward uz trenutno smiješne fundamentne i stabilnu bilancu. Znači ima sve.

I'LL BE BACK

Ljetna nelikvidnost ubija trejdanje tako da sam u ova zadnja četiri mjeseca na pozitivnoj nuli.

– nemate pojma o investiranju i kako brutalno zaraditi.
– ja sam u ova zadnja četiri mjeseca jako punoooo radila, ali i prebrutalno zaradila.
– bilo je nekih investicija o kojima niti nisam pisala, neke banke.
– ali osim INGRE doslovno sve sam uhvatila i to bez trejdanja.
– lovim maximume, lovim brutalne zarade.

– I love this game.
Pozdrav !

Ti ovo ciljaš na mene ili se općenito obraćaš čitateljima?

– ne zaboga, obraćam se cijenjenom pučanstvu.
– kad je direktno onda navedem ime, imate primjere za gospodina Lopinu.

– I love this game.
Pozdrav !

Best buy je Ledo jer imaju najbolji sladoled na svijetu i taj sladoled bi trebao biti duplo skuplji da opravda taj praznik za nepce. A osim toga jednom kad probate Ledov smrznuti pomfrit vidjet ćete da vam nikad više neće pasti na pamet da gulite krumpir. Dajte suprugama da odaberu a ne da jadne imaju žuljave ruke od guljenja.

I'LL BE BACK

New Report

Close