Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Osnovna predpostavka za dnevno trejdanje je likvidnost.

Osnovna pretpostavka je ogromna količina vremena koje možeš posvetiti praćenju kratkoročnih kretanja tržišta. K’o stvoreno za zaposlenike u državnoj upravi, državnim firmama, umirovljenike i slično.
[/quote]

Je, ti imaju vremena, ali ne i love 🙂

...

– osnovno pravilo za brutalnu zaradu je biti u brzorastućim dionicama.

Koliko vidim Ivana brutalno zarađuje i u JNAFU [thumbsup]

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Osnovna predpostavka za dnevno trejdanje je likvidnost.

Osnovna pretpostavka je ogromna količina vremena koje možeš posvetiti praćenju kratkoročnih kretanja tržišta. K’o stvoreno za zaposlenike u državnoj upravi, državnim firmama, umirovljenike i slično.
[/quote]
Vrlo često dobit donosi najbrži prst.TISK je danas bio izvrsna prilika_200 kom po 271 ma prodaji.
Primjetio i zakasnio.
U trenutku informacije na ZSE za JANAF moglo se kupiti po 2.350.I moglo se lijepo zatrejdati.
Ipak su danas trejderi prošli loše.Ja sam kupio THNK i KNZM,ali nije udrilo po ASK.Sve u svemu
jako loš dan za trejdere.Mala likvidnost ne pruža puno povoljnih prilika.

gospon lopina vi iz krajnosti u krajnost….

prvo ste ostavili gaće na štapu kao dugoročni, a sad ostatke rasipate trejdanjem

na kraju će vam ostati samo štap

Brodari padaju kada pada crobex,a stoje na mjestu kada tržište raste.
Dividendne diionice ATPL će dodatno povečati prodaju na ATPL što bi trebalo dovesti do daljne
agonije ATPL,a kako je ona perijanica hrvatskih brodara na ZSE ni ostali se neće dobro provesti.
Ipak je izvjesno da je ATPL treći kvartal poslovala pozitivno,s obzirom na sezonsku dobit ostalih djelatnosti,pa bi ipak mogla malo povuči.Ali ipak
mislim da nije vrijeme za brodare..Treba pričekati,a s obzirom na stagnaciju svijetske ekonommije
možda i malo duže.BDI ne bi trebao rasti dok ne počme značajniji rast svjetske ekonomije,a to se može očekivati tek sredinom 2010.
U svakom slućaju prostor za ulaganje se sve više suzuje.
Građevinari su dobro potegli,a dobit bi trebala biti manja.Lošije se posluje.
Da li su na redu nelikvidne dionice;BZJK,DKVS,SPVA i ostale.Za trejdere tu kruha nema.
U svakom slućaju bez brodara i velikih oscilacija na njima loše vrijeme za trejdere.A tržiše ne treba silovati,
već strpljivo čekati povoljnu priliku.A ona se uvijek pojavi.

prvo ste ostavili gaće na štapu kao dugoročni, a sad ostatke rasipate trejdanjem

Svako vrime nosi svoje brime.
Ono što se dogodilo 2008,treba zaboraviti i multiplicirati onaj ostatak.Za sada sam fenonenalno
iskoristio vrijeme do o1.06.Dobit preko 200% od početka godine.Ali od 1.6. do danas slabo.
Ljetna nelikvidnost ubija trejdanje tako da sam u ova zadnja četiri mjeseca na pozitivnoj nuli.

Brodari padaju kada pada crobex,a stoje na mjestu kada tržište raste.
Dividendne diionice ATPL će dodatno povečati prodaju na ATPL što bi trebalo dovesti do daljne
agonije ATPL,a kako je ona perijanica hrvatskih brodara na ZSE ni ostali se neće dobro provesti.
Ipak je izvjesno da je ATPL treći kvartal poslovala pozitivno,s obzirom na sezonsku dobit ostalih djelatnosti,pa bi ipak mogla malo povuči.Ali ipak
mislim da nije vrijeme za brodare..Treba pričekati,a s obzirom na stagnaciju svijetske ekonommije
možda i malo duže.BDI ne bi trebao rasti dok ne počme značajniji rast svjetske ekonomije,a to se može očekivati tek sredinom 2010.
U svakom slućaju prostor za ulaganje se sve više suzuje.
Građevinari su dobro potegli,a dobit bi trebala biti manja.Lošije se posluje.
Da li su na redu nelikvidne dionice;BZJK,DKVS,SPVA i ostale.Za trejdere tu kruha nema.
U svakom slućaju bez brodara i velikih oscilacija na njima loše vrijeme za trejdere.A tržiše ne treba silovati,
već strpljivo čekati povoljnu priliku.A ona se uvijek pojavi.

Svako vrime nosi svoje brime.
Ono što se dogodilo 2008,treba zaboraviti i multiplicirati onaj ostatak.Za sada sam fenonenalno
iskoristio vrijeme do o1.06.Dobit preko 200% od početka godine.Ali od 1.6. do danas slabo.
Ljetna nelikvidnost ubija trejdanje tako da sam u ova zadnja četiri mjeseca na pozitivnoj nuli.

[/quote]
puna su tu usta ATPL ,morala ti je dobro dat po prstima…..iliti po dzepu ,pa se ne usudis kupit vise…ali tako je i najbolje ,poslje uspjeha ili neuspjeha maknut se po strani….neko vrijeme….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Best buy za mene JANAF-R-A
Zašto,zato što sam do grla u njemu,meni dovoljan razlog….a Vi,šta ćete Vi nemam pojma [cool]

Zasto je dobar ?
Vi uvijek isto,laprdate bez veze.
[/quote]

Nemam sad vremena da ti obrazlažem,za takve gotovane upakiram kad prodajem [tongue]
[/quote]

kolega je li se još pitate zašto je dobar????????????

Želim čestitati dečkima koji su najavljivali eksploziju JANAFA.
Sjećam se da je nekoliko forumaša prije mjesec ili dva upozoravalo na tu dionicu i pisali su kako su primjetili da netko strpljivo skuplja JANAF i da će se vjerojatno sa tom dionicom nešto dogoditi.
Nisam ih poslušao jer nisam imao sa čim kupiti JANAF, no onaj tko je kupio – čestitke.

Iako ovdje ima teških i neobjektivnih drukera, nekolicina forumaša zaista "ima nos", no od silne šume ne vidi se stablo, pa tako niti ja ne mogu sa sigurnošću reći koji su to, no sjećam se da su pojedinci na vrijeme davali upozorenja na skori natprosječni rast dionica ADPL, INGRA-e, VIRO i sl. koji se rast nakon toga zaista i dogodio.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

– ali svakako bi bila zanimljiva jedna analiza koliko trejderi zarađuju.

Mislim da ne bi bila zanimljiva. Ogromnu većinu ljudi na forumu ne zanima koliko drugi zarađuju. Što je najgore ne zanima ih ni koliko ti zarađuješ.

[/quote]

– potpuno krivo.
– vi ste ipak odrasli ili živjeli kod onih glupih amera te ste najvjerojatnije poprimili i njihove životne filozofije.
– kod nas je ipak to malo drukčije,
– tu kod mene su još uvijek geni kameni.
– i stvarno svih nas u selu zanima što se događa kod susijeda,
– možda je u velikim gradovima drukčije, zbilja ne znam.

– a takvih kao ja vjerovatno ima dosta.
– zbog njih i pišem koliko sam zaradila.
– jer koga vraga će mi sva ta zarada ako nitko nema pojma koliko sam zaradila.

– I love this game.
Pozdrav !

Točno Ivana. Zato se ne kaže zalud, ako si jebava a nisi rekao, kao da nisi. [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Sjećam se da je nekoliko forumaša prije mjesec ili dva upozoravalo na tu dionicu i pisali su kako su primjetili da netko strpljivo skuplja JANAF i da će se vjerojatno sa tom dionicom nešto dogoditi.

– to sam ju ja marljivo skupljala.
– uzalud vam jedinice kojima me trpate.
– ali sve je ostalo zabilježeno na ovoj temi.

– lijepo ste me na ovoj temi zahebavali za JNAF, a i HT.
– pa sam ga prije nekoliko dana branila da ne padne.
– a usput sam skupila punooo tih brzorastućih dionica.

– molila bih vas da mi malo i pomognete.
– po kojoj cijeni želite da vam ju uvalim ???????

– joj kako je lijepo brutalno zarađivati.
– ali nije ni vama loše meni uvaljivati jedinice, stvarno ste jadni.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close