znanac: ” Ajme koliko dobrih duhova na forumu. Kao da vodim djecu gledati Caspera – dobrog duha. ” Pored toliko dobrih ti si ipak najbolji. Koliko li si samo energije utrošio da bi nas neuke odvratio od kupovine INDG na 600, a istovremeno navlačio na kupnju TNPL i ARNT. [smiley2] Pozdrav
to puno više govori o našem tržištu, a ne o znancu[smiley6]
To puno više govori o navlačenju na te dionice i neobjektivnim vrijednostima na tržištu, a po meni Znanac je samo upozorio, na kraju, nije on ni podigao ni spustio cijenu, već znamo tko.
INDG je idealna za špekulacije.
da se razumijemo, ja se u ovom slučaju apsolutno slažem s znancem, o INDG ne želim niti trošiti riječi, ali ona je na 1000 kuna…takvo je barem djelomično naše tržište
definitivno… nema se tu šta znanca kriviti, dionice koje je preporučio idu gore, laganim tempom, te mi se čini da se ne mora strahovat kod istih vezano uz rušenje cijene, dok je INDG kao i dosta drugih špekulativna dionica koja danas može biti gore a sutra dolje
Pa što se svi ćudite, jednom sam jednom kolegi napisao , ne postoji efikasno tržište , i zato je teško nešto predvidjeti sa velikom dozom sigurnosti.
Da je tržiše efikasno već bi odavno TNPL bila na 4000, ZLAR na 500, AGMM na 2800-3 itd.
Upravo je to draž trgovanja, a to da je kolega pisao argumentirane postove i činjenjenice , konkretno na TNPL , to je neupitno, šteta što trenutno cijena ne opravdava sve to.
Mirno more kolegi želim , put u sigurnu luku je po meni izvjestan , kako god okrenuli.
[smiley2]
ne, prije bi rekao da ne želi riskirati sa špekulativnim dionicama [smiley1] ili možda želi ali to ne preporučuje drugima [smiley1][smiley1]
Uopće se ne radi niti o INDG, niti o TNPL, niti o bilo kojoj drugoj dionici.
Radi se o ovome,
… ” nemoj tako znance. pogledaj malo kolege vordu i nigtridera. oni to nikad ne bi radili. oni su dobri duhovi ovog foruma [smiley1]
i ovome.
Ajme koliko dobrih duhova na forumu. Kao da vodim djecu gledati Caspera – dobrog duha.
Govoriti o “dobrim duhovima” s ovog foruma, a u tu kategoriju ne ubrojiti njih dvojicu, za mene je više nego ironično. Pogledajte samo sa koliko žara oni navlače na svoje favorite.
Iako se njih dvojica prema stilu ulaganja potpuno razlikuju (dok jedan odvraća od špekulativnih dionica, drugi na njih navlači) itekako se znaju ujediniti kada im se netko nađe na putu.
Pozdrav
best buy.
– netko je na ovom forumu puno pisao o PLVA, da je u njoj postigao najgore rezultate, da ima u sobi sliku brke koju gađa pikadom ….
– netko je na ovom forumu pisao da nema šanse da bar skupi 1% dionica PLVA.
– na ovom forumu su ulagači osim mene jako slabo profitirali na PLVA (mislim na većinu).
– jako loše se stalno pisalo o PLVA.
– ja znam zašto neka ljubimica ne može povući gore, ali nisam cartman.
– poslušala sam dosta savjeta na njima profitirala i tu se zahvaljujem na dobrim savjetima.
– poslušala sam neke savjete i od zimzelenog i samo mu se mogu zahvaliti.
Pozdrav !
Pa nemojte tako kolegice, meni je Pliva puno novčeka donijela , a mislim da nisam jedini na ovom forumu.
ivana7- na ovom forumu su ulagači osim mene jako slabo profitirali na PLVA (mislim na većinu).
Ivana7 počela si pisati gluposti. Nadam se da nisi pod utjecajem alkohola ili opojnih droga. Od 16.09.2006 .g. svatko je mogao zaraditi na dionicama. Prestani prosipati pamet i sve kritizirati , kao i gornjom rečenicom podcjenjivati. Dobro si počela, ali nekoliko zadnjih zarada te je sasvim pokvarilo. Ne hvali se sumom novca kojom radiš jer kod ” malih” ulagača izazivaš zavist, a kod “većih” ispadaš smiješna. Ovo je konstruktivna kritika. Pozdrav !