Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neš ti pumpanja.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Nešto može biti nelogično ali ne znači da ne funkcionira.

Ovo se odnosi da nekome može biti nelogično, meni je vrlo logično da nedavne cijene XY dionice, kao i kretanje cijena drugih dionica neupitno utječu na stav investitora prema trenutnoj cijeni XY dionice.

[/quote]

Ma ne brini. Špekulanti koji su ovo napumpali sada su već dobrim dijelom vani u cashu. Vidiš da se određene individue više ne pojavljuju na određenim dionicama. Operacija završena. A lakovjerni ostadoše na livadi sa zastavicom u rukama i nigdje nikoga!

[/quote]
Razlog ovog rasta je svježa krv upucana preko HT i INA.Netko veći ulazi,a za ovu baru od burze
i male količine likvidnih sredstava značajno povečavaju likvidnost i rast svih dionica.
Ali jučer u 14 i 30 na malo crvenila zapada smo se strmopizdili.Za hrabre je to bila prilika.
Činjenica da odavno trejderi nisu bili ovako pometeni i da se nalaze u kešu.
Jučer se dobro trejdalo,a moglo bi i danas.Bitno je da ima keša i da se nešto događa.A keš je
u rukama trejdera i oni bi trebali djelovati.
Današnji dan bi crobex trebao malo na hlađenje.
Azijati su zacrvenili.
Američki futuresi u blagom crvenilu.
Vrijeme je da i Europa malo zacrveni.
Ipak ta korekcija bi trebala biti minimalna ,jer keša ima više nego prošle sedmice.
Očekujem da će biti živo.
Raj za trejdere traje već tri dana.

Nešto može biti nelogično ali ne znači da ne funkcionira.

Ovo se odnosi da nekome može biti nelogično, meni je vrlo logično da nedavne cijene XY dionice, kao i kretanje cijena drugih dionica neupitno utječu na stav investitora prema trenutnoj cijeni XY dionice.

[/quote]

Ma ne brini. Špekulanti koji su ovo napumpali sada su već dobrim dijelom vani u cashu. Vidiš da se određene individue više ne pojavljuju na određenim dionicama. Operacija završena. A lakovjerni ostadoše na livadi sa zastavicom u rukama i nigdje nikoga!

[/quote]
Razlog ovog rasta je svježa krv upucana preko HT i INA.Netko veći ulazi,a za ovu baru od burze
i male količine likvidnih sredstava značajno povečavaju likvidnost i rast svih dionica.
Ali jučer u 14 i 30 na malo crvenila zapada smo se strmopizdili.Za hrabre je to bila prilika.
Činjenica da odavno trejderi nisu bili ovako pometeni i da se nalaze u kešu.
Jučer se dobro trejdalo,a moglo bi i danas.Bitno je da ima keša i da se nešto događa.A keš je
u rukama trejdera i oni bi trebali djelovati.
Današnji dan bi crobex trebao malo na hlađenje.
Azijati su zacrvenili.
Američki futuresi u blagom crvenilu.
Vrijeme je da i Europa malo zacrveni.
Ipak ta korekcija bi trebala biti minimalna ,jer keša ima više nego prošle sedmice.
Očekujem da će biti živo.
Raj za trejdere traje već tri dana.
[/quote]
i …trejderu stari,,jesi li omastio brk???’ [smiley]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Zanimljivo, danas kad krobi pada, meni portfelj raste.

Kakav je onda moj portfelj? Sad al baš niš više ne kužim…

Pa kaj ne bi treba rasti kad raste i padati kad pada?

I ak su loše dionice kak je moguče da mi raste u padu?

Puno pitanja, malo odgovora.

Molit ću ivanu 7 objašnjenje.

Od jučer mi je portfeelj skočio 1% nisam niš niti kupovao niti prodavao???

Piješ?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/coca-cola-i-dalje-najvrjedniji-brend%2c-veliki-napredak-googlea-i-amazona,56432.html

Piješ?

Hehe, dobra… NEEEEEEEEE.

Pa dobro pitam ozbiljno, jučer je sve raslo 2-3% meni je portfelj pao, danas sve pada, meni portfelj raste.
U čemu je caka?

U količini ALKOHOLA KOLEGA, u tome je CAKA. [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

A ja vam kažem da nije…
Slabo pio jučer, došo kompić s korčule u zg, mali mu ima nekih problema sa zdravljem, donio malo kamenica i plavca, al sumnjam da mi se od tog um pomračio…

Nemrem dokučiti kaj se događa*

Jel to zato kaj imam neke nelikvidne, ili zbog korfa, ili ulpl?
Nemrem skužiti i nemrem… [undecid]

Piješ?

Hehe, dobra… NEEEEEEEEE.

Pa dobro pitam ozbiljno, jučer je sve raslo 2-3% meni je portfelj pao, danas sve pada, meni portfelj raste.
U čemu je caka?

[/quote]
Nisi jedini kome se takve stvari događaju.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

Piješ?

Hehe, dobra… NEEEEEEEEE.

U čemu je caka?

[/quote]
Nisi jedini kome se takve stvari događaju.
[/quote]

Fala bogu, već sam pomislio da su svi tu poludili od ovog rasta, al vidim da nije od njega, nažalost stanje je prešlo iz akutnog u kronično…

A ja vam kažem da nije…
Slabo pio jučer, došo kompić s korčule u zg, mali mu ima nekih problema sa zdravljem, donio malo kamenica i plavca, al sumnjam da mi se od tog um pomračio…

Nemrem dokučiti kaj se događa*

Jel to zato kaj imam neke nelikvidne, ili zbog korfa, ili ulpl?
Nemrem skužiti i nemrem… [undecid]

kaj Vas muci
pa covjece meni se zbog burze vise ni ona stvar nemoze dignuti a kamoli portfelj
pofuk

New Report

Close