– stvarno se osijećam blesavo kada moram po tko zna koji put pisati iste stvari.
– provjerite ovu temu unazad par mjeseci ili mjesec dana uvijek isto.
– pa kad kupim neku dionicu sasvim je normalno da ju i prodam.
– evo tu ATPL stvarno najviše kupujem i prodajem.
– u zadnja dva mjeseca u nju sam ulupala sigurno preko 1.000.000kn, zbog velike likvidnosti mi je zbilja zgodna za trgovanje.
– ali u ta zadnja dva mjeseca dva puta sam bila bez iti jedne jedine dionice ATPL.
– prodavala sam ju i danas nešto iznad 1.160kn,
– sve te dionice koje su danas išle na burzu su bile kupljene ispod 1.100kn.
– danas sam se riješila i 50% JDPL .
– ATPL još mi je ostalo nešto malo dionica cca 100.
– ako vidim da će cijena padati prodati ću i to, ili ako pretpostavim da će rasti sigurno ću ju dokupljivati.
– ja trgujem s dionicama, zbog toga ih i kupujem.
– i danas sam samo ja kupovala jednu dionicu, i sutra ću je kupovati.
– i sasvim je normalno kako ću je jednog dana vama uvaliti po 100% većoj cijeni.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
hoćeš nam onda sutra reći koja je to za tebe dionica danas best buy? [proud]
– ali sve vam objasnim na vašem Hajduku.
– kada gube vi se kladite da će izgubiti, odnosno kada osijetite da će tući vi se kladite na pobijedu.
– znaći vi uvijek ostajete virni svom Hajduku, a usput štogod zaradite i na tom Hajduku.
– nedavno mi je moja ekipa dojavila da su prodali jednu utakmicu.
Briljantno! Upravo si svima objavila da si suučesnik u krivičnom djelu! Ego je zeznuta stvar.
– stvarno se osijećam blesavo kada moram po tko zna koji put pisati iste stvari.
– provjerite ovu temu unazad par mjeseci ili mjesec dana uvijek isto.
– pa kad kupim neku dionicu sasvim je normalno da ju i prodam.
– evo tu ATPL stvarno najviše kupujem i prodajem.
– u zadnja dva mjeseca u nju sam ulupala sigurno preko 1.000.000kn, zbog velike likvidnosti mi je zbilja zgodna za trgovanje.
– ali u ta zadnja dva mjeseca dva puta sam bila bez iti jedne jedine dionice ATPL.
– prodavala sam ju i danas nešto iznad 1.160kn,
– sve te dionice koje su danas išle na burzu su bile kupljene ispod 1.100kn.
– danas sam se riješila i 50% JDPL .
– ATPL još mi je ostalo nešto malo dionica cca 100.
– ako vidim da će cijena padati prodati ću i to, ili ako pretpostavim da će rasti sigurno ću ju dokupljivati.
– ja trgujem s dionicama, zbog toga ih i kupujem.
– i danas sam samo ja kupovala jednu dionicu, i sutra ću je kupovati.
– i sasvim je normalno kako ću je jednog dana vama uvaliti po 100% većoj cijeni.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Vidim da je Ivana7 (Brutalis Domestic Vulgaris) i dalje u punoj formi i da brutalno zarađuje. Samo provjeravam stanje, na odmoru sam.
Ive nedaj se, najbolja si.
Pozdrav svima.
Što mislite da li bi jedan dobar specijalist mogao da pročita tipičnih 100-200 postova postaviti kvalitetnu dijagnozu? Ima na Rabu jedna ustanova gdje rade takvi..a i ovi sa Vrapča bi mogli pomoći..
ups..kriva tema..molim moderatora da obriše..
Briljantno! Upravo si svima objavila da si suučesnik u krivičnom djelu!
– znaći vi bi mene iza rešetaka po brzom postupku.
– samo prvavo vam je zbilja jako zeznuta stvar.
– ja u toj radnji sigurno nisam suučesnik, možda suučesnica.
– ali već na prvoj točci je pala vaša optužnica.
– I love this game.
Pozdrav !
Reuters o usponu Crobexa: Ništa bez fundamenata
Hrvatsko tržište kapitala u usponu je nakon vala optimizma koji je zahvatio ulagače poslije postignutog dogovora Hrvatske i Slovenije oko graničnog spora, piše Reuters kome su hrvatski analitičari ipak ukazali na neodrživost trenda bez pomaka u fundamentima.
„Vijesti iz Slovenije su zasigurno dobar signal za ulagače. To je dobar poticaj no puno toga nedostaje za održivi pozitivni trend“, izjavio je Ivan Kurtović, broker InterCapitala.
Kurtović približavanje Hrvatske EU vidi kao preduvjet da se investitori više fokusiraju na domaće vrijednosnice, no tek će jačanje fundamenata, i to u kompanijama jednako kao u javnom sektoru, ulaganja učiniti atraktivnijim“, zaključuje Kurtović.
Analitičar Hypo Alpe Adria grupe Hrvoje Stojić slaže se s Kurtovićem.
„Fiskalna prilagodba i kvalitetnije upravljanje kompanijama svakako bi unaprijedili fundamente i umanjili rizik ulaganja u Hrvatskoj“, zaključuje Stojć.
Kako sad ništa ne valja………………..a Atlantska na 2.500kuna? a Dalekovod na 1.270kuna?
Stojiću vrati ljudima pare što si im pokrao [tongue]
Što mislite da li bi jedan dobar specijalist mogao da pročita tipičnih 100-200 postova postaviti kvalitetnu dijagnozu? Ima na Rabu jedna ustanova gdje rade takvi..a i ovi sa Vrapča bi mogli pomoći..
ups..kriva tema..molim moderatora da obriše..
– nije na krivoj temi.
– meni je glavna stvar svakodnevno pročitati 100-200 postova.
– po postovima i ocjenama postova jako dobro kužim psihologiju tržišta.
– nema šanse da ti psiholozi dođu do istih zaključaka kao i ja.
– ipak je njihov glavni posao skupljanje kuverti, naravno ne moraju biti i plave boje.
– I love this game.
Pozdrav !
Reuters o usponu Crobexa: Ništa bez fundamenata
Hrvatsko tržište kapitala u usponu je nakon vala optimizma koji je zahvatio ulagače poslije postignutog dogovora Hrvatske i Slovenije oko graničnog spora, piše Reuters kome su hrvatski analitičari ipak ukazali na neodrživost trenda bez pomaka u fundamentima.
„Vijesti iz Slovenije su zasigurno dobar signal za ulagače. To je dobar poticaj no puno toga nedostaje za održivi pozitivni trend“, izjavio je Ivan Kurtović, broker InterCapitala.
Kurtović približavanje Hrvatske EU vidi kao preduvjet da se investitori više fokusiraju na domaće vrijednosnice, no tek će jačanje fundamenata, i to u kompanijama jednako kao u javnom sektoru, ulaganja učiniti atraktivnijim“, zaključuje Kurtović.
Analitičar Hypo Alpe Adria grupe Hrvoje Stojić slaže se s Kurtovićem.
„Fiskalna prilagodba i kvalitetnije upravljanje kompanijama svakako bi unaprijedili fundamente i umanjili rizik ulaganja u Hrvatskoj“, zaključuje Stojć.
Kako sad ništa ne valja………………..a Atlantska na 2.500kuna? a Dalekovod na 1.270kuna?
Stojiću vrati ljudima pare što si im pokrao [tongue]
Kolega valjda ste naucili da treba raditi kontra onoga sto Stojic kaze. Dakle kad prica da je precijenjeno kupuj, a kad kaze da treba kupovati onda hitno rezi i bjezi
Vidim da je Ivana7 (Brutalis Domestic Vulgaris) i dalje u punoj formi i da brutalno zarađuje. Samo provjeravam stanje, na odmoru sam.
Pozdrav svima.
– sada kada se tuče lova snova biti na odmoru.
– ne znam koliko je to pametna odluka.
– I love this game.
Pozdrav !