Ivana7 voli bajke pisat – vidis da je nema zadnjih dana jer je HT rasprodala oko 225 pa joj je sad muka [lol]
A jos joj i ATPL steka
[/quote]
Meni se to čini kao brutalna pušiona naše velike investitorice ma što ona pričala o tome.
uskoro mi kčerkici ističe stambena štednja, mislim da ću joj sve utopiti u JNAF i CROS-R-A [thumbsup]
Ivana7 voli bajke pisat – vidis da je nema zadnjih dana jer je HT rasprodala oko 225 pa joj je sad muka [lol]
A jos joj i ATPL steka
[/quote]
Meni se to čini kao brutalna pušiona naše velike investitorice ma što ona pričala o tome.
[/quote]
Cini nam se jednako.
– vidim skupila se mala grupica provokatora koji mi žele pokvariti veselje.
– I love this game.
Pozdrav !
BRAVI IVANA…svaka čast na zaradi,i kad pada i kad raste ti uvik u zaradi….i kad gube,i kad tuku uvik virni svom hajduku
– ovo za dionice, veći je zbilja teže kužiti.
– ali sve vam objasnim na vašem Hajduku.
– kada gube vi se kladite da će izgubiti, odnosno kada osijetite da će tući vi se kladite na pobijedu.
– znaći vi uvijek ostajete virni svom Hajduku, a usput štogod zaradite i na tom Hajduku.
– nedavno mi je moja ekipa dojavila da su prodali jednu utakmicu.
– e sada je potpuno nevažno jesu ili nisu prodali tu utakmicu, ali ja sam skupila lovu na vašem Hajduku kojem ste vi toliko virni.
– I love this game.
Pozdrav !
Slabo se moglo na Hajdukovim pobjedama dići novaca [lol]
Moglo se. Ako se kladis da ce popusiti [lol] . Usput, mislim da na ovom forumu postoji tema o kladjenjima pa dajte to tam.
Slabo se moglo na Hajdukovim pobjedama dići novaca [lol]
Biće kolegica mislila na izgubljene utakmice,a tu zaista nije trebala nikakva dojava
u uložila u ATPL koji stagnira [lol]
– stvarno se osijećam blesavo kada moram po tko zna koji put pisati iste stvari.
– provjerite ovu temu unazad par mjeseci ili mjesec dana uvijek isto.
– pa kad kupim neku dionicu sasvim je normalno da ju i prodam.
– evo tu ATPL stvarno najviše kupujem i prodajem.
– u zadnja dva mjeseca u nju sam ulupala sigurno preko 1.000.000kn, zbog velike likvidnosti mi je zbilja zgodna za trgovanje.
– ali u ta zadnja dva mjeseca dva puta sam bila bez iti jedne jedine dionice ATPL.
– prodavala sam ju i danas nešto iznad 1.160kn,
– sve te dionice koje su danas išle na burzu su bile kupljene ispod 1.100kn.
– danas sam se riješila i 50% JDPL .
– ATPL još mi je ostalo nešto malo dionica cca 100.
– ako vidim da će cijena padati prodati ću i to, ili ako pretpostavim da će rasti sigurno ću ju dokupljivati.
– ja trgujem s dionicama, zbog toga ih i kupujem.
– i danas sam samo ja kupovala jednu dionicu, i sutra ću je kupovati.
– i sasvim je normalno kako ću je jednog dana vama uvaliti po 100% većoj cijeni.
– I love this game.
Pozdrav !
Sutra best buy JDPL [smiley]
Eh stručnjaka – nisi ih još uspio utopiti!
Bar 30 dionica na ZSE su ispred za best BUY!