Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kakvi su ovo bedasti komentari i analize.
– da li znate što znači best buy ?

Best buy je kad ti kupis nesto sto oni prodaju, a kupili su po 10% nizoj cijeni nego tebi prodaju u istom danu[smiley1]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Pa zato i piše best buy. Kako bi se inače na burzi zaradilo ako ne kupiš dionice i nekome to prodaš skuplje nego što si ti platio uvjeravajući nekoga da je kupio jeftino. Pa to svi rade.[smiley1]

SAmo odgovoram na pitanje “ivana7″[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Pa zato i piše best buy. Kako bi se inače na burzi zaradilo ako ne kupiš dionice i nekome to prodaš skuplje nego što si ti platio uvjeravajući nekoga da je kupio jeftino. Pa to svi rade.[smiley1]

nemoj tako znance. pogledaj malo kolege vordu i nigtridera. oni to nikad ne bi radili. oni su dobri duhovi ovog foruma [smiley1]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Ajme koliko dobrih duhova na forumu. Kao da vodim djecu gledati Caspera – dobrog duha.

Prije bih rekao – Ghostbusthards.[smiley2]

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

kolege kada očekujete fin. izvještaje turističkih firmi…..’?

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

kad i obično poslije 31.10.

kad i obično poslije 31.10.

hvala……hmm teško mi je čekat

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Ajme koliko dobrih duhova na forumu. Kao da vodim djecu gledati Caspera – dobrog duha.

Pored toliko dobrih ti si ipak najbolji. Koliko li si samo energije utrošio da bi nas neuke odvratio od kupovine INDG na 600, a istovremeno navlačio na kupnju TNPL i ARNT.
[smiley2]

Pozdrav

Korisniče vorda poslije ovog debakla POS-a u Sesvetama bit će INDG za sve nas. Zato se nemojte sekirati.

Pozdrav

New Report

Close