Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Slažem se, ali DLKV tek treba odraditi žešći pad zbog istrage USKOK-a i velike afere koja izbija. Vani bi na ovakvu vijest dionica pala 20%, kod nas za sada ništa što je nenormalno. Morat će se DLKV zbog ovog jače iskorigirati jer bi cijela kompanija moga biti gadno uzdrmana, pogotovo ako se istraga proširi i na ostale poslove koje su dobili.
Kad cijena jače rokne treba kupovati, ali sad s USKOK-ovim mačem iznad glave je vrloooo opasno.

Ukoliko nastavi uzlazni trend idući tjedan, DLKV-R-A očekujem na 450kn ili iznad.
A istrage okači mačku o rep. Taman da su većinski vlasnici nezakonito omastili brk, to nema veze sa rezultatima poslovanja koji su više nego dobri. Nisu ni prvi ni zadnji građevinci koji muljaju.

Probaj započet gradit kuću.
Dam jajca ako nećeš probat negdje nešto smuljat:
tijekom kupovanja zemljišta – projektiranja – dobivanja dozvola – plaćanja nameta prije gradnje – kupovanja, nabave i dobave materijala – plaćanja radova i PDV-a na radove itd … garantirano ćeš u nekoj od faza pokušati nešto smuljati.

To ne znači da ja odobravam muljanje u građevinarstvu, samo kažem da je to jednostavno tako kako je !

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Meni se isto dogodilo da pročitam preneseni tekst npr. od gosp. Techmana pa da ništa ne razumijem. A mogao je samo dolje napisati u jednoj rečenici je li to dobro ili loše za dionicu (kod njega je to uglavnom loše).

Kolega mislim da to nije stvar Techmana vec Vašeg Engleskog. Što sam ja pratio on posta članke na stranom jeziku pa ako ih ne razumijete ostaje školica.
[/quote]
Lako za engleski, poznavanje engleskog bi danas valjda trebao biti default, osim kod Mesića, njemu je važniji ruski. Radi se o nepoznavanju materije. Kao npr. "Cijene šećera na najvišim razinama od osamdesetih." Ja ni dan-danas ne znam je li to dobro ili loše za Viro.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

Best buy za mene JANAF-R-A
Zašto,zato što sam do grla u njemu,meni dovoljan razlog….a Vi,šta ćete Vi nemam pojma [cool]

Zasto je dobar ?
Vi uvijek isto,laprdate bez veze.

MRAVAK JE MOJ IDOL..LAZE, VARA ,KRADE I STAN MI DADE.

Best buy za mene JANAF-R-A
Zašto,zato što sam do grla u njemu,meni dovoljan razlog….a Vi,šta ćete Vi nemam pojma [cool]

Zasto je dobar ?
Vi uvijek isto,laprdate bez veze.
[/quote]

Nemam sad vremena da ti obrazlažem,za takve gotovane upakiram kad prodajem [tongue]

Po meni best buy idući tjedan ADPL.

Prosjek ulaza mi je oko 40 i nešto sitno, ali sam na mukama za ponedjeljak. Još bih kupio.
Zašto ako imam jako puno??
Valjda sam pohlepan.

Zašto mislim da je ADPL best buy trenutno?
Pogledati na temi ADPL…. [rolleyes]

Kolega sjetite se kako je završila vaša pohlepa za INGROM kad ste kupovali po 60 000 i dokapitalizirali po 35 000 pa sve to morali prodati za 10 000.

Pohlepa je loša ljudska osobina i nikada ne završi dobro po onoga tko je pohlepan zato pamet u glavu a pohlepa neka ostane sa strane.
[/quote]

Ne laži, dobro se zna da je situacija obrnuta, kupovao sam na 10 000 a prodavao na puno većim cijenama, pišeš gluposti. Nisam ja kupovao po 60 000 već AZ fond.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Po meni best buy idući tjedan ADPL.

Prosjek ulaza mi je oko 40 i nešto sitno, ali sam na mukama za ponedjeljak. Još bih kupio.
Zašto ako imam jako puno??
Valjda sam pohlepan.

Zašto mislim da je ADPL best buy trenutno?
Pogledati na temi ADPL…. [rolleyes]

Kolega sjetite se kako je završila vaša pohlepa za INGROM kad ste kupovali po 60 000 i dokapitalizirali po 35 000 pa sve to morali prodati za 10 000.

Pohlepa je loša ljudska osobina i nikada ne završi dobro po onoga tko je pohlepan zato pamet u glavu a pohlepa neka ostane sa strane.
[/quote]

Ne laži, dobro se zna da je situacija obrnuta, kupovao sam na 10 000 a prodavao na puno većim cijenama, pišeš gluposti. Nisam ja kupovao po 60 000 već AZ fond.
[/quote]
Kolega vaša reakcija me podsjeća na onu kada inspektor postavi ključno pitanje provalniku a ovaj reagira ovako burno jer misli da je napad najbolja obrana a nije i takvom reakcijom želi dokazati da je u pravu a nije, prelistajte malom forum pa ćete viditi šta ste pisali na 60 000 da to ide na 100 000 tako da prosto sumljam da ste nešto prodavali a bili ste ubjeđeni da će rasti 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma Dalekovod je dobar jer daleko vodi. Zadnja stanica Lepoglava, ako bog da.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Ma Dalekovod je dobar jer daleko vodi. Zadnja stanica Lepoglava, ako bog da.

Dugo vas citam,konacno nesto pametno,bravo kolega.
Lepoglava al na 20 godina.

MRAVAK JE MOJ IDOL..LAZE, VARA ,KRADE I STAN MI DADE.

S obzirom na činjenicu da se vlada zadužuje kod JP morgana da pokrije dugove prema građevinarima koji su bili izvođači najvećih infrastrukturnih cestovnih projekata, neke bi bilance u bliskoj budućnosti mogle izgledati malo drugačije. [cool]

I'LL BE BACK

kad planirate otkriti ht, jer prije ili poslije bude se održala lepoglavska bager-olimpijada [proud]

S obzirom na činjenicu da se vlada zadužuje kod JP morgana da pokrije dugove prema građevinarima koji su bili izvođači najvećih infrastrukturnih cestovnih projekata, neke bi bilance u bliskoj budućnosti mogle izgledati malo drugačije. [cool]

Viaduktu treba sjesti pola miljarde što je to [shocked] [shocked] [shocked]

Šališ se ili ozbiljno?!

New Report

Close